Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
20. November , 2024, 14:34:34
Strán: [1] 2 3 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: GreXabat  (Prečítané 46650 krát)
0 užívateľov a 16 Hostí prehliada túto tému.
Gazda
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« kedy: 09. November , 2005, 21:29:10 »

Ak by som ich mal hodnotit podla pesnicky Slecna S Peknym Usmevom a spevaka M.Grexu, asi by mi pripadli trapni.Ale po vypocuti celeho albumu sa najdu aj zaujimave kusky... Co si onich myslite, ak ste o nich vobec niekedy poculi???
Zaznamenané

...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
Sipko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 582

Matej Šipkovský

« Odpoveď #1 kedy: 09. November , 2005, 21:41:15 »

Po Zone a je to moja najoblubenejsia slovenska kapela. Podla mna je Michal Kovalcik vpohode gitarista. Je vidiet, ze ma v rockovej hudbe uz skusenosti. Najprv som to pocuval len z recesie, ale potom sa mi velmi zapacilo. Zatial som na Grexikov pocul len velmi pozitivne alebo velmi negativne ohlasi
Zaznamenané

www.facebook.com/BreakItDownOfficial
www.bandzone.cz/breakitdown         
www.youtube.com/user/BreakItDownOfficial
Ibanez SZ320   ->   Mesa Boogie Studio preamp   ->   Mesa Boogie 50/50 poweramp   ->   Marshall 1936
Gazda
pravidelný návštevník

« Odpoveď #2 kedy: 09. November , 2005, 21:47:04 »

Ja len negativne.
Zaznamenané

...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
kubriel
stály hosť
Príspevkov: 1071

uiiiii

« Odpoveď #3 kedy: 09. November , 2005, 21:50:21 »

grexa je starý rocker. ked som ho videl liepat sa po tribune pocas predstavovacky, mal som dost... skusim vychytat fotku, saruman to sfotil...
Zaznamenané

www.klacno.sk/ipp - INTERACTIVE PIXEL PAINTING
Sipko
pravidelný návštevník

Matej Šipkovský

« Odpoveď #4 kedy: 09. November , 2005, 22:05:14 »

Marian osobne: link
Zaznamenané

Ibanez SZ320   ->   Mesa Boogie Studio preamp   ->   Mesa Boogie 50/50 poweramp   ->   Marshall 1936
Gazda
pravidelný návštevník

« Odpoveď #5 kedy: 09. November , 2005, 22:08:11 »

Marian je desne cool.
Zaznamenané

Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #6 kedy: 09. November , 2005, 22:16:07 »

jasne, Grexabat je fayn. Marian ma imidz spravneho rockera na koncertoch. moc rad si pozriem :) :hairy
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #7 kedy: 10. November , 2005, 01:57:53 »

kamos hovori, ze teraz hravaju v aligaci elektricke koncerty s vraj nejakym super bubenikom. Aj dnes (stvrtok) tam hraju....ja som ich videl zatial iba akusticky s misom. A este par krat s henrym, ale to neni dobre, lebo potom sa to zvrhne na preteky.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Sipko
pravidelný návštevník

Matej Šipkovský

« Odpoveď #8 kedy: 10. November , 2005, 16:16:38 »

Aka je podla vas najlepsia vec od nich. Podla mna Tvar a To zvonia nam.
Zaznamenané

Gazda
pravidelný návštevník

« Odpoveď #9 kedy: 10. November , 2005, 17:40:18 »

Chlapik pazravy a Pako z Prachov(je tam Vojtek).
Zaznamenané

Sipko
pravidelný návštevník

Matej Šipkovský

« Odpoveď #10 kedy: 10. November , 2005, 18:58:09 »

Pako z prachov je tiez zaujimava vecicka. Greksa a Vojtek sa tam dore hlasovo doplnaju a to hlavne v castiach, kde Vojtek spieva po Cesky a Marian po Slovensky
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #11 kedy: 13. November , 2005, 04:10:38 »

vojtek s greksom? to je nejaky specialny trest? ked som bol minuly rok na Masters Of Rock, tak ma grexabat vyhnal takmer z arealu. hroza. ja lutujem tych ludi, co s nim hraju, grexa je podla mna otrasny po kazdej stranke. mal som moznost vidiet, ako sa vie spravat v sukromi, pozoroval som ho na koncertoch, ako zo seba robi sasa a za kazdu cenu sa snazi uputat pozornost uplne primitivnym sposobom a svoj nazor na neho uz tazko zmenim. je mi krajne nesympaticky a jeho koncerty neznasam len a len kvoli nemu. je to dost smola, pretoze hudobnici okolo neho sa tocili vacsinou dobri. (prosim vas, co je to za hnupa, ktori si zavola na svoj koncert DVOCH spickovych slovenskych gitaristov, sam nevie hrat na gitare a do KAZDEJ pesnicky sa rve s DALSOU gitarou?? pritom na nej nehra, len do nej mlati, kym mu neprdne struna a opakuje to dovtedy, kym sa mu neminu gitary. uhadli ste? odpoved : Greksa) a aby mi nebolo vycitane, ze sa nevyjadrim k nemu ako k hudobnikovi, tak s tym spevom to nie je az take zle. so skripajucimi zubami som musel priznat, ze co spieva, zaspieva celkom unosne i ked ani jeho spevacky prejav mi nesedi. je prilis ustekany a afektovany.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Sipko
pravidelný návštevník

Matej Šipkovský

« Odpoveď #12 kedy: 13. November , 2005, 11:19:58 »

No, o ich koncertoch som uz pocul vselico. Jedna reporterka ho opisala ako uchila, co beha po podiu v modrom tielku a cervenych trenkach a strka si mikrofon...ved si domyslite kam. Ale ako spevak si myslim, je celkom vpohode
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #13 kedy: 13. November , 2005, 13:02:31 »

je to este horsie. myslim, ze ta reporterka bola velmi mierna. greksa v momente ked zbada nejake osoby opacneho pohlavia, chyti ho strasna puberta a nevie, co so sebou. vyrevuje na ne, skace po stoloch (pokial sa nachadza v podniku) ksichti sa ako saso a celkovo sa sprava extremne nedostojne. u skolopovinneho publika s iq hupacieho konika sa to obcas stretava s uspechom, z coho sa citi marian neskryvane blazene.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #14 kedy: 13. November , 2005, 13:48:26 »

Iggy: ty mu musis strasne zavidiet :)) Žmurk
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.123 sekund, 23 otázok.