Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
20. November , 2024, 16:36:38
Strán: 1 [2] 3 4 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: GreXabat  (Prečítané 46795 krát)
0 užívateľov a 24 Hostí prehliada túto tému.
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #15 kedy: 13. November , 2005, 14:55:58 »

MageZ: psst! :)) brko: ten clovek je podla mna primitiv, a ked vystupuje, je to uplne eminentne. vystupenia grexabatu nie su o kapele ale len a len o jej frontmanovi, ktory pri usmeve pubertacky zabuda na to, ze nehra sam. osobne sa cudujem misovi kovalcikovi, ze to je schopny vystat, ale asi ma svoje dovody. a nie, nejak specialne mi to nepomaha, proste vyjadrujem svoj nazor. mas este nejaku, podobne zmysluplnu otazku na mna? Žmurk
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Hosť
« Odpoveď #16 kedy: 13. November , 2005, 15:29:32 »

Iggy ... asi ho pojdem niekde kuknut... vyvadza takto aj v Aligatore?? :)
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #17 kedy: 13. November , 2005, 17:38:53 »

ja som ho videl v aligatore, skakal po stoloch, praskol asi tri struny, ale inak mi nevadi
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
max
pravidelný návštevník
Príspevkov: 380

« Odpoveď #18 kedy: 13. November , 2005, 18:46:48 »

Iggy ho charakterizoval asi najpresnejsie, pocul som len podobne veci o zmienenom ""umelcovi"" :0:
Zaznamenané

TURN IT UP Si píš!!!
Sipko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 582

Matej Šipkovský

« Odpoveď #19 kedy: 13. November , 2005, 18:47:48 »

Ach, kolka cest poznat Mariana osbne :))
Zaznamenané

www.facebook.com/BreakItDownOfficial
www.bandzone.cz/breakitdown         
www.youtube.com/user/BreakItDownOfficial
Ibanez SZ320   ->   Mesa Boogie Studio preamp   ->   Mesa Boogie 50/50 poweramp   ->   Marshall 1936
Hosť
« Odpoveď #20 kedy: 13. November , 2005, 20:05:16 »

Pitu... mna to ani neprekvapuje... je to skor taky pozer, co sa potrebuje medializovat a strkat sa do telky, aby bol brany ako sucast slovenskej smotanky... :no: z tejto stranky ho vlastne chapem, pretoze ked je v povedomi, ma aj urcite viac kseftov a hocijakych ponuk na rozne akcie... a tam sa uz tocia prachy... biznis je biznis... :)
Zaznamenané
Gazda
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #21 kedy: 14. November , 2005, 17:48:25 »

A kde by som mohol zistit kedy hraju v tom Aligatore, lebo som na nich moc zvedavy, po tom co som si tu precital.
Zaznamenané

...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
Hosť
« Odpoveď #22 kedy: 14. November , 2005, 18:13:15 »

Gazda... sak mas net, ne?? kukni tam... hraju tam dost casto... :) ..ale ani raz som na nich nebol :))
Zaznamenané
Tomino
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683

Barbar Onan

« Odpoveď #23 kedy: 14. November , 2005, 20:12:04 »

Ja som Greksu na zivo este nevidel ale mal som moznost pocut jeho nahravky. Pocul som predtym o nom od nejakych kamosov ze je dobry ale podla nahravok mi to moc nesedelo myslel som ze pocuvam niekoho ineho. No teraz aspon viem ze som sa nemylil. Hudobne sa mi vobec nepacil.
Zaznamenané

Si píš!!!!Fast šmiring a undead singing is my life!!!
Gazda
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #24 kedy: 14. November , 2005, 20:33:20 »

No, v stredu tam ma koncert, tak pojdem a uvidim.
Zaznamenané

...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #25 kedy: 17. November , 2005, 13:01:18 »

bol som na nom dva alebo trikrat. v bastione skakal po stoloch, splhal po stpoch, ruckoval po zelezach na strope, nutil ludi spievat na mikrofon... inak to bolo celkom znesitelne:razz: v bastione mu hral na base henry toth, vlastne naneho som sa bol povodne pozriet ale ocividne sa nudil na smrt. potom som ho videl v aligatore, bol to elektricky koncert a bolo to celkom fajn. hlavne bubenik stal za vypocutie. prijemne ma prekvapil. taky mlady chalan, tlkol do toho jedna radost.
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #26 kedy: 17. November , 2005, 13:35:05 »

locksmith: s tym bubenikom som sa bavil. hovoril, ze toto nie je jeho styl, ze hrava hardcore, ze to je ten spravny narez... mne sa prave styl jeho hry az tak nepozdaval, i ked bolo vidiet, ze technicky je naslapany.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Hosť
« Odpoveď #27 kedy: 17. November , 2005, 14:13:13 »

...ujo bol na nom tiez v Bastione a Toth mu hral solo gitaru a bolo vraj super... Bravooo
Zaznamenané
katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725

spanilá deva

« Odpoveď #28 kedy: 19. November , 2005, 00:29:40 »

Grexa, Kovalcik a Lacike hraju 22.11. v Aligatore...to pre tych, co ich este nevideli a chcu si urobit vlastny nazor...Žmurk
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #29 kedy: 12. December , 2005, 20:35:26 »

gazda napísal:
Citácia
Ak by som ich mal hodnotit podla pesnicky Slecna S Peknym Usmevom a spevaka M.Grexu, asi by mi pripadli trapni.Ale po vypocuti celeho albumu sa najdu aj zaujimave kusky... Co si onich myslite, ak ste o nich vobec niekedy poculi???

Hmmm... som sklamany z tohoto prispevku... je mi do placu ked toto pocujem o mojej naj Slovenskej kapele.. :unsure:
Ked som ich pocul nazivo na feste, hovorim si paradicka. Zohnal som si ich CD a po prvom vypocuti sa mi to zdalo nic moc, ale ked som si ho pustil este zopar krat pekne celucke, odvtedy pri nom zaspavam... parada :woohoo:  GREXA NA HRAD
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.09 sekund, 23 otázok.