Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
20. November , 2024, 16:31:06
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: GreXabat  (Prečítané 46765 krát)
0 užívateľov a 18 Hostí prehliada túto tému.
Gazda
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #30 kedy: 12. December , 2005, 20:51:09 »

Praveze sa ospravedlnujem za tento prispevok Marianovi a vsetkym jeho fans.Ja som to myslel trochu inak.A tiez si myslim ze zo sucasnych SK kapiel su fakt asi jediny ktorych pocuvam.A lutujem ze som nedosiel na ich koncert 4.12. co mali:(
Zaznamenané

...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
Hosť
« Odpoveď #31 kedy: 12. December , 2005, 20:54:41 »

To je v pohode.... ja uz len cakam pokial budu hrat niekde tu naokoli v TN kraji....
Marian je na koncertoch bavic jak hovado... hehe... radost kukat a pocuvat...show jak sa patri ha ha ha
Zaznamenané
Gazda
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #32 kedy: 09. Február , 2006, 21:04:52 »

Takze otvaram opat temu z dovodu koncertu Grexabatu.Uskutocni sa 20.02.06 v BA v Metro klube.
Jedna sa iba o treti koncert v priebehu 12 mesiacov, takze raritka...
Zaznamenané

...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
arpo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 162

« Odpoveď #33 kedy: 17. Marec , 2006, 20:46:59 »

Ja ho neznasam!!!! Ked som bol v aligatore tak mi zobral stolicku a posadil tam nejaku pipku... Curak!! Neser ma!
Zaznamenané
na3pe
nováčik
*
Príspevkov: 26

« Odpoveď #34 kedy: 17. Marec , 2006, 22:09:03 »

he tak to je dobre !  Beeee
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #35 kedy: 17. Marec , 2006, 22:11:32 »

Prečo si si dal zobrat tu stoličku?
Zaznamenané
katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725

spanilá deva

« Odpoveď #36 kedy: 24. Marec , 2006, 19:48:16 »

Spravny gentleman by pre takuto vec nemal byt nastvany...Žmurk
Zaznamenané

Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #37 kedy: 25. Marec , 2006, 19:17:23 »

arpo napísal:
Citácia
Ja ho neznasam!!!! Ked som bol v aligatore tak mi zobral stolicku a posadil tam nejaku pipku... Curak!! Neser ma!

Hej,  trosku krot svoje vasne  Arpo. Este raz povedz na M.G. \"curak\" a uvidis, ze dva dni na prave oko nic neuvidis!!! A to myslim vazne.
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #38 kedy: 25. Marec , 2006, 19:20:29 »

hlavne uvolnene, ne krcovito:silly:
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725

spanilá deva

« Odpoveď #39 kedy: 28. Marec , 2006, 11:14:39 »

Ale teraz vazne. Marian je vynikajuci zabavac, vzdy sa mu podari strhnut ludi, obklopuje sa vynikajucimi muzikantami a ze to obcas nevyjde, ved o tom je zive hranie...a ked proti nemu niekto nieco ma len kvoli sprostej stolicke, mi pripada dost pubertalne...
CD Grexabatu je podla mna velmi kvalitne, ale bohuzial nie pre beznych  konzumnych posluchacov slovenskych medii...moj nazor...:dry:
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #40 kedy: 28. Marec , 2006, 11:39:23 »

to cd by som si vypocul aj...zial som sa k nemu zatial nejako rozumne este nedostal:unsure:

katka,vies ono ty ho poznas, beries ho inak. urcite by si nanho mala iny nazor ak by si ho nepoznala a mala si s nim nejaku negativnu skusenost. a ci povazovat tu stolicku za blbost alebo nie...ak je krcma plna a niekto ti len tak zoberie stolicku a nemas si kam sadnut...no neviem ci ho pochvalis:-)
Zaznamenané

o-yep sro
arpo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #41 kedy: 28. Marec , 2006, 12:25:31 »

Katarina: Neviem, mne sa skor zda pubertalne to co spravil on... Dobre videl, ze na tej stolicke som sedel, na xvilu som sa postavil a isiel za kamaratom pritom mi tam ostala zavesena bunda, vratim sa a on tam posadil nejaku slecnu, ktora bola snim...

Dorian: Ospravedlnujem sa za oznacenie M. Grexu tym hanlivym slovom... nabuduce si to odpustim, ale aj tak moj nazor nanho sa nezmeni

Naposledy upravil arpo, : 28.03.2006 o 13:29
Zaznamenané
Jimi Cimbala
miestny štamgast
Príspevkov: 1705

« Odpoveď #42 kedy: 28. Marec , 2006, 12:51:56 »

arpo napísal:
Citácia

Tak toto ma vie poriadne nasrat....a mimochodom je mi uplne jedno ci je to gentlemanske,alebo nie....

01.Toto je tema o Grexabate resp. Marianovi Grexovi-interpretovi,skladatelovi a zabavacovi.Taketo sukromne spory netykajuce sa profesie sem nepatria.Keby ti to urobil niekto iny,tiez to budes vypisovat na internet?Preco ked niekto medialne znamy urobi nieco podobne,tak sa to hned objavi v suvislosti s jeho profesiou.Takto rozmysla bulvar a taketo zmyslanie ma kua VYTACA!!!!!!!!!!Ked neznasas Grexu pre jeho spev,vystupovanie a pod. tak OK.Je to tvoj nazor ktory  my ostatni,ako spoludiskutujuci berieme do uvahy.Ale ked mas s Grexom nejake nejasnosti mimo hud.sfery tak si to laskavo vybav s nim a neplet to do temy tykajucej sa jeho profesie!

02.Marian Grexa je vyborny spevak.Ma skvelu farbu hlasu a s publikom to ozaj vie.Spolu s Kovalcikom su zohrata dvojka a vedia urobit dobru zabavu,ako v malom klube,tak aj na velkom podiu.
Zaznamenané

arpo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #43 kedy: 28. Marec , 2006, 13:15:32 »

Uvedomujem si, ze som to cele mohol napisat aj inak, priznavam ano je to moja chyba!!!!

Ale!!! Ohladom tejto skusenosti s MG, napisal by som to znovu. A preco nie?!
Keby mi to spravil niekto iny a bolo by o nom forum na nejakej stranke, ktoru pravidelne navstevujem a este k tomu by to bola pomerne znama osobnost, napisal by som to.

+ GreXabat: ich vlastna tvorba ma nejak neoslovila... par krat som videl hrat Grexu s Kovalcikom, slusne zohraty ale podla mojho neodborneho nazoru Grexa nie je dobry spevak.
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #44 kedy: 28. Marec , 2006, 13:37:49 »

jimi: ak je niekto popularny, tak s takymito vecami musi pocitat. to, ze ty tu nariekas, ze keby to urobil niekto neznamy, tak sa to nedocitame na internete, je dost scestne. ak som raz znamy a na koncerte ma pocuva x ludi, mam istu zodpovednost, pretoze uz mozem posobit mienkotvorne. preco myslis, ze si dnes do bulvarnych platkov beru na vyjadrenie k politickym, socialnym, ci ekonomickym problemom kadejake \'hviezdy\' i ked o probleme hovno vedia? pretoze ludia na nich daju. s tym ide zodpovednost. ak sa teda grexa zachova ako curak, ma tu smolu, ze si to musi vyzrat aj s dosledkami, ktore pre bezneho, verejne neznameho cloveka, neexistuju. mimochodom, tiez o nom nemam valnu mienku a kludne by som sa vyjadril aj expresivnejsie, nez arpo, ale nebudem nosit drevo do hory...

co sa jeho hudobnickych schopnosti tyka, su pribuzne Lipovym. vie toho pramalo a bolo by lepsie, keby sa venoval niecomu inemu, no jeho dar drzat si okolo seba kvalitnych muzikantov, ho do znacnej miery spasi. robi toto z cloveka hudobnika?
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.057 sekund, 23 otázok.