Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
20. November , 2024, 18:41:10
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: GreXabat  (Prečítané 46833 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #45 kedy: 28. Marec , 2006, 13:58:29 »

Gentlemanské by bolo ponúknuť tej babe vlastnú stoličku a nie potiahnuť ju hosťovi, ktorý sa prišiel pozrieť na jeho vystúpenie....alebo niesom gentleman

Grexa aj Kovalčík majú u mňa rešpekt ako muzikanti..nemám dôvod na nich povedať nič zlé, aj keď úprimne...Grexa nieje môj naj spevák, ale 75 percent dnešných hviezdičiek ešte veža mliečka vypije, kým dosiahne jeho level
(to aby som prispel aj k téme)

Iggy: S tou hláškou o Lipovi si to podža mňa kapánek prehnal...ten človek predsa len čosi dokázal

Jimi...to už je údel známeho človeka..keď neznámy človek spraví faux-pas, tiež to nerozoberá celá republika, ale keď urobí niečo obdivuhodné, je na tom rovnako...
Zaznamenané

Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #46 kedy: 28. Marec , 2006, 14:14:57 »

Dorian: Ospravedlnujem sa za oznacenie M. Grexu tym hanlivym slovom... nabuduce si to odpustim, ale aj tak moj nazor nanho sa nezmeni

Beriem ospravedlnenie a paci sa mi, ze si sa postavil k celej veci chlapsky a uznal si si chybu.Žmurk
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
bubla15
stály hosť
Príspevkov: 972

« Odpoveď #47 kedy: 28. Marec , 2006, 14:24:15 »

hmmm zaujimave. jedna vec je aku kto robi hudbu show a co ja viem co a druha, ako sa sprava k ludom. dla toho sudim, ze toto mal v tomto pripade uplne na haku. nie je to nijak zavazna vec ale ak je to pravda tak to svedci o comsi.
Zaznamenané
Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #48 kedy: 28. Marec , 2006, 14:29:40 »

bubla15 napísal:
Citácia
hmmm zaujimave. jedna vec je aku kto robi hudbu show a co ja viem co a druha, ako sa sprava k ludom. dla toho sudim, ze toto mal v tomto pripade uplne na haku. nie je to nijak zavazna vec ale ak je to pravda tak to svedci o comsi.

Bubla, uz to nerozoberaj. Vies kolko krat som sa v Aligatore na vlastnom koncerte pobil??? A skus ma sudit. Pochop, ze je to krcma, kde su najebnci, ktory maju po 2. pive hovadzky velke ramena a neda s ich poriesit inak, nez niekolkymi presnymi udermi do xichtu.
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #49 kedy: 28. Marec , 2006, 14:30:19 »

jimi cimbala napísal:
Citácia
Preco ked niekto medialne znamy urobi nieco podobne,tak sa to hned objavi v suvislosti s jeho profesiou.Takto rozmysla bulvar a taketo zmyslanie ma kua VYTACA!!!!!!!!!!

S tymto suhlasim. Takisto neznasam, ked niekto povie trebarz, ze Ilonu Czakovu nepocuvam, lebo je namyslena, a spravila hento a tamto.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
bubla15
stály hosť
Príspevkov: 972

« Odpoveď #50 kedy: 28. Marec , 2006, 14:39:09 »

dorian: okej okej, nepoznam, nesudim. Žmurk
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #51 kedy: 28. Marec , 2006, 14:39:41 »

jo pamatam sa, ako si skoro padol borisovi do bicich, to bola ina trma-vrma :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
na3pe
nováčik
*
Príspevkov: 26

« Odpoveď #52 kedy: 28. Marec , 2006, 14:40:24 »

arpo: mal si ponuknut stolicku dame ty
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #53 kedy: 28. Marec , 2006, 14:42:37 »

na3pe: ty si to cele nepochopil:P

dorian: ja som ti pri jednom takomto rieseni svojho casu drzal Urbana v rukach zatial co ty si fesakovi nakladalB) som bol z toho v miernom soku, hehe. si to pametam jak dnes, dorian hra, hra a zrazu si da dole gitku, poda mi ju a uz je v typkovi co mu furt skakal po footswitchi a tlacil sa k mikrofonu:laugh:
Zaznamenané

o-yep sro
na3pe
nováčik
*
Príspevkov: 26

« Odpoveď #54 kedy: 28. Marec , 2006, 14:58:37 »

nie ty si to nepochopil ja som tym chcel naznacit ze tych moznosti ako to mohlo cele byt je vela a je uplne nezmyselne sa bavit o nejakej stolicke . toto sa v aligatory deje stale je jedno ci je to grexa alebo obycajny clovek z ulice, rozoberate vec ktora je na smiech. to nieje 5 hviezdickovy hotel. ked dojdes na koncert alebo teda na grexu je tam dost plno musis pocitat s tym ze si nesadnes ale ze budes musiet stat ale akonahle sa pritrafi chvila ze by si mohol po hodine stania sediet nepovedz mi ze to nevyuzijes ---
nech je rok aky chce  stale prlati pravidlo KTO ZAVAHA TEN NEZERE  a tak to je Si píš!!!
okrem toho keby si jej povedal ze si tam sedel myslis ze by neodisla Huh!? ja si myslim ze ano a mozno by sa ti aj ospravedlnila ze ti zobrala stolicku to uz by zalezalo akym tonom by si jej to povedal.
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #55 kedy: 28. Marec , 2006, 15:05:37 »

na3pe: preco som dal asi za moj prispevok toto? --- Beeee  ...lebo som srandoval:-)
Zaznamenané

o-yep sro
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #56 kedy: 28. Marec , 2006, 15:09:05 »

pista58 napísal:
Citácia
dorian: ja som ti pri jednom takomto rieseni svojho casu drzal Urbana v rukach zatial co ty si fesakovi nakladalB) som bol z toho v miernom soku, hehe. si to pametam jak dnes, dorian hra, hra a zrazu si da dole gitku, poda mi ju a uz je v typkovi co mu furt skakal po footswitchi a tlacil sa k mikrofonu:laugh:

Tak toto si mohol lepsie napisat, skoro cely prispevok som si myslel, ze pod Urbanom myslis B. Urbana :cheer:
Zaznamenané

Jimi Cimbala
miestny štamgast
Príspevkov: 1705

« Odpoveď #57 kedy: 28. Marec , 2006, 15:09:45 »

iMbUS napísal:
Citácia
Takisto neznasam, ked niekto povie trebarz, ze Ilonu Czakovu nepocuvam, lebo je namyslena, a spravila hento a tamto.

Presne toto som myslel.Viem,ze mnoho ludi takto zmysla a je jasne,ze moc sa s tym uribit neda.Ale velmi nerad vidim taketo veci na hudobnom fore....ale ok..uz k tomuto OT odomna ani slovo.
Zaznamenané

katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725

spanilá deva

« Odpoveď #58 kedy: 28. Marec , 2006, 15:31:50 »

A co z toho vyplyva? Nehovorit o niekom, ze je cu**k, ked ho osobne nepozname a nemozme si potvrdit pravdu takehoto tvrdenia...Žmurk
to iggy: je to sice tvoj nazor, ale s tym lipom si to podla mna poriadne prepiskol...osobne ho nemam rada, kedze po istej akcii na mna zanechal dojem arogantneho cloveka a bala by som sa ho vobec pozdravit..., ale ze nevie spievat, by som si nedovolila napisat...
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #59 kedy: 28. Marec , 2006, 15:47:50 »

Na Grexu svoj názor mám, napriek tomu sa snažím k nemu správať slušne, tak sa snaží správať aj on. Niektoré prvky jeho správania sú divné, ale pri hodnotení muziky by to nemalo byť to podstatné. A tu by sme sa mali navzájom správať k sebe slušne, aj k tým, čo nie sú na fóre, keďže ani nemajú možnosť sa proti tomu nejako brániť a vyjadriť.
Čo sa týka spevu, už som tu svoj názor spomínal.

Čo sa týka Vadima, už je raz taký. Naučil som sa s tým žiť. :)

Naposledy upravil pitu, : 10.12.2006 2006 11:53
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.062 sekund, 23 otázok.