Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
20. November , 2024, 16:19:59
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: GreXabat  (Prečítané 46716 krát)
0 užívateľov a 16 Hostí prehliada túto tému.
Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #60 kedy: 28. Marec , 2006, 16:23:27 »

Čo sa týka Vadima, už je raz taký. Naučil som sa s tým žiť. :)[/quote]
Tak diky kamos.Žmurk Žmurk Žmurk
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #61 kedy: 28. Marec , 2006, 16:33:31 »

Kazdy je nejaky a to je dobre. Keby boli vsetci rovnaki, asi by sme sa pozabijali. :D
Zaznamenané

ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #62 kedy: 28. Marec , 2006, 16:40:08 »

Moc to sem nepatrí,ale Miško Kovalčík mal kedysi kapelu Johny Walker.?!To sa mi páčilo.Škoda že to skončilo.
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #63 kedy: 28. Marec , 2006, 21:31:40 »

katarina: peter lipa nieco dokazal len na slovenskej scene, na to netreba zabudat. vonku pochybujem, ze o nom niekto nieco tusi. navyse sama vravis, aky v tebe zanechal dojem. inak netvrdim, ze nevie spievat. farreri tiez vie hrat na gitare, ale s hudbou to nic nema, podobne je na tom lipa. vyslo mu par vtipnych veselych pesniciek, ale to je vsetko ... pekne to vystihol yesfan na svojom albume superskrat. mohol by som pokracovat vyctom hudobnikov, ktori sa o nom vselijak vyjadrili, ale nemam zaujem v dokazovani tychto veci. tu na fore maju mnohi tendenciu obhajovat neobhajitelne. podobne ako s tym grexom a stolickou...  a btw: zazil som grexu v par situaciach, kde sa vymaloval kompletne, takze tazko hovorit o tom, ze sudim koho nepoznam...
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #64 kedy: 29. Marec , 2006, 11:05:12 »

No Iggy trochu Ta opravim. Toto som stiahol z jeho stranky: ...V ankete časopisu Medzinárodnej jazzovej federácie Jazz Forum sa už v 80. rokoch pravidelne umiestňoval medzi najlepšími európskymi jazzovými spevákmi...
Ja som od neho pocul na platni zaznam z jazzovych dni niekedy v tej dobe a mozem povedat, ze sa mi to pacilo. Jasne, ze to co robi teraz nie je hlavne po umeleckej stranke nic moc.

A k tomu Grexovi. Pacilo sa mi co povedal na3pe, alebo aj Jimi s Imbusom: Je to presne o tom, ze keby to bol hocikto iny tak by si to bral mozno inak ako ked je to niekto znamy.
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #65 kedy: 29. Marec , 2006, 11:18:10 »

Grexu velmi nepoznam, teda by bolo nekorektne sa vyjadrovat.. Od Lipu mam album stale je to tak, a to je skvela platna (doslova). Niesom vobec na jazz, ale niektore veci od P.Lipu su fajn. Kazdy robi muziku aku vie.. Žmurk
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Hosť
« Odpoveď #66 kedy: 29. Marec , 2006, 11:33:27 »

S Grexom som kedysi cestoval rychlikom /šiel domov do Košic?/.Bol celkom v pohode.Stale mal hlavu vystrčenu z okna lebo v chodbičke sa nemohol narovnat.Inač sa mi pačilo jeho vyjadrenie vTV na adresu hudobnych dramaturgov/alebo redaktorov/ v slov. radiach,ktory vyberaju hudbu do vysielania,že je to banda par DE....V,ktory rozhoduju čo maju ludia počuvat.
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #67 kedy: 29. Marec , 2006, 11:47:31 »

Tiež mám skúsenosť, síce iba nepriamu s Grexom. Na inom mieste som písal o koncerte Elánu, pred nimi išli Demikáti s Pecim a Jurom Kupcom. po koncerte išiel kámoš za javisko, aby pokecal s Mariánom Grexom. Z šatne vyšiel Ráž a strašne sa naparoval, že čo tam kámoš chce. Kámoš mu na to povedal, že od neho nechce nič a že čaká na Mariána. Ráž skrotol, aj keď predtým chcel volať ochranku. Potom vyšiel Marián a s kámošom, v podstate úplne cudzím človekom v pohode pokecali o Šebanovi, že je na vojne a tak... Proste bol úplne priatežský a nenamyslený.

BTW s jeho vyjadrením na adresu médií sa nedá nesúhlasiť:sick:
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #68 kedy: 29. Marec , 2006, 15:54:29 »

No dobre, teraz ma tak napadlo, ze toto je tema Grexabat a stale sa hovori len o grexovi.
co tak spomenut aj ostatnych hudobnikov, pripadne nejaku historiu kapely a hudbu....amerika afrika, je grexabat ? :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #69 kedy: 29. Marec , 2006, 21:04:10 »

imbus napísal:
Citácia
No dobre, teraz ma tak napadlo, ze toto je tema Grexabat a stale sa hovori len o grexovi.
co tak spomenut aj ostatnych hudobnikov, pripadne nejaku historiu kapely a hudbu....amerika afrika, je grexabat ? :)

Nie, nie je to GREXABAT aj ked to obcas hraju. Je to este taky post Demikat.
GREXABAT je v podstate najnovsi projekt M. Greksu, od kedy mu  v kapele hraju moj bubenik a basak. Maju natocenu pod tymto nazvom \"len\" jednu platnu.Pred tym to bol Demikat a samotny M. Greksa s roznymi muzikantami.
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
andy zet
nováčik
*
Príspevkov: 24

show must go on...

« Odpoveď #70 kedy: 27. Marec , 2007, 16:58:38 »

neviem ci uz to tu niekto napisal ale zevraj sa idu rozpadnut...
Zaznamenané
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533

Tiez znamy ako don corleone.

« Odpoveď #71 kedy: 27. Marec , 2007, 18:19:35 »

neviem ci uz to tu niekto napisal ale zevraj sa idu rozpadnut...

Grexa aj Kovalčík sú veľmi vyťažení, nejedná sa o rozpad. Len raz za určitý čas kapela prestane načas existovať a každý si robí svoje. Potom zas začnú hrať.  :)
Zaznamenané

RED DEBILS
floydak
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #72 kedy: 30. Október , 2007, 14:04:29 »

heh ja som ich videl nedavno u nas v PD, a najviac ma zaujal ich bubenik, resp. asi bubenik co s nimi momentalne hrava, myslim ze to je chalan z lavagance a to bola najlepsia sou co som tento rok videl (zas az tolko som ich ale nevidel:D) ale fakt skvele. A inak hrali same covery a bavil som sa, ale bez toho bubenika by to bola taka priemerna coverova skupina.
Zaznamenané

jednoducho som ignoroval axiomu
gm_viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683

« Odpoveď #73 kedy: 30. Október , 2007, 15:30:33 »

jj, laco (bubenik) vie narobit strasnu showku...
ja som tiez bol na ich koncerte a skoro som padol na cicku ked zahrali prodigy - firestarter  Ja som čert..
ale v  podstate mas pravdu, bola to paradna show a po chvile som si ani neuvedomioval co hraju  Na zdravie!
Zaznamenané
katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725

spanilá deva

« Odpoveď #74 kedy: 06. November , 2007, 13:49:42 »

Hehe...a keby ste si ich chceli vypocut(Grexa, Kovalcik, Laco Kovac), tak dnes alebo zajtra hraju v aligaci ako psycho! Popiskujem si Žmurk
Zaznamenané

Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.062 sekund, 23 otázok.