Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
20. November , 2024, 14:22:27
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: GreXabat  (Prečítané 46606 krát)
0 užívateľov a 23 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #90 kedy: 29. December , 2010, 20:57:57 »

Ten aparat co ma Miso Kovalcik je specialny darcek k jeho styridsiatym narodeninam, na aparate su mena vsetky kto sa na ten dar poskladali :)

urcite tam je 3x 'Semish'  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #91 kedy: 29. December , 2010, 21:41:38 »

urcite tam je 3x 'Semish'  Bavím sa skvele

Iba raz :)
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #92 kedy: 29. December , 2010, 21:44:09 »

Semish, to viem... o tom som sa s Miskom bavil uz viackrat a samozrejme, ze som sa ho neopytal, co je to zac.  Bavím sa skvele Lebo ma tak zaujal dizajn, ze az... :)

Jedinu vec, ktoru som stihol zapocut: "hra to lepsie jak Recto, porovnavali sme to"
... Kazdopadne uz vtedy som vedel, ze taka veta pre mna nema zmysel, lebo moze to hrat akurat inak, nie horsie ani lepsie. Zas s ktorym Rectom porovnavane bolo... Ale to je jedno sice.. Len chcem vediet, coho to je kopia, lebo hra to brutalne dobre. :) Asi jediny ROCKOVY aparat, ktory sa mi faktze pacil.  Na zdravie!
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #93 kedy: 29. December , 2010, 21:59:57 »

Semish, to viem... o tom som sa s Miskom bavil uz viackrat a samozrejme, ze som sa ho neopytal, co je to zac.  Bavím sa skvele Lebo ma tak zaujal dizajn, ze az... :)

Jedinu vec, ktoru som stihol zapocut: "hra to lepsie jak Recto, porovnavali sme to"
... Kazdopadne uz vtedy som vedel, ze taka veta pre mna nema zmysel, lebo moze to hrat akurat inak, nie horsie ani lepsie. Zas s ktorym Rectom porovnavane bolo... Ale to je jedno sice.. Len chcem vediet, coho to je kopia, lebo hra to brutalne dobre. :) Asi jediny ROCKOVY aparat, ktory sa mi faktze pacil.  Na zdravie!

Mozem sa ho spytat, ale matne si pamatam ze to mala by skor kopia Soldano.
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #94 kedy: 31. Júl , 2011, 10:58:28 »

.... Nechajte ma vydýchať raz som Grexu videl na Vrbovský vetroch keď sa votrel na konci vystúpenia k Valihorovi a Griglákovi a myslel som si že ho nechápem a som z jeho štýlu jednoducho mimo....dal som tomu čas a nič som nepísal....ale po včerajšku na jednej akcii kde akože brutálne tvrdý rockec  prezentoval napolovicu plešatý a šedivý dedko v basketbalovom tričku takmer pokolená s ťažkou pózou a s úsmevom pedofila bolo mi z toho na Bleee to sa nedalo, každá pesnička bola neuveriteľne dlhá o pogovanie sa pokúšalo 5 a pól človeka hoci pred ním na polemic sa aktívne bavilo asi 200 ľudí....absolútne zabil pesničkou Ovce moje ovce z ktorej bola asi 20 minutová koncertná verzia s asi 10 minutovým neúspešným pokusom o interakciu s obecenstvom....neviem videl som už kadečo, ale hlavne amatérov ktorý to absolútne zabili, ale od tohto hrubšie zrno som ešte nezažil....

....k hudobníkom, Tí boli fajn, niekedy je ťažké byť legionárom, ale ak by to nezobrali, zobral by to niekto iný....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #95 kedy: 01. August , 2011, 12:48:16 »

....nie ten, ale deň pred ním na inej akcii, ale to sa nedalo reagovať, tie zážitky boli príliš čerstvé a bol som dosť šokovaný z toho čo som videl a počul Bavím sa skvele ....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
ATY
nováčik
*
Príspevkov: 38

« Odpoveď #96 kedy: 01. August , 2011, 20:56:52 »

.... Nechajte ma vydýchať raz som Grexu videl na Vrbovský vetroch keď sa votrel na konci vystúpenia k Valihorovi a Griglákovi a myslel som si že ho nechápem a som z jeho štýlu jednoducho mimo....dal som tomu čas a nič som nepísal....ale po včerajšku na jednej akcii kde akože brutálne tvrdý rockec  prezentoval napolovicu plešatý a šedivý dedko v basketbalovom tričku takmer pokolená s ťažkou pózou a s úsmevom pedofila bolo mi z toho na Bleee to sa nedalo, každá pesnička bola neuveriteľne dlhá o pogovanie sa pokúšalo 5 a pól človeka hoci pred ním na polemic sa aktívne bavilo asi 200 ľudí....absolútne zabil pesničkou Ovce moje ovce z ktorej bola asi 20 minutová koncertná verzia s asi 10 minutovým neúspešným pokusom o interakciu s obecenstvom....neviem videl som už kadečo, ale hlavne amatérov ktorý to absolútne zabili, ale od tohto hrubšie zrno som ešte nezažil....

....k hudobníkom, Tí boli fajn, niekedy je ťažké byť legionárom, ale ak by to nezobrali, zobral by to niekto iný....

Zasadne nereagujem na kritiku, je to kazdeho pravo cokolvek a akokolvek kritizovat, ale neznasam ojebavacov! Nepoznam ta, ani to nepotrebujem, ale ked si tu uz potrebujes liecit nejaky svoj komplex na mene Greksa, aspon pis pravdu. Asi mas za sebou obrovske mnozstvo uspesnych koncertov a natocenych (a predanych) platni ked si dovolis takto hodnotit... Len na margo tvojich ojebov - ziadna pesnicka nebola dlha, "Ovce" samozrejme tiez nie, reakcia ludi bola uplne v pohode (mozno si si to za bufetom v trave nevsimol) a co sa vyzoru tyka - sorry ale tvoja fotka napovie vela, dokonca aj to, preco si to vsetko napisal.  Rad si niekedy pozriem tvoje podiove umenie. PS: v GREXABATE nie je nikto legionar, Grexabat je partia kamaratov a muzikantov co sa dobre bavia a hraju to, co sa im chce hrat. Pekny vecer. Aty Beres
Zaznamenané
ATY
nováčik
*

« Odpoveď #97 kedy: 01. August , 2011, 21:25:45 »

Pan Dzingischan, neviem sice naco reagujete, ale moja reakcia bola na klamstva vyssie uvedeneho prispievatela, nie na kritiku o ktorej tvrdim ze je kazdeho vec ako ju napise. To ci je vam niekto sympaticky alebo nie je mi uplne jedno, tak ako je mi jedno ci ste hral na Pohode (ked uz sa akoze chvalite) a ci nie. Je to proste Vasa vec, osobna. Ak ma niekto skritizuje, nech sa mu paci, ale ak bude ojebavat, to skutocne nemam rad a srat si na hlavu asi nenechate ani vy, ze?
Zaznamenané
ATY
nováčik
*

« Odpoveď #98 kedy: 01. August , 2011, 21:37:28 »

Pan Beres, nemusite byt hned taky neprijemny. Ano chvalim sa lebo na to, ze sa hudbou nezivim je to velky uspech a hral som tam na gitaru solovo bez kapely  :) Ja som napisal co som napisal a ked je vam to jedno tak neviem preco vobec reagujete, ani vas nepoznam neviem kto ste  Smútim No a srat na hlavu si nenecham to je pravda ludia ma tu uz poznaju na tomto fore, podstate som tu za kokota...

No tak to tu budeme za kokota asi uz dvaja, lebo som si asi dovolil vypicovat niekomu co je tu "stamgast"  a namiesto cvicenia na nastroj radsej denne sedi za PC a prispieva na forach.   ...a ta Pohoda je v pohode, to bolo v navale nasratosti z blbosti uvedeneho jedinca.
Zaznamenané
ATY
nováčik
*

« Odpoveď #99 kedy: 01. August , 2011, 21:52:18 »

...neviem sice co znamena "davaju bany" ale aj na ten BAN sa mozem vyjebat  Bavím sa skvele

Pekny vecer a vela sil pri hrani a komponovani.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #100 kedy: 01. August , 2011, 21:52:41 »

Fuuha zíram ale asi trafil klinec po hlavicke, ked sa niekto tak nasere na to. Keby tu mal kazdy umelec napisat nieco na to, ze tu bol kritizovany, tak forum neni o nicom inom. Nechapem preco je hned utok na Gardeho ako na osobu, ked si vyjadril svoj nazor a asi by si nevymyslel kktinu, aby to potom mohol rychlo napisat na forum..

a dugo dpc aka samochvala  Bavím sa skvele
Zaznamenané

temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #101 kedy: 01. August , 2011, 22:05:31 »

...neviem sice co znamena "davaju bany" ale aj na ten BAN sa mozem vyjebat  Bavím sa skvele

Pekny vecer a vela sil pri hrani a komponovani.
Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ATY
nováčik
*

« Odpoveď #102 kedy: 01. August , 2011, 22:10:58 »

Fuuha zíram ale asi trafil klinec po hlavicke, ked sa niekto tak nasere na to. Keby tu mal kazdy umelec napisat nieco na to, ze tu bol kritizovany, tak forum neni o nicom inom. Nechapem preco je hned utok na Gardeho ako na osobu, ked si vyjadril svoj nazor a asi by si nevymyslel kktinu, aby to potom mohol rychlo napisat na forum..

a dugo dpc aka samochvala  Bavím sa skvele

Starky, keby si si to poriadne precital, asi by si si vsimol, ze som nereagoval na kritiku (na to zasadne nereagujem) a ani na jeho akoze nazor, ale na Gardeho OJEBAVANIE a to je sakra rozdiel.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #103 kedy: 01. August , 2011, 22:14:24 »

Aty, mas este ten Lakland ?
Zaznamenané

ATY
nováčik
*

« Odpoveď #104 kedy: 01. August , 2011, 22:16:48 »

Caf, uz nie, dal som to prec, nejako nesedelo, bol prilis "makky"   Smútim - teraz Music Man BONGO a YAMAHA 2025X - Hand made in Japan -pasiv a na folklor Warwick Corvette DeLuxe.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.102 sekund, 23 otázok.