Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
20. November , 2024, 14:22:09
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: GreXabat  (Prečítané 46605 krát)
0 užívateľov a 22 Hostí prehliada túto tému.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #105 kedy: 01. August , 2011, 22:27:16 »

Starky, keby si si to poriadne precital, asi by si si vsimol, ze som nereagoval na kritiku (na to zasadne nereagujem) a ani na jeho akoze nazor, ale na Gardeho OJEBAVANIE a to je sakra rozdiel.

no ale ta jeho "ojebavanie" bola v podstate jeho kritika. ale sak pride... neni z tych, ze by vyslovene ojebavali. chapes, tie minutaze mohol mysliet naprikad ironicky a zvelicene, aby to vyniklo, predsa tam nestal so stopkami
Zaznamenané

ATY
nováčik
*
Príspevkov: 38

« Odpoveď #106 kedy: 01. August , 2011, 22:33:52 »

Jeb uz na to, ja som napisal co som chcel, ludi bolo dost co sa im to pacilo, aj pod podiom (nie 5 akp pise tvoj pravdomluvec). Ak chce ten tvoj kamo kritizovat nech sa paci. Ale keby mne napisal ze som poloplesaty pedofil tak mu najebem na xicht! A tomu ver!
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #107 kedy: 01. August , 2011, 22:34:55 »

Mne osobne chyba stary dobry Greksa, kde som sa dokonca zucastnil skusky v divadle na Novej scene.

Napr. take pecky, ze Slecna s peknym usmevom a pod. :)

btw, vtedy ste cvicili program ako predkapela Deep Purple.
Zaznamenané

ATY
nováčik
*

« Odpoveď #108 kedy: 01. August , 2011, 22:37:58 »

Branko, stary program po 3 rokoch opat hrame - aj Slecnu... Grexabat nehra ani jednu prevzatu vec, to hra Marian v kluboch a hospodach.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #109 kedy: 01. August , 2011, 22:39:09 »

mne sa hlavne paci ako niekto prudi o celodennom vysedavani za kompom a dristani na forach a hned ako sa niekde objavi nejaka negativna kritika, tak sa dotycny, alebo niekto z blizkeho okolia, na dane forum zaregistruje a ide "napravat" situaciu.

ako mna do tho nic, pre mna za mna sa aj postrielajte, aspon bude sranda..len som si vsimol takuto zvlastnost a dost casty jav na roznych forach  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #110 kedy: 01. August , 2011, 22:39:27 »

Branko, stary program po 3 rokoch opat hrame - aj Slecnu... Grexabat nehra ani jednu prevzatu vec, to hra Marian v kluboch a hospodach.
Tak to sa tesim, az dojdem na koncert.  Na zdravie!
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #111 kedy: 01. August , 2011, 22:44:52 »

Jeb uz na to, ja som napisal co som chcel, ludi bolo dost co sa im to pacilo, aj pod podiom (nie 5 akp pise tvoj pravdomluvec). Ak chce ten tvoj kamo kritizovat nech sa paci. Ale keby mne napisal ze som poloplesaty pedofil tak mu najebem na xicht! A tomu ver!

ja nepisem ze je pravdomluvec a pozname sa iba z fora... keby si videl co sa tu uz napisalo na kapely, a znamejsie..
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #112 kedy: 01. August , 2011, 22:45:31 »

mne sa hlavne paci ako niekto prudi o celodennom vysedavani za kompom a dristani na forach a hned ako sa niekde objavi nejaka negativna kritika, tak sa dotycny, alebo niekto z blizkeho okolia, na dane forum zaregistruje a ide "napravat" situaciu.

Bavím sa skvele
Zaznamenané

ATY
nováčik
*

« Odpoveď #113 kedy: 01. August , 2011, 22:46:40 »

ako mna do tho nic, pre mna za mna sa aj postrielajte, aspon bude sranda..len som si vsimol takuto zvlastnost a dost casty jav na roznych forach  Bavím sa skvele

Ano!  Bavím sa skvele
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #114 kedy: 01. August , 2011, 23:06:04 »

Slecna s peknym usmevom bol prvy song co som pocul od Grexabatu.. popicovka uplna..  pre mna bol Grexabat a celkovo Marianove kapely takym spojenim poctiveho rocku, hraveho dadaizmu a socialnej reflexie .. v niektorych aspektoch to vyznelo smiesne (co asi aj malo) ale v niektorych to bolo naopak velmi silne.. a hlavne Marian je vcelku fakt dobry rockovy spevak, to co ludom vadi je podla mna to ze ma 2.2 metra a taky clovek sa neschova takze 99% ludom vadi ze je na ociach a hlavne s tym chlapcenskym usmevom heh..
Zaznamenané

ATY
nováčik
*

« Odpoveď #115 kedy: 01. August , 2011, 23:09:47 »

Kaolko - spomienka -
Zaznamenané
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #116 kedy: 01. August , 2011, 23:37:12 »

to je take vtipne ked kvazi profesionalnemu muzikantovi nejak chyba nadhlad Bavím sa skvele mozno by stacilo sa nebrat az tak vazne, aj ked viem ze hudobnici to maju na slovensku tazke
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #117 kedy: 01. August , 2011, 23:42:04 »

To co tu riesite je uplne bezpredmetne. Zite realne, nie virtualne.

vikur  Zdravíčko
Zaznamenané
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #118 kedy: 01. August , 2011, 23:45:47 »

Ja som sice nikto, ale takto by som spatne na ziadnom fore na vykon mojej kapely asi nenalozil ani keby som bol freddie mercury uz len z principu :-D ked tak by som to riesil s humorom a usmevom :-)
Ale aspon som sa dobre pobavil takto z rana :-D :-D
A tesi ma ze aj profesionalny muzikanti dojdu domov z koncertu a prve co robia googlia kritiku :D 
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #119 kedy: 02. August , 2011, 06:41:21 »

....ahoj Aty....prečo odpisujem až teraz Huh! asi som trávil čas oveľa príjemnejšie ako Ty včera večer Bavím sa skvele ....úspechy Huh! na jednej strane nepotrebujem si porovnávať, že kto má väčší Bavím sa skvele a na druhej budem úprimný, nemám žiadne....ostatné je asi zbytočné rozoberať, lebo vidím, že ste všetci kamaráti s Grexom, ste jeho rovesníci, gitarista hrá len u vás atd. nepotrebujem pátrať...možno ste dvaja a možno si ten istý čo bol za Gitariádou, tak tá akcoška sa mi páčila, hoci som na nej nebol ale na tohto ročnú by som možno skočil pozrieť....

....ak si už ale spomenul ovce tak ten pokus o interakciu: "beeee" dáme ovečky a zo strany publika ticho...."meee" dáme kozičky...."muuu" dáme kravičky bol fakt úžas, nechápem na čo to opakoval, ešte raz, ešte raz a.... keď zo strany publika nereagoval takmer nik....a treba sa na to pozrieť reálne, to pogujúce publikum sa z 5 a pól ku koncu rozrástol na asi 30 kúskov skandujúcich "Amerika Afrika paradajka paprika"....

Zdravíčko
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.077 sekund, 23 otázok.