Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
20. November , 2024, 12:46:13
Strán: 1 ... 12 13 [14] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: GreXabat  (Prečítané 46576 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #195 kedy: 08. August , 2011, 12:29:58 »

na polemic menim nazor, lebo kazdy koncert je ten isty, aj zlozenie pesniciek. aj komunikacia s publikom je taka ista a to som bol na 3 koncertoch minimalne... stale to iste....

no to je pravda. ale zakazdym absolutne profi hracsky (a su to kua zlozite veci na presnost / slapanie / dycharsku intonaciu ... ), zvukovo, aj vizualne... a zakazdym s tym vedia strhnut davy... a robia to uz 20 rokov a este aj v tych mediach sa ako mensinovy zaner vedia udrziavat aspon v akej-takej zakladnej pozornosti... ja len ze bola debata, co tu frci... tak toto urcite hej, nech si kto chce co chce mysli o ich hudbe  Zdravíčko
Zaznamenané
frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #196 kedy: 08. August , 2011, 15:07:37 »

.... Nechajte ma vydýchať raz som Grexu videl na Vrbovský vetroch keď sa votrel na konci vystúpenia k Valihorovi a Griglákovi a myslel som si že ho nechápem a som z jeho štýlu jednoducho mimo....dal som tomu čas a nič som nepísal....ale po včerajšku na jednej akcii kde akože brutálne tvrdý rockec  prezentoval napolovicu plešatý a šedivý dedko v basketbalovom tričku takmer pokolená s ťažkou pózou a s úsmevom pedofila bolo mi z toho na Bleee to sa nedalo, každá pesnička bola neuveriteľne dlhá o pogovanie sa pokúšalo 5 a pól človeka hoci pred ním na polemic sa aktívne bavilo asi 200 ľudí....absolútne zabil pesničkou Ovce moje ovce z ktorej bola asi 20 minutová koncertná verzia s asi 10 minutovým neúspešným pokusom o interakciu s obecenstvom....neviem videl som už kadečo, ale hlavne amatérov ktorý to absolútne zabili, ale od tohto hrubšie zrno som ešte nezažil....

....k hudobníkom, Tí boli fajn, niekedy je ťažké byť legionárom, ale ak by to nezobrali, zobral by to niekto iný....

...to uz je asi iba fakt o tom, ze co sa komu paci, ved o com inom by to uz len aj mohlo byt, ze ano :)...lebo pred ...uz ani neviem, cca 10 az 15 rokmi, to je jedno, som v miestnom celkom velkom dnes uz nefungujucom podniku, prerobenej starej tehelni, zazil grexabat, presne ako popisujes hinto tricko, vyciveny, neokresany, vulgarno trapny atd...lenze ja som si to brutalne uzil, v tom case tam uz nikto nechodil takze v obecenstve bolo realne 15ludi na obrovitansku halu a Greksa isiel fest na plno, pohybovo aj hlasovo aj zapajal ludi ako by ich tam bolo 15tisic v publiku a nie iba 15, no proste parada...do vtedy som ho vnimal len v Demikate a tie ostatne veci pre mna nejak nevyrazne paradajky a papriky a neviem co, som nebral a asi ani neberiem do uvahy, ale netusil som co dokaze na javisku, no po tom koncerte som ho povedzme zacal respektovat, na javisku je mi ten typek fest simpaticky.......inak Garde som si klikol na Tvoj odkaz mkmb a pozeram, ze s vami hrava Cico, som si s nim obcas zahral a viem, ze teraz niekde hrava, ale nevedel som, ze Ty :).....ho pozdrav Žmurk
Zaznamenané

garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #197 kedy: 08. August , 2011, 17:34:23 »

....jasné že odovzdám....a ak frakos obsahuje prvé tri písmená z mena a priezviska tak by si mohol dobehnúť s tým tvojim LPčkom, nech si na našom lowcost lampáši vypočujeme konečne poriadne tučný zvuk....rád Ťa spoznám a chalani Ťa radi uvidia....

....sorry za OT....

Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #198 kedy: 08. August , 2011, 20:17:25 »

a este ked vonaju od framikoinu je to uplne nebe a dudy!
fuck yeah!  ha ha ha
Zaznamenané
ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #199 kedy: 10. August , 2011, 16:02:55 »

Prepáč Ondree, ale strašne rád by som ti ten job vyfúkol...

peboha aky job? :-)
Zaznamenané

ondreee
stály hosť

« Odpoveď #200 kedy: 10. August , 2011, 16:04:00 »

tak tohle je nedorozumeni.. :)

Nie, Miška mám veľmi rád, aj ako gitaristu. Žmurk

Petrik ospravedlnujem sa za vzniknute nedorozumenie :-) asi som sa nechal uniest v zapale pocitu obhajovania mojich kamaratov :)
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #201 kedy: 10. August , 2011, 16:07:53 »

blow job..
Zaznamenané

garde
miestny štamgast

« Odpoveď #202 kedy: 19. August , 2011, 15:32:55 »

....pre ilustráciu, že o čom som písal....

* fans polemic.jpg (73.69 KB, 798x529 - prehliadnuté 424 krát.)

* fans grexabat.jpg (59.95 KB, 801x531 - prehliadnuté 554 krát.)
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #203 kedy: 19. August , 2011, 15:36:30 »

Kto je ten druhy gitarista ?
Zaznamenané

BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #204 kedy: 19. August , 2011, 15:37:58 »

....pre ilustráciu, že o čom som písal....

Si zabil :D
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #205 kedy: 19. August , 2011, 15:46:01 »

Bavím sa skvele dukaz misto slibu
Zaznamenané

garde
miestny štamgast

« Odpoveď #206 kedy: 19. August , 2011, 17:43:30 »

....ono to bohužiaľ bolo zabité od začiatku, ale na Tublatanku a Slobodnú Európu bol ten amfík zase plný....
Zaznamenané

ondreee
stály hosť

« Odpoveď #207 kedy: 19. August , 2011, 18:29:32 »

Kto je ten druhy gitarista ?

vola sa Lubos Durech. osobne ho nepoznam ale svoj nazor nezmenim :D
Zaznamenané

Strán: 1 ... 12 13 [14] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.051 sekund, 23 otázok.