Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
15. November , 2024, 13:40:44
Strán: 1 2 [3] 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Akusticka basgitara...  (Prečítané 16464 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #30 kedy: 16. November , 2007, 12:30:44 »

to 4 w kombo ste skusali? lebo pametam si na nejake take minikomba na opasok a to bolo jednak velmi slabe a jednak to hned bustrilo.
Zaznamenané

o-yep sro
waldo42
pravidelný návštevník
Príspevkov: 273

« Odpoveď #31 kedy: 18. November , 2007, 09:39:52 »

to fliper

dik za ponuku,budem ju zvazovat.toto bolo riesenie najlacnejsie-mame to zadara.ak pouzivas operu tak to moze vraj robit kraviny.explorer by mal ficat bez problemov.
Zaznamenané

mozes si vybrat z dvoch ciest: "sex, drogy a rock ´n roll" alebo "masturbacia, antidepresiva a hip hop"
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #32 kedy: 18. November , 2007, 10:38:53 »

waldo - dones tú akustickú basu na session dnes.. Žmurk
Zaznamenané

fliper
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 102

« Odpoveď #33 kedy: 18. November , 2007, 20:30:28 »

to fliper

dik za ponuku,budem ju zvazovat.toto bolo riesenie najlacnejsie-mame to zadara.ak pouzivas operu tak to moze vraj robit kraviny.explorer by mal ficat bez problemov.

ani explorer, teda myie 2 renderer nefunguje :) ten je napriklad pouzity v priehliadaci maxthon
Zaznamenané

--------------------------------------------------------------
trochu reklamy nezaskodi

www.i-partner.sk
www.myspace.com/4minutestogo
waldo42
pravidelný návštevník

« Odpoveď #34 kedy: 19. November , 2007, 09:27:27 »

waldo - dones tú akustickú basu na session dnes.. Žmurk

sorry pitu,ja byvam cez vikend dost malo online,tak som si to precital az teraz.myslim ze este bude sanca ju vidiet.co by si povedal,ak by som ju raz doniesol na silent duo a odskusas ju priamo na placi?vcera to bolo trochu take viac koncertove nez jam sessionove,i ked incognito a mezzoforte mozem ,no cakal som viac gitarovych vypalovaciek
Zaznamenané

mozes si vybrat z dvoch ciest: "sex, drogy a rock ´n roll" alebo "masturbacia, antidepresiva a hip hop"
waldo42
pravidelný návštevník

« Odpoveď #35 kedy: 19. November , 2007, 09:28:07 »

ani explorer, teda myie 2 renderer nefunguje :) ten je napriklad pouzity v priehliadaci maxthon

ja to pozeravam cez operu a tam mi to ide bez zadrhelov
Zaznamenané

matkosafko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 517

« Odpoveď #36 kedy: 19. November , 2007, 09:40:05 »

inak for all

dnes som pozeral a najlacnejsia marris basa sa da kupit za 6000,- Sk :) nemal som moc casu to pozerat lebo som cosi ine robil ale tu je link na web keby niekoho zaujimalo http://www.dowina.eu/

aj skusal si tu basu? celkom ma to zaujima ako to hra, ked je to dost lacne
Zaznamenané
fliper
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #37 kedy: 19. November , 2007, 17:36:34 »

aj skusal si tu basu? celkom ma to zaujima ako to hra, ked je to dost lacne

neskusal som ale chystam sa dakedy do trencina zbehnut tam tie hudobniny na namesti co su tak tam ich mali tam som to videl pred 3oma rokmi prvy krat, len teraz nejak nemam moc cestu tade tak musim ist pozriet dakde blizsie, ale v mikulasi ani nedufam vobec v ziadnu basu nie to akusticku a Marris
Zaznamenané

trochu reklamy nezaskodi

www.i-partner.sk
fliper
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #38 kedy: 21. November , 2007, 20:46:43 »

dnes som bol v hudobninach v za a iba v jednych mali jednu akusticku basu bol to vintage za 9 900,- Sk ale daco mi na tom vadilo bol som aj s Metalhammerom a on si tiez vyberal daku akustiku tak sme to skusali aj naraz ale jemu tiez daco na tom vadilo. Ale potom prisiel taky chlapik a on hovoril ze ma tu Marris doma a ze to fest fayne hra, ale ze teraz marris zmenil majitela a ze mohli zmenit aj tovaren tak musim ist do toho trencina to skusit, to len tak ak niekomu tieto info pomozu

a zistil som aj Epiphone robi tiez ale cenu typujem tiez okolo 10 000 alebo 12 000 najlacnejsie podobne ako Ibanez

zatial tolko k tym basam ... ked budem vediet daco viac tak napisem,

ps: je to sice mimo temy ale dnes som si zahral aj na normalnej ibaneze s aktivkou za dakych 9000, a moc sa mi to nepacilo ja mam sice lacnu ibanezu za dakych 6500 bez aktivky ale ta moja sa mi fest viac pozdava, no ale ja som kratko basak (daco len cez pol roka, oducam sa gitarove zlozvyky po nejakych 10 rokoch... kokos takzeeeeee :D ) tak to len take feelingy som tu chcel postnut z dneskajsieho lozenia po hudobninach,

tot vsio

Zaznamenané

trochu reklamy nezaskodi

www.i-partner.sk
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #39 kedy: 21. November , 2007, 20:55:19 »

...ale ze teraz marris zmenil majitela a ze mohli zmenit aj tovaren tak musim ist do toho trencina to skusit, to len tak ak niekomu tieto info pomozu

pokial viem, a pokial som pocul a pokial som si to spravne zapamatal, tak povodny majitel Marrisu sa venuje prave znacke Marris ako gitaram a predaj a dovoz ostatneho tovaru si rozdelili chalani z firmy...
Zaznamenané
fliper
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #40 kedy: 21. November , 2007, 21:31:26 »

Aha takze potom prave nezmenili technologiu tak potom je predpoklad ze by to nemuselo byt fakt najhorsie, budem referovat ked to skusim :)
Zaznamenané

trochu reklamy nezaskodi

www.i-partner.sk
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #41 kedy: 21. November , 2007, 21:38:05 »

No ja zase uplne presne to pozadie nepoznam, ale viem skratka, ze si to davaju robit v azii (samozrejme :) ), ale v akej fabrike a ci stale rovnakej to netusim. ale "vraj" sa snazia dbat na kvalitu pri tych Marrisoch... "vraj", ale preco nie :)
Zaznamenané
fliper
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #42 kedy: 22. November , 2007, 00:50:57 »

to ze sa to robi v azii to mi bolo jasne ale to bude asi so vsetkymi znackami odrody Johnson, Stamar a take. Ale musim sa priznat pred 2oma rokmi som si kupil jumbo Johnson vtedy za dakych 3500 a dnes ked som pocul hrat tie elektroakustiky konkretne Crafter(ci ako sa to volalo) za 25000 tak ma skoro rozhodilo, okrem toho ze to bol masiv a snimaca to fak nemalo nic viac ako moje jumbo a fest strasne to hralo, ale ozajsky, ibaneza za 5000 hrala ovela lepsie. Takze tym som chcel len povedat ze mozno ze sa smejeme ze azia ale mozno im sem tam daky kus ozaj vyjde, akurat ze to moze byt nahoda ... :)
« Posledná zmena: 22. November , 2007, 01:02:18 od fliper » Zaznamenané

trochu reklamy nezaskodi

www.i-partner.sk
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #43 kedy: 22. November , 2007, 01:07:41 »

to je take vselijake pri spanielkach... vela robi nahoda... casto pri lacnych nastrojoch clovek natrafi na gitaru, ktora pekne zneje, uz horsie ladi a este horsie sa na nu hra... alebo naopak. dalsia otazka je, co ta gitara povie o 2, 3, 4 roky, ked doschnu a dozreju materialy. pri drahych znackovych gitarach sa predpoklada vyrovnana kvalita, pri dobrom zaobchadzani a skladovani aj dlhodoba. pri Azii za par tisic sa nepredpoklada nic, ta moze akurat tak prekvapit obcas. dalsia vec je, co je "dobry zvuk"... mnohokrat sa clovek necha oslnit, ked spanielka pekne nahlas zaduni ("kua, ta ma ale spodky") a pekne zostra zazvoni ("kua, ta ma ale vysky"). uz nejaku frekvencnu vyrovnanost nejeden zaciatocnik neriesi a prave naopak, dobre vyrovnana, ale napriklad tichsia a menej duniva spaniela sa mu moze javit ako ovela horsia... samozrejme to hovorim len tak zo vseobecnej praxe, ako sa kto na to moze pozerat...
Zaznamenané
fliper
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #44 kedy: 22. November , 2007, 02:04:07 »

Tak pravdov je ze dobry zvuk je strasne subjektivna zalezitost, ja osobne sa priznam ze ja sa na to pozeram co by bolo dobre na to co momentalne hravam vzdy alebo na co to chcem, a mas pravdu vies k ohnu zbavi aj azia za 4000 a je to fayn a vysoko profi ku ohnisku, a povedal by som ze tie vydarene kusy zbavia aj na hranie na taky mensi unplugged, mozno vacsi, ale vies je druha vec naozaj ako dlho to vydrzi (napriklad masiv cim lepsie na nom hras tym lepsie hra, azia asi tazko :) - to mam od Metalhammera, este som tomu zatial neporozumel ale verim mu), a dalsia vec ze urcite to nekupujes na to ze to ides brat do studia.

Rastis, tvoj prispovek je uplne pravdivy a ani by som sa ti neodvazil v dacom takom protirecit vonkomcom. Len ono je to bohuzial niekedy aj otazka penazi :), keby ze si mozes vybrat co chces za kolko chces tak tu vobec aziu ani neriesime, aspon ja som tu riesil daco rozumne za rozumnu cenu. Tak preto ta azia, a vonkoncom to nechcem obhajovat ani nic, ale vies lepsie predsa daco ako nic, a pocul som aj taku vec ze ono to je koniec koncov rukami, lebo ak nevies pekne zahrat tak ti nepomoze ani gitara za 500 000 :) a ked vies tak daco zahras aj na lacniaku asi, co myslis ty ?

Zaznamenané

trochu reklamy nezaskodi

www.i-partner.sk
Strán: 1 2 [3] 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.045 sekund, 23 otázok.