iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« kedy: 16. November , 2005, 19:51:21 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 04. Jún , 2007, 22:32:06 od iMbUS »
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
jimmi
náhodný pocestný
Príspevkov: 82
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 16. November , 2005, 19:54:44 » |
|
to je teda krasa ...nemam co dodat ,ti uprimne zavidim ,uz cakam kedy sa tu objavi ukazka
|
|
|
Zaznamenané
|
Rock & Roll ain´t noise pollution ROCK & ROLL ain´t gonna die.
|
|
|
Sipko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 582
Matej Šipkovský
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 16. November , 2005, 19:55:22 » |
|
Krasny kus :1: . Najviac sa ni pozdava ta posledna fotka. Co ta vysla?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 16. November , 2005, 20:25:38 » |
|
Ukazky no neviem zatial. Jedine cisty zvuk priamo do PC, ale to nieje boh vieco. Stala menej ako maju ceny v Made
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 16. November , 2005, 20:47:07 » |
|
parada:razz:. tak ju rychlo zabehni na aparate a som zvedavy na dojmy. nech ti sluzi verne a dlho:) ved ju urcite donesies na nejake gpc pivo a tam si ju kazdy vyskusa:))
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bubla15
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 16. November , 2005, 23:30:16 » |
|
krasna, krasna tiez sa pridavam , nech sluzi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 17. November , 2005, 12:18:54 » |
|
Pekny kusok. Ten ockvovany javor (ci co to je) je fakt pekny. :1:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 17. November , 2005, 12:59:17 » |
|
To som teraz zvedavý na Iggyho reakciu. Vy dvaja sa máte naozaj radi, ako som stihol z vašich vzájomných príspevkov vyzistiť. ) Gitarka vyzerá pekne, som zvedavý ako hrá.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 17. November , 2005, 13:45:44 » |
|
pitu, radi? sak on je jak moj syn ) samozrejme, ze mu ju dobre zavidim, parchantovi ) a uz vcera som sa mu vysmieval, ze ju nevie naladit (kto nemal obojzvratne tremolo, tak si prvykrat vzdy uzije), a este sa mozno budem, ze to nema zvuk, ale to asi nie. ten krk je paradne vymysleny, presne taky isty mala aj ta morsovka, co som mal doma a ja si tiez chcem nechat taky spravit. co sa tela tyka, ja tej lipe neverim, ale necham sa prekvapit.
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
Juraj_T
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 17. November , 2005, 16:58:10 » |
|
Este ten stratocaster nepredavaj, aby ti za nim nebolo luto. Mne tato gitara pride taka sterilna, bez charakteru.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 17. November , 2005, 17:07:09 » |
|
Tiez mi tento nastroj nic nehovori. Neviem, co stal, ale mne sa zda adekvatne nieco okolo 30 000,-. Tych 100 litrov za sedmicku v Made som povazoval za absurdny vtip. Ak si stastny, tlieskaj rukami . Ale ne - blahozelam a nech Ti robi radost co najdlhsie :!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 17. November , 2005, 22:30:18 » |
|
Juraj_T, chapem, moze sa ti to zdat, no treba si na tom zahrat. Rastis, 30 litrov..noo kebyze mas velke stastie tak v prepocte z USD na SKK by ta tolko v USA vysla z druhej ruky, ale bola by to podozrivo nizka cena. yshey, ten strat predavam aj s financych dovodov. A vobec, ked som vcera cely den hral na tejto a potom som chytil strat, tak som ho o minutu zabalil do futralu a dal dorohu a pockame si na stastneho kupcu. Dnes som na tej gitare hral na aparate. Na to, ze tam ma humbuckre, sa da na lampovom Marshalle nastavit v pohode cisty zvuk, co ma prekvapilo. Skresleny zvuk, mal gule jak sa patri a krkovy snimac na sola je jedna basen. Tesim sa tesim..len este to chce novu bednu. Ozaj, nikto nekupi tu moju? Mam tu aj inzerat, vieme sa dohodnut.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 18. November , 2005, 01:15:37 » |
|
iMbUS - ja som len strelil z brucha, co sa mi zda adekvatna cena na taky nastroj. Co je samozrejme uplne nezaujimave, co sa mne zda ""adekvatne"", ze ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 18. November , 2005, 08:27:47 » |
|
imbus, ty sviniar svinky ) ...aj ja chcem :cry:
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 18. November , 2005, 11:47:12 » |
|
miso_kolo...aha, aj ten cudzi ujo na tvojom obrazku ma taku )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|