Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
01. November , 2024, 05:40:43
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Murray/Gers/Smith  (Prečítané 23701 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #45 kedy: 26. Marec , 2006, 10:11:26 »

V tomto pripade bol skor udajne dlhodobo neznesitelny Blackmoore.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #46 kedy: 27. Marec , 2006, 06:46:59 »

progrocker napísal:
Citácia
V tomto pripade bol skor udajne dlhodobo neznesitelny Blackmoore.

A, ze vraj dost brutalnym sposobom...
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
Hosť
« Odpoveď #47 kedy: 27. Marec , 2006, 09:00:26 »

Inak hrate tu niekto sola od Ironu? Ktory myslite, ze ma najtazsie sola? Mne sa hraju najtazsie Murrayove, ale po nejakom case sa to uz da.... je to frajer.... mna by take veci nikdy nenapadli :S
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #48 kedy: 27. Marec , 2006, 09:29:07 »

čo sa týka Murraya, tak moje asi najobžúbenejšie sóla sú Judas Be My Guide, Fear Of The dark a Brave New World...a Rainmaker ešte. Niesom si istý, či sa dajú presne okopčiť, lebo podža mňa sú aj v štúdiu dosť odimprovizované a sám Murray ich na pódiu rád pomení. Nie všetky tie jeho rýchlovky mi pripadajú byť zrozumintežné a podža mňa ani on ich nehrá do bodky. Rád by som počul jeho štúdiové tejky, že do akej miery sa podobajú...:-)

Čo sa týka Smitha, tak asi najviac sa mi páči sólo zo skladby Sea Of Madness

Gers má cool sólo v Afraid To Shoot Strangers, napríklad
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #49 kedy: 27. Marec , 2006, 09:34:28 »

Ja hram najradsej solo z Fear Of The Dark... prve je v pohode, no to 2he chce cas.... myslim si ze tiez to tam zahral ako mu vtedy sadlo, no ale je to parada.
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast

« Odpoveď #50 kedy: 27. Marec , 2006, 09:37:23 »

FYI: Prvé sólo vo Fear hrá Janick Gers, druhé Dave Murray
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #51 kedy: 27. Marec , 2006, 10:03:21 »

ja som si kedysi stahoval to druhe solo z fearu, ale tam hra take haluze a milion kdejakych hameringov, tak som sa na to vysral. Mna nebavi tak hrat.
Napriklad do run to the hills, alebo hellowed by thy name, co obcas hravame s kapelou som v zivote nezahral original solo, ani ho neviem. No niektore skladby ho maju dost vyrazne, mne sa pacia na albume brave new world dost...najlepsie su take melodice, co si clovek vie zaspievat a ne tie smidlikacky :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #52 kedy: 14. Apríl , 2006, 23:15:23 »

osobne si myslim, ze na vacsinu sol od Iron Maiden treba cas, lebo kazdy z tychto troch panov je podla mna pan gitarista, a na presne zvladnutie ich sol treba vela cviku:woohoo:
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Ronald G.
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 124

« Odpoveď #53 kedy: 31. Marec , 2008, 16:54:34 »

myslim ze v skupine ako Iron Maiden by nemal co robyt zly gitarista , podla mna je najlepsi Murrary pouziva vela priklepou hra rychlo a hlavne nehra podla ucebnice ale tak ako to citi . Gers hra rychlo a hlavne su neocenitelne jeho finty s gitarou ktore ked som skusal tak som si rozbebal luster a Smith je podlamna najlepsi na tych staršich albumoch .
Zaznamenané
ydur
Hosť
« Odpoveď #54 kedy: 31. Marec , 2008, 17:01:30 »

myslim ze v skupine ako Iron Maiden by nemal co robyt zly gitarista , podla mna je najlepsi Murrary pouziva vela priklepou hra rychlo a hlavne nehra podla ucebnice ale tak ako to citi . Gers hra rychlo a hlavne su neocenitelne jeho finty s gitarou ktore ked som skusal tak som si rozbebal luster a Smith je podlamna najlepsi na tych staršich albumoch .
No,pekne si "klasifikoval". Žmurk Su to všetko super gitaristi a povedat,že: "ten je najlepši"- je blbost.  Keby si napisal : "ten sa mi pači najviac"-to by bolo ine. Zdravíčko
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast

« Odpoveď #55 kedy: 31. Marec , 2008, 17:04:37 »

Kua Rudy!
Keď niekto pod svojim nickom píše čosi na fórum, je jasné, že píše svoj názor a nie názor niekoho iného. Ešte tam aj napísal "podľa mňa je najlepší". Je nezmysel vyžadovať, aby tam písal "ja si myslím". Keď to on píše, tak si to snáď on myslí.  Na zdravie!
Zaznamenané

ydur
Hosť
« Odpoveď #56 kedy: 31. Marec , 2008, 17:16:40 »

Kua Rudy!
Keď niekto pod svojim nickom píše čosi na fórum, je jasné, že píše svoj názor a nie názor niekoho iného. Ešte tam aj napísal "podľa mňa je najlepší". Je nezmysel vyžadovať, aby tam písal "ja si myslím". Keď to on píše, tak si to snáď on myslí.  Na zdravie!
Kua Altostratus,ja viem,že piše svoj nazor. a ani nechcem aby tam pisal "ja si myslim". Mne išlo o to "najlepši".  Ja proste nedokažem určit,kto je najlepši. Poznam /nie osobne Žmurk/  XY gitaristov ale neviem určit,kto je najlepši. Kto? Satriani,Vai,Moore,Malmsteen,Petrucci? Ja neviem.  Ale najviac sa mi páči Gary Moore. Tak isto u basakov,bubenikov,klavesakov. Kto je najlepši ? Na zdravie!
Zaznamenané
Dave48
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 147

menej kecat, viac makat :-)

« Odpoveď #57 kedy: 31. Marec , 2008, 19:26:51 »

no ja by som k teme napisal tak tolko, ze murray bol velmi dlho mojim idolom, a stale patri medzi mojich najoblubenejsich gitaristov...dokonca mam podla neho aj nick...to bol prvy metalovy gitarista, ktoreho som videl na dvd a hlboko sa mi vryli do pameti jeho sola...v tych dobach som myslel, ze je to snad najlepsi gitarista sveta, ze to snad nieje ani mozne o co on hra...vies super improvizovat, ale to mi na nom trochu vadi...vzdy vsade len improvizuje...na kazdom koncerte ine solo a tak...smith bol ako vsetci dobre viete murrayov ziak, avsak vecsinou hra vsetko tak akoo v studiu, az na par malych zmien...no a gersa moc nemam rad...beha po podiu jak saleny, ale to by mi az tak nevadilo, ale jeho sola niesu moc citatelne, preto ze tam skace a neviem co este robi, a potom nehra cisto
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast

« Odpoveď #58 kedy: 31. Marec , 2008, 19:43:54 »

Hm...prvý krát počujem, že by Smith bol Murrayov žiak. Myslím, že sa poznali aj pred členstvom v IM, ale že by žiak... Okrem toho, že hrajú diametrálne odlišne. Odkiaľ si to vyčítal?
Zaznamenané

Dave48
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 147

menej kecat, viac makat :-)

« Odpoveď #59 kedy: 31. Marec , 2008, 19:47:54 »

to si nepocul???...hovoril mi to byvaly gitarista a kdesi som to uz cital, ale neviem presne kde..oni sa poznali, a ked hladali im gitaristu, tak murray zobral smitha...konkretne som cital, ze ked i.m. zacinali, tak smith nepoznal ani noty, a dave ho ucil hrat...ale neviem dokedy ho ucil...sak tusim to bolo aj na ironmaiden.sk nie??
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.107 sekund, 23 otázok.