rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 21. Október , 2007, 20:28:36 » |
|
zle to pasuje do nahravky, bud to tam neni alebo to trci a nespaja sa to "pekne" s ostatnymi nastrojmi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 21. Október , 2007, 20:54:29 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 21. Október , 2007, 20:57:54 » |
|
johnpetrucci@johnpetrucci.com - akurat sme skajpovali, takze vysedava za kompom, hned ti moze aj odpisat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 21. Október , 2007, 21:04:49 » |
|
no už mu aj pišem...zajtramu jeden ampik objednam v Muzikeri
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
angryturtle
nováčik
Príspevkov: 25
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 21. Október , 2007, 21:56:24 » |
|
AVT nieje riesenie ani v cene ani vo zvuku .... ...sorry ale engl thunder zriesis za 20 litrov hlavu...a to sa neda porovnat..je to lampa a je to narez!!!...AVT je pololampac...a drahy!!!...a za napis marshall davat tisice korun....co ja viem?....radsej nie ...alebo si pozri laney LV seriu...podla mna je to velmi podobne....ale BEZ EFEKTOV...a skoro o polovicu lacnejsie
|
|
|
Zaznamenané
|
Vintage V100MRHB + Seymour Duncan SH6 Bridge Laney LV300H Kustom Quad 412A
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 21. Október , 2007, 22:06:02 » |
|
to som este opity od stvrtku z tych bastionovych 3 desin, na ktore ma vlado pozval a nakoniec nemal ani korunu a ja tiez
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 21. Október , 2007, 22:07:28 » |
|
a je to z tych piv alebo z tej bitky po nezaplateni?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 21. Október , 2007, 22:08:25 » |
|
nakoniec nas pozvalo Striguli
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 21. Október , 2007, 22:26:00 » |
|
AVT nie je ani stvrtlampa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 21. Október , 2007, 22:33:30 » |
|
ja som dnes hral v skusobni u nas pivnicabov na AVT150 a celkom morda, taka tranzistorova pilka ako z toho lezie, to clovek nevidi kazdy den da sa tam natocit aj znesitelny zvuk, ale pri lampaci je to take smiesne.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 21. Október , 2007, 22:36:49 » |
|
AVT nieje riesenie ani v cene ani vo zvuku .... ...sorry ale engl thunder zriesis za 20 litrov hlavu...a to sa neda porovnat..je to lampa a je to narez!!!...AVT je pololampac...a drahy!!!...a za napis marshall davat tisice korun....co ja viem?....radsej nie ...alebo si pozri laney LV seriu...podla mna je to velmi podobne....ale BEZ EFEKTOV...a skoro o polovicu lacnejsie ty vole ale avt sekač nestoji 20000skk..mne nemusiš radit ja tomu rozumiem ,Thundrov som tu popredaval ja a garaj..To si pridi vypočut VHT ?Thunder je chudobny pribuzny ja mam radšej marshall, ale to snad nikomu nevadi :Porovnavate cenu novy versus stary...Marshall si pyta hrača ked ho nema nechce sa mu spolupracovat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 21. Október , 2007, 22:40:36 » |
|
ja som dnes hral v skusobni u nas pivnicabov na AVT150 a celkom morda, taka tranzistorova pilka ako z toho lezie, to clovek nevidi kazdy den da sa tam natocit aj znesitelny zvuk, ale pri lampaci je to take smiesne. Už som sa o teba bal ,že sa ti niečo stalo....chvala bohu...Porovname fabiu s mercedesom,ale na fabii sa da jazdit...Hral som na tom v Bastione a Fero Griglak nechcel verit že to tak hra...len reprak som vymenil...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 22. Október , 2007, 08:24:11 » |
|
Veru, tie repráky na Valvestatoch a AVT sú jednoducho strašné ... ako keby vykradnuté v stredoch. Bzučí to a huhle, korekcie s tým dokopy neurobia skoro nič ... proste zvuk vysávača. V kapele to akosi nezapadá do celku, buď to príliš kričí alebo zaniká. Mám pocit, že to robia preto, aby si to mladí gitaristi kúpili a zistili, ako to nemá hrať, a čo najrýchlejšie si obstarali niečo poriadnejšie (napríklad lampového Marshalla ). Ale s tým reprom môže byť, už som čítal aj na HCAF, že ak sa vymení repro za niečo solídne, tak to zrazu vie aj hrať ako sa patrí. Tón je v pohode, samozrejme zasmušilá dynamika ostáva . No ale ja by som už na tom aj tak hrať nechcel človek ak si raz zvykne na lampu a jej dynamické správanie, tak je cesta späť nemožná ...
|
|
« Posledná zmena: 22. Október , 2007, 08:25:47 od Predator »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 22. Október , 2007, 08:47:04 » |
|
nebolo to vyslovene zle, trandaky sa dost polepsili za poslednych 10 rokov. Hral som LPckom priamo do kanalu 1 s gainom tak na 50%, pricom nejaka ta dynamika tam bola, dokonca pri stiahnuti hlasitosti na gitare sa zvuk vycistil. Ktovie ako by to hralo s inym reprom. Kazdopadne ako spravny pivnicabo, zostanem pri starych plesnivych aparatoch
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
|