Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 19:23:16
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: hudobné audio.. a videoškoly  (Prečítané 89398 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #105 kedy: 21. Február , 2008, 22:46:51 »

zdravicko, nemate niekto skoly od Gambaleho ? rad by som ich zhliadol. dakovala. pripadne cokolvek dobre co sa tyka sweepu ?  ..... PS: a viem ze existuje google  Žmurk

Marrtin si kúpil jeho školu. Napíš mu PM.
Zaznamenané

marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #106 kedy: 22. Február , 2008, 14:41:48 »

no jo, ale mám tri jeho knižky aj s cd
Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
Ronald G.
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 124

« Odpoveď #107 kedy: 02. Marec , 2008, 17:53:57 »

mam doma na VHS gitarovu skolu Griglaka  (pre zaciatocnikou nic tam neni zlozitejsie )a Topora  z Tublatanky ( tam su aj tasie kusky ale hlavne co sa tika tappingu )
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #108 kedy: 02. Marec , 2008, 18:15:07 »

teraz vam dam ukazku mojho dobreho kamarata jana.. Zdravíčko   http://www.mkmb.sk/u/srnac/#details   ..nepdla vam sanka??? ...asi nie..ale vsetko co sa naucil ..sa naucil z instruktaznik videi roberta forda...ma slusny ton..technika sice zaostava ale ma celkom dobre vibrato..pred nim klobuk dole Zdravíčko
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
bubla15
stály hosť
Príspevkov: 972

« Odpoveď #109 kedy: 17. September , 2008, 09:32:42 »

Zdravim, nemate niekto pdf k videu "Don Mock - Jazz Guitar Rhythm Chops" ? Kupil som si DVD a stratil som booklet  Bavím sa skvele Lebo ked tam riesi tie zlozitejsie akordy rad by som to videl na papieri. diiik.
Zaznamenané
martin111111
nováčik
*
Príspevkov: 40

« Odpoveď #110 kedy: 21. Júl , 2009, 10:11:02 »

Akurat som vygooglil jednu zaujimavu stranku. Zozbieravaju sa na nej gitarove lessony z youtube . Mne osobne to pride ako celkom dobry napad, lebo ked si chcem pozret na youtube nejaky lesson tak mi to zabere cas sa preklikat a pohladat. Tu to vyzera byt nakope a usporiadane podla autorov. Pravdepodobne to je nejaka new stranka, ale pravidelene tam pribudaju nove lessony. tak tu to je. vola sa to ze JamZONE. http://jamzone.ic.cz/ . Takze kto chce, tak prijemne sledovanie :)
Zaznamenané
vexonales
nováčik
*
Príspevkov: 40

« Odpoveď #111 kedy: 21. August , 2009, 10:53:39 »

Ultimate Beginner Series - Rock Guitar With Nick Nolan túto školu nemáte niekto?? alebo neviete kde ju stiahnem?? hľadaľ som a nič nikde
Zaznamenané

Yamaha RGX 121z
Peavey Valveking 100 W Head
Kustom 4x12 box A
marowak
Hosť
« Odpoveď #112 kedy: 21. August , 2009, 11:43:33 »

Akurat som vygooglil jednu zaujimavu stranku. Zozbieravaju sa na nej gitarove lessony z youtube . Mne osobne to pride ako celkom dobry napad, lebo ked si chcem pozret na youtube nejaky lesson tak mi to zabere cas sa preklikat a pohladat. Tu to vyzera byt nakope a usporiadane podla autorov. Pravdepodobne to je nejaka new stranka, ale pravidelene tam pribudaju nove lessony. tak tu to je. vola sa to ze JamZONE. http://jamzone.ic.cz/ . Takze kto chce, tak prijemne sledovanie :)
Neviem co si mam mysliet o adminovi tych stranok - jamzone. Myslienka nie je zla, ale: Bud nie je Slovak, alebo chybal v skole na slovencine. V uvodnych 3 vetach 3 hrube chyby, dalej som radsej necital. Myslim si, ze ked da niekto nieco "on-air", tak by to malo mat urcitu stabnu kulturu a hlavne by to malo byt jazykovo spravne.
Samozrejme, ina vec je kec forum... Žmurk
Zaznamenané
sv.Patrik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 234

« Odpoveď #113 kedy: 01. Január , 2010, 14:23:10 »

Akurát som si objednal Gitarovú školu 1,2 od Pala Chodelku tak uvidíme čoto je zač Zdravíčko
Zaznamenané
sv.Patrik
pravidelný návštevník

« Odpoveď #114 kedy: 07. Január , 2010, 18:20:55 »

Nepoznáte nejaku školu ktorá je zameraná najma na Tapping? Huh!
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #115 kedy: 07. Január , 2010, 18:23:58 »

Nepoznáte nejaku školu ktorá je zameraná najma na Tapping? Huh!
Steve Vai - Building the church.  Zdravíčko
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
sv.Patrik
pravidelný návštevník

« Odpoveď #116 kedy: 07. Január , 2010, 18:31:31 »

Steve Vai - Building the church.  Zdravíčko
To je škola alebo skladba? Na zdravie!
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #117 kedy: 07. Január , 2010, 18:37:10 »

To je škola alebo skladba? Na zdravie!
Skladba.
Zaznamenané

reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #118 kedy: 07. Január , 2010, 18:52:03 »

hej ako píše Branko, ale lepšie je sa učiť konkrétne veci ako dáke psuedo výmysly gitaristov, ktorý spravia dáku školu, aby na nej zarobili a ani sami nevedia, čo tam vlastne vysvetľujú, alebo iba preto, že aj ten bradatý spravil tak aj ja musím :).
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #119 kedy: 07. Január , 2010, 19:02:17 »

hej ako píše Branko, ale lepšie je sa učiť konkrétne veci ako dáke psuedo výmysly gitaristov, ktorý spravia dáku školu, aby na nej zarobili a ani sami nevedia, čo tam vlastne vysvetľujú, alebo iba preto, že aj ten bradatý spravil tak aj ja musím :).
Hmm... velmi, ale velmi subjektivne. Videl som mnozstvo ozaj kvalitnych videoskol.  Na zdravie!
Zaznamenané

Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.047 sekund, 23 otázok.