Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 13:49:37
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: hudobné audio.. a videoškoly  (Prečítané 89349 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #60 kedy: 16. Marec , 2006, 22:28:43 »

zakky napísal:
Citácia
Ale prosimta a kam sa dostal napr. nejaky dorianov ziak?? Myslim ze sa dost zaujimam o gitaristov tak by som o nejakom velkom uspechu vedel. A furt budem tvrdit ze ked clovek chce nauci sa aj sam, ked nechodi s klapkami na ociach a usiach tak toho pochyti dost vela aj bez ucitela. A oto viac v dnesnej dobe ked je internet plny vseliakych lekcii videii a podobne. A v konecnom dosledku ani netuzim potom aby bola moja hra dokonala. Vela uspesnych a uznavanych gitaristov ma tolko zlozvykov ze az a mozno prave aj preto su tam kde su dnes. Raz som cital od mojho oblubenca Nuna Bettencourta ze gitarista by mal robit hlavne po svojom :)

No, myslim, ze mas trosku rezervy vo vedomostiach o mojich ziakoch. Nakoniec ucim \"len\" pat rokov, tak ze nie je este pravy cas hovorit, co a ktory moj ziak dokazal atd. Staci, aby si sa isiel pozriet, ako hra Juro Chmelicek a padnu ti gate kamarad. Ma 20 rokov a garantujem ti, ze zazijes gitarovy tajfun. A to nehovorim o dalsich (Mato \"Swordy\" Novacek, Mato  Niznansky a Matus Mosko). Byt mojim ziakom, asi by si ma nasral!!! Drzim ti palce v tvojej dalsej \"samostatnej \" pseudoprace..
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
Hosť
« Odpoveď #61 kedy: 16. Marec , 2006, 22:38:28 »

Neber to osobne a vazne, ale som len reagoval na to co pisal pitu ze kam som sa dostal ja?? no nikam. a kam sa dostaly oni? urcite hraju na gitaru lepsie ako ja, urcite aj vedia lepsie teoriu ako ja. a co teraz? Ale neviem o tom ze by vydali nejake CD alebo nieco take, proste nieco \"hmotne\" co by mi ukazalo ze aha pozri kam sa chalan dostal. Naozaj ich nechcem urazat ani na nich utocit! opakujem ze su na tom asi o dost lepsie ako ja. S Nizom sme velmi dobry kamarati a zaklad ako takych stupnic mi vysvetlil prave on :) ale neberte to tak vazne preboha je to len forum a aj tak tu uz bola nuda:P. A mojej pseudoprace sa budem nadalej drzat lebo ma to bavi a nemusim to nikam dotiahnut
Zaznamenané
Dorian
stály hosť

« Odpoveď #62 kedy: 16. Marec , 2006, 22:40:07 »

dr.karpathorky napísal:
Citácia
Ja sa musim priznat, ze som nikdy nechodil k ucitelovi, ani do hudobky. Vsetko som sa ucil sam s pomocou roznej literatury. Nieco ma naucili kamarati. Video skoly ma moc nebavili. V case, ked som sa ucil hrat tu nebol nikto, kto by ucil gitaru sukromne. Existovala iba hudobka, kde sa ucila klasika, ktora ma vyrazne nebavila. Ja som chcel hrat vzdy na elektriku.
Po rokoch som zistoval, ze napr. drzanie trsatka som musel menit 3krat, co ma vzdy zdrzalo tak polroka. Spravne prstoklady to iste, dodatocne som sa ucil spravne pouzivat malicek. Spravne posadenie ruk na gitare som si nasiel po 10rokoch hrania.
Asi v 20tich rokoch som zacal robit na svojom systeme \"ako pracovat sam na sebe\". Nikto mi nikdy toto nevysvetlil. Sam som si spravil program, ako cvicit, co cvicit, pricom sa zameriavam vzdy na nejaky problem. Cvicim taktiez rytmus na gitare, ktory si stahujem podla bubenikov.
Proste toto vediet na zaciatku, tak som dnes asi niekde inde. :dry:

Tuto vam kolega Majo prezrdil zasadnu vec: Dobry ucitel vam skrati cas a problemi.. Alebo mate casu na zvys?? V 20. rokoch som mal tiez vela casu:laugh: ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Zaznamenané

www.doriangrayband.com
Dorian
stály hosť

« Odpoveď #63 kedy: 16. Marec , 2006, 22:41:58 »

zakky napísal:
Citácia
Neber to osobne a vazne, ale som len reagoval na to co pisal pitu ze kam som sa dostal ja?? no nikam. a kam sa dostaly oni? urcite hraju na gitaru lepsie ako ja, urcite aj vedia lepsie teoriu ako ja. a co teraz? Ale neviem o tom ze by vydali nejake CD alebo nieco take, proste nieco \"hmotne\" co by mi ukazalo ze aha pozri kam sa chalan dostal. Naozaj ich nechcem urazat ani na nich utocit! opakujem ze su na tom asi o dost lepsie ako ja. S Nizom sme velmi dobry kamarati a zaklad ako takych stupnic mi vysvetlil prave on :) ale neberte to tak vazne preboha je to len forum a aj tak tu uz bola nuda:P. A mojej pseudoprace sa budem nadalej drzat lebo ma to bavi a nemusim to nikam dotiahnut

Miesas piate cez deviate mlady muz !!
Zaznamenané

www.doriangrayband.com
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #64 kedy: 16. Marec , 2006, 22:46:41 »

dorian napísal:
Citácia

Tuto vam kolega Majo prezrdil zasadnu vec: Dobry ucitel vam skrati cas a problemi..

Tak toto je z mojho pohladu najvacsia vyhoda ucitela! :)
Zaznamenané

Jimi Cimbala
miestny štamgast
Príspevkov: 1705

« Odpoveď #65 kedy: 16. Marec , 2006, 23:12:24 »

zakky napísal:
Citácia
Ale neviem o tom ze by vydali nejake CD alebo nieco take, proste nieco \"hmotne\" co by mi ukazalo ze aha pozri kam sa chalan dostal. t

Toto by som vobec nebral, ako smerodatne.Dnes si moze CD natocit a vydat hocikto.To s kvalitou a  profesnym uspechom nema nic spolocne.Ale ohlasy mozno aj kritiky a v neposlednom rade pocet predanych nosicov....to uz je trochu o inom.
Zaznamenané

Sulo
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 116

without hope you cannot start a day

« Odpoveď #66 kedy: 17. Marec , 2006, 00:29:01 »

od raneho detstva som rastol v hudbe. otec husle bratia gitara. ako 6 rocny som pocuval yes, uriah heep a pod. vies co by jeden skutocny ucitel urobil z takeho cloveka? dnes mam 30 prec a snazim sa chapat preco a hlavne ako to funguje. tak ako je jeden koncet 10 skusok je jeden ucitel viac ako 10 hodin samovzdelavania to mi ver. vzdavam cest ucitelom co maju nerv ucit zadubencov.  klobuk dolu:)
Zaznamenané
midlo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #67 kedy: 17. Marec , 2006, 00:33:05 »

dorian a kde to vlastne ucis? Keby som mal zaujem...
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #68 kedy: 17. Marec , 2006, 01:44:38 »

zakky napísal:
Citácia
Neber to osobne a vazne, ale som len reagoval na to co pisal pitu ze kam som sa dostal ja?? no nikam.

A hneď si si odpovedal. :)

Citácia
a kam sa dostaly oni? urcite hraju na gitaru lepsie ako ja, urcite aj vedia lepsie teoriu ako ja. a co teraz? Ale neviem o tom ze by vydali nejake CD alebo nieco take, proste nieco \"hmotne\" co by mi ukazalo ze aha pozri kam sa chalan dostal. Naozaj ich nechcem urazat ani na nich utocit! opakujem ze su na tom asi o dost lepsie ako ja. S Nizom sme velmi dobry kamarati a zaklad ako takych stupnic mi vysvetlil prave on :)

A tu to máš, Zakky. Tí, čo majú učiteža, ktorý má čo to za sebou a zabráni ti robeniu zbytočných chýb, sú na tom lepšie ako ty.

Citácia
A mojej pseudoprace sa budem nadalej drzat lebo ma to bavi a nemusim to nikam dotiahnut

Že ťa to baví, je fajn, ale tvoja tvrdohlavosť ti nedovožuje to dosiahnuť ďalej. :)
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #69 kedy: 17. Marec , 2006, 02:25:33 »

A este je tu aj pravdepodobnost ze narazim na zleho ucitela a on ma moze tiez nieco naucit zle nie??? :) :) :) ale to je iba foor :)

Citácia
Že ťa to baví, je fajn, ale tvoja tvrdohlavosť ti nedovožuje to dosiahnuť ďalej.

podla mna mi v tom nebrani nic, len to ze malo cvicim:) To akoze podla teba robim na gitare automaticky vsetko zle preto lebo som nemal nejakho ucitela?? akoze neviem drzat trso mam uplne na ftaka ton a tak?? tak to je somnou fakt zle Beeee

tak ale teraz sa pytam, to sa fakt neda naucit hrat na gitaru bez ucitela??? a skusim odpovedat heej?? da sa to ALE S UCITELOM JE TO RYCHLEJSIE A JEDNODUCHSIE, dufam ze stymto suhlasis :) len niekedy najjednoduchsia cesta nieje ta najlepsia :)
Zaznamenané
nenadt
nováčik
*
Príspevkov: 22

« Odpoveď #70 kedy: 17. Marec , 2006, 08:01:32 »

zakky v prvom rade si odpovedz na zasadnu otazku...... kam to chces s v zivote dotiahnut .... myslim gitaru hudbu a tak?pokial mas ambicie sa niekam dostat a byt vyborny gitarista zamysli sa nad tym co by ti mohlo ulahcit tvoju cestu. Ak hras iba pre potesenie a nemas ziaden konkretny ciel tak myslim ze tato tema okolo teba je bezpredmetna...... proste si hraj! Neviem kolko mas rokov ale ako Dorian povedal casu nie je nikdy dost! Najma ak uz nemas 16-17. v dnesnej dobe nie je taky problem ako som mal ja ze nikto siroko daleko neuci el. gitaru a ked aj niekto hral tak v zabavovej kapele! Cvicil som aj 7 hodin denne a poviem ti ze keby som mal ucitela tak som dnes prinajmensom o dve triedy lepsi lebo by som cvicil ucelne ..... ale ako vravim ak hras iba tak pre zabavu tak je to ok! nikto sa ti nesnazi vnutit svoj nazor iba sa ti snazime poradit Žmurk
a na margo ziakov ...... do istej miery je ziak zrkadlom ucitela ..... je to celkom fasa pocit ked vidis ako sa ziak zlepsuje a je ti za to vdacny! U mna je to ze som ucitel iba dalsi zo stupienkov toho co chcem s gitarou v zivote dosiahnut!
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #71 kedy: 17. Marec , 2006, 10:30:26 »

zakky napísal:
Citácia
ale neberte to tak vazne preboha je to len forum a aj tak tu uz bola nuda:P.

Zakky, uz si aj sam prisiel na to, ze pises o nicom, vkuse dookola to iste, tak to uz nechaj :)
Zaznamenané

Dorian
stály hosť

« Odpoveď #72 kedy: 17. Marec , 2006, 12:12:49 »

Nenadt-rad by som isiel s tebov na pivo. Vyzeras byt normalny a dospely chlap, co sa na nic nemusi hrat.Žmurk Žmurk Žmurk
Zaznamenané

www.doriangrayband.com
nenadt
nováčik
*
Príspevkov: 22

« Odpoveď #73 kedy: 17. Marec , 2006, 12:19:24 »

mozeme povedz kedy hehe! Som sice z druheho konca republiky ale ked dojdem do BA tak mozeme zabehnut. Žmurk
Zaznamenané
bubla15
stály hosť
Príspevkov: 972

« Odpoveď #74 kedy: 17. Marec , 2006, 12:55:59 »

dorian, aky si ty tvrdas B)
Zaznamenané
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.093 sekund, 23 otázok.