Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 06. Január , 2006, 23:27:12 » |
|
DURI112-V tomto su EMI uplne perfektni.Oni nam na minulej doske nechceli zmenit ani notu.Ale v casoch ked sme marne skusali vsetky mozne vydavatelstva,tak sme sa stretli aj s tymto.Nebudem dotycnych menovat,ale je hrozne ak ma o takychto veciach rozhodovat niekto kto nema sajnu o muzike,hudobnom biznise,aktualnych trendoch atd....a takychto ludi si niektore vydavatelstva najimaju,ako \"hladacov talentov\"....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 06. Január , 2006, 23:29:48 » |
|
DURI-Dakujem.Ked raz nebudem mat co robit,tak napisem cely ten nas pribeh od vzniku k vydaniu.Bola by z toho 100 dielna akcna telenovela:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
gm_viktor
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 06. Január , 2006, 23:33:39 » |
|
Jimi Cimbala napísal:DURI-Dakujem.Ked raz nebudem mat co robit,tak napisem cely ten nas pribeh od vzniku k vydaniu.Bola by z toho 100 dielna akcna telenovela:) to by bolo dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duri112
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 06. Január , 2006, 23:37:15 » |
|
ma to zaujimalo, lebo vo vela filmoch o kapelach...myslim tym hrane filmy, nie dokumenty...sa toto vyskytuje...ze kapela vydava pracuje na albume a hlada vydavatelstvo. A ked uz najdu, tak to vydavatelstvo tak vselijakymi recickami a vysokym honorarom zakamufluje tento cin, ze kapela na to pristupi...to som videl v konkretnom filme s nazvom Na vrchole slavy (myslim)...len tam na to vcas prisli
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duri112
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 06. Január , 2006, 23:40:06 » |
|
tu telenovelu si potom rad precitam :lol:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 06. Január , 2006, 23:50:24 » |
|
Asi tak nejako.Este v ramci Slovenskych pomerov vypusti ten vysoky honorar a bude to celkom presne:) Dnes uz je vsak taky trend,ze vydavatel uz nema zaujem nejaku kapelu usmernovat a menit.Chce hotovy produkt s ktorym netreba nic robit.Ja sa v podstate cely zivot zmietam medzi biznisom a umenim,pretoze na jednej strane sa hudbou zivim,ale na druhej strane chcem robit \"ozajstnu\" hudbu.Verim,ze sa da najst ten spravny pomer medzi komerciou a umenim aj v metalovej muzike,ale je to nesmierne tazke.Na nasej prvej doske sme chceli dat oba tieto svety do kazdej skladby.Teraz to delime.Dame tam par veci pre radia a ostatne su tvrdarny.Tie komercnejsie ladene veci berieme,ako vstupenku pre tie ostatne k sirsiemu spektru posluchacov,pretoze tie skladby,ktore by sme chceli nam radia hrat nebudu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duri112
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 07. Január , 2006, 00:00:42 » |
|
velmi dobra strategia...ale napr by ste to mohli mat tak, ze tie veci urcene pre komercne radia date do takych radii a tie tvrdarny by ste mohli dat napr do Headbang_FM... inak aj ja by som sa strasne rad zivil hudbou, mam rad vsetko ohladom hudby...mrzi ma, ze netar nemam kapelu, na ktorej by sa pracovalo, ale takto aspon pomaham pri vybavovani koncertov a pod...sice mensich ale nejak treba zacat ... inak su nejake veci co vam hradi vydavatelstvo alebo to je tak, ze ked chcete vydat album tak si to vsetko zaplatite a oni vam to len vydaju?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 10. Január , 2006, 14:49:25 » |
|
otazocka1, kolko pre boha tato horda stoji??? otazocka2, to naozaj hras na vsetky??? otazocka3, ktora je najstarsia???
dakujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 13. Január , 2006, 20:56:59 » |
|
01.Este som to nepocital a radsej ani nebudem:) 02.Ano,pretoze hravam v niekolkych kapelach a potrebujem rozne farby zvuku a rozne ladenia. 03.Ibanez RX.Taka ta zelena .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 15. Január , 2006, 02:54:50 » |
|
Moc sa mi nepacia otazky typu \"Co toto stoji? kolko si za to dal?....\" (ja sa tiez niekdy spytam, ale su to podla mna nepodstatne veci) Skorej mam radsej, ze \"Ako sa ti hra na hentaj, ...Kde pouzivas hentu?...\" , toto su podla mna podstatne otazky. No ale aj ja mam jednu Asi v strede je jedno Veeecko, je to asi jackson, ze? Je to japonsky? alebo americky? Ja som totiz este od nikoho nepocul nazor na americke jacksony.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 15. Január , 2006, 03:36:28 » |
|
Je to Japonsky Jackson.Hral som na Americkych Jacksonoch a nebadal som ani minimalny rozdiel.Podobne to mam aj s ibanezami.Mam Japan aj Koreu a rozdiel ziadny.Dokonca v kapele mame dve stejne Ibanezy RG 470 Japan aj Koreu a rozdiel absolutne ziadny.Stejny zvuk a stejne nedostatky.Taktiez som sa dost venoval porovnavaniu Mexickych a Americkych Fendrov /zakladne serie/.Rozdiel znova ziadny....len v ceneDokonca napr.basa Fender Marcus Miller model sa vyraba momentalne /4strunova verzia/ len v korei!.Este na margo tohto.Niektori gitaristi nazyvaju gitary vyrobene inde,nez v krajine povodu znacky kopiami.To je vsak to iste,akoby niekto tvrdil,ze wolfsvagen vyrobeny na Slovensku je kopia:) Hoci velka vacsina mojich gitar pochadza z krajiny povodu znacky nemam problem kupit aj gitaru ktora je vyrobena v nejakej svetovej pobocke.Vyberam podla nastroja a ciastocne aj znacky a nie podla krajiny povodu.Vseobecne plati ze nastroje sa delia do 4 kategorii podla kvality a dostupnosti.
A-To maju svetovi hraci.Tieto sa do predaja ani nedostanu. B-Trh U.S.A. u niektorych aj domaca krajina. C-Zapadna Europa,EU D-Zbytok sveta
Takze myslim,ze ci Japan,USA,alebo hocico od renomovaneho vyrobcu .....tak je to v podstate jedno.Mozno jediny rozdiel je v tom,ze napr.z Jackson USA ti vyjde z celkovej produkcie 95% kvalitnych nastrojov a z Jackson Japan 80% kvalitnych nastrojov.Takze ked si zratas tento rozdiel,fakt,ze pri USA jackson mas vacsiu pravdepodobnost natrafit na kvalitny nastroj+pocit,ze mas \"original\" tak je hned objasneny aj cenovy rozdiel.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 15. Január , 2006, 10:56:14 » |
|
Dakujem Jimi za vycerpavajucu odpoved hned ti yvzsujem karmu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 15. Január , 2006, 13:10:47 » |
|
Dakujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mr.Lado
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 15. Január , 2006, 22:19:43 » |
|
super co sa clovek dozvie
|
|
|
Zaznamenané
|
Sex, Gitary a Nu-Metal
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 16. Január , 2006, 03:00:23 » |
|
no neviem ci nieje rozdiel medzi mexickym fenderom a USA. Nema predsa len usa ine snimace, ine mechaniky, lepsie drevo a pod?
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
|