Ronald G.
náhodný pocestný
Príspevkov: 124
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 12. Apríl , 2008, 08:33:09 » |
|
vola sa to ,,Grapowski's Malmsuite 1001 ,, je to bonus na Master of The Rings aspon myslim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 12. Apríl , 2008, 11:49:05 » |
|
06-10 rokov - Trampske pesnicky a jednoduchsie veci na klasiku 11-15 rokov - Prve veci na elektricku gitaru a cvicenie 10-12 hodin denne - nokompromisne!Moj prospech a dochadzka do skoly aj podla toho vyzerali 16-20 rokov - Y.Malmsteen, Satriani, Vai na takej urovni, ze som sa za to nemusel hanbit a prve vlastne skladby.Pridavam ukazku z mojho prveho dema to som mal 19 rokov 21 - az doteraz a dufam, ze uz do smrti.hram iba sam seba a zakazal som si cvicit inych gitaristov. Myslis, ze ked som zacal v dvadsiatych mam nejaku sancu? Zda sa mi, ze aj nejaky znami gitaristi zacinali podobne, ale volakedy bola ina doba. Teraz "hraju" a "spievaju" batolata.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 12. Apríl , 2008, 11:54:30 » |
|
ja som zacinal 14 rocny na gitare ale od 8 rokov sa vtedy chodilo na LSU na klavir takze zacinalo sa aj za komancov skoro.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
traktor
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 12. Apríl , 2008, 11:58:33 » |
|
Myslis, ze ked som zacal v dvadsiatych mam nejaku sancu? Zda sa mi, ze aj nejaky znami gitaristi zacinali podobne, ale volakedy bola ina doba. Teraz "hraju" a "spievaju" batolata. to co je za kktinu? to je jedno kolko mas rokov ked si zacinal ..hlavne ze ta to bavi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 12. Apríl , 2008, 12:30:58 » |
|
to co je za kktinu? to je jedno kolko mas rokov ked si zacinal ..hlavne ze ta to bavi Viem, ale nez budem vediet hrat tak ako chcem, tak budem pomaly na dochotku. O prerazeni a style co chcem hrat ani nehovorim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
traktor
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 12. Apríl , 2008, 12:39:26 » |
|
Viem, ale nez budem vediet hrat tak ako chcem, tak budem pomaly na dochotku. O prerazeni a style co chcem hrat ani nehovorim. kdyz se chce vsechno jde ....zacni cvicit 12h denne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
koktavyalojz
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 12. Apríl , 2008, 12:42:15 » |
|
Viem, ale nez budem vediet hrat tak ako chcem, tak budem pomaly na dochotku. O prerazeni a style co chcem hrat ani nehovorim. to prerazenie skor podla mna zalezi na tom co hras a nie ci je to technicky narocne . Takze aj clovek co zacina v 25ke hrat na gitare moze prerazit... (cisto teoreticky)
|
|
« Posledná zmena: 12. Apríl , 2008, 12:47:43 od koktavyalojz »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
obsidian.sk
náhodný pocestný
Príspevkov: 108
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 12. Apríl , 2008, 12:46:41 » |
|
Myslis, ze ked som zacal v dvadsiatych mam nejaku sancu? Zda sa mi, ze aj nejaky znami gitaristi zacinali podobne, ale volakedy bola ina doba. Teraz "hraju" a "spievaju" batolata. Si na tom o rok lepsie nez ja, zacinal som v 21-tke. A co? Hlavne, ze to cloveka bavi, ako povedal traktor.
|
|
|
Zaznamenané
|
Ibanez RG321MH-RB
|
|
|
koktavyalojz
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 12. Apríl , 2008, 12:48:31 » |
|
Si na tom o rok lepsie nez ja, zacinal som v 21-tke. A co? Hlavne, ze to cloveka bavi, ako povedal traktor. tak tak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 12. Apríl , 2008, 12:50:33 » |
|
ja som zacinal v 17-tich...technicky nie som na tom nijak extra dobre no vzdy ked vyjdem zo skusobne po 2hod skuske tak mam zo seba vzdy super pocit...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 12. Apríl , 2008, 14:02:49 » |
|
Myslis, ze ked som zacal v dvadsiatych mam nejaku sancu? Zda sa mi, ze aj nejaky znami gitaristi zacinali podobne, ale volakedy bola ina doba. Teraz "hraju" a "spievaju" batolata. jasne.teraz je ta hranica uplne inde.staci sa pozriet na maleho Ronyho z rocksany napr.A vek nie je co sa tyka zaciatku hrania az tak dolezity pokial to nechces robit na absolutne spickovej urovni.svedomitym pristupom a pilnostou sa da dosiahnut velmi vela a dokonca aj do velkej miery (alebo aj uplne) vykompenzovat pomerne neskorsi zaciatok hrania.
|
|
« Posledná zmena: 12. Apríl , 2008, 14:05:54 od Jimi Cimbala »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 12. Apríl , 2008, 14:56:00 » |
|
Moja predstava je taka, ze chcem hrat taky instrumentalny rock-metal. Nie nasilu shred, aj ked zcasti ano. Proste inspiracia Freedman, Vai, Satriani, Black Sabbath, instrumentalky Metallica, Vinnie Moore, Paul Gilbert, Gary Moore a podobne. Mam uz aku taku prestavu aj nejake zaujimave napady, len to dobehnut technicky. A s takymto stylom je trochu problem aj zaujat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ronald G.
náhodný pocestný
Príspevkov: 124
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 12. Apríl , 2008, 15:08:42 » |
|
dneska je uz celkovo taske hudbou de len vobec gitara znie zaujat v dnesnej dobe ludia pocuvaju k**t a casto su tie k**tiny od este vecsich k**tov dnes uz mlady pocuvajnu vedsinou dico a hip-hop a na staru dobru instrumentalnu hudbu sa zabuda , ale myslim ze zaujmes aspon takych ako ty co chodia na toto forum
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 12. Apríl , 2008, 16:04:15 » |
|
mcmaros: precitaj si knizku "zenova gitara", ked ta trapi, ci si zacal neskoro celkom zaujimave citanie.. do jednej vety by sa "posolstvo" tej knihy dalo zhrnut tak ako napisal jimi - nie je dolezite kedy si zacal, dolezite je, ci mas chut na sebe pracovat, kazdy ma svoju "cestu" vyvoja.. teraz zarabaj, cvic a na dochodku si zalozis instrumentalnu rockovu kapelu
|
|
« Posledná zmena: 12. Apríl , 2008, 16:05:53 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
xaxoo
nováčik
Príspevkov: 38
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 12. Apríl , 2008, 16:51:38 » |
|
aaaah zenovu gitaru mam doma to je teda fakt hustacina.. clovek by na to vsetko prisiel aj sam ale az tak vo veku kedy by zacinal ucit hrat mladych....
Ked cloveka napada ze to nema vyznam a ked sa xces na to vykaslat..tak tato knizka ta vie pomoct..celkom si sypem popol na hlavu ze si ju necitam pravidelne v ramci filozofickej pripravy na hranie...
nauci ta to rozmyslat nad tym co robis a vnimat citlivejsie to co ti lezie spod prstov...faaakt minimalne si to pozicajte ak to stretnete...
zalezi na tom co od toho cakas/chces.. ked som v 22 zacinal s gitarou nehral som preto aby som bol slavny ale preto lebo ma to bavilo..a tak je to aj dnes..a v zivote sa predsa moze stat uuplne secko..nikdy neves koho stretnes a co z toho bude...
|
|
« Posledná zmena: 12. Apríl , 2008, 17:13:42 od xaxoo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|