Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. November , 2024, 20:40:35
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Nehody s gitarami  (Prečítané 30491 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
kewin
pravidelný návštevník
Príspevkov: 181

« Odpoveď #105 kedy: 21. Máj , 2006, 20:34:21 »

a este dobry aparat
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #106 kedy: 21. Máj , 2006, 20:36:12 »

kewin napísal:
Citácia
a este dobry aparat
Ten nemusi byt pekny.Dobry,to ano.
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #107 kedy: 21. Máj , 2006, 20:40:53 »

rudy napísal:
Citácia
kewin napísal:
Citácia
a este dobry aparat

zas tiez nemusi byt spatny jak noc:P
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
kewin
pravidelný návštevník
Príspevkov: 181

« Odpoveď #108 kedy: 21. Máj , 2006, 20:44:39 »

hlavne nech ma stavu a cim vacsi tym lepsie Žmurk
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #109 kedy: 21. Máj , 2006, 20:49:29 »

homar napísal:
Citácia
rudy napísal:
Citácia
kewin napísal:
Citácia
a este dobry aparat

zas tiez nemusi byt spatny jak noc:P
Som raz videl v telke jedneho chlapika:aparat,no jak radio z 2.svetovej,otlčeny.namiesto knoflikov len osky a ten zvuk ma posadil na .. /šak viete/ Značku teda neviem,bo žiaden napis nebolo vidiet.Hral na Gibson 355/alebo niečo podobne/
Zaznamenané
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #110 kedy: 21. Máj , 2006, 21:22:30 »

nooo, to by som si pozrel a hlavne vypocul
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
Hosť
« Odpoveď #111 kedy: 21. Máj , 2006, 21:27:25 »

Milos1 napísal:
Citácia
nooo, to by som si pozrel a hlavne vypocul
Mam to možno na videu/kedysi som nahraval ostošest/,ale či to objavim?/asi 150ks  4 hod. VHS a označovanie kaziet len orientačne/ neviem,neviem.
Zaznamenané
Milos1
stály hosť

« Odpoveď #112 kedy: 21. Máj , 2006, 21:30:16 »

No pekne, ja takych mam asi len 10 ... ale zato mam znacene riadne. :-) vyčendžujeme
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
Hosť
« Odpoveď #113 kedy: 21. Máj , 2006, 21:51:13 »

tak teda pridam aj ja svoju nehodovu udalost... je to vlastne taka trilogia okolo jednej gitary...
 1.idem si domov s gitkou na chrbte a partia chlapcov si ma odchytila, aby som si s nimi siel zahrat do skusobne. potom sa jeden z nich opytal, ci si moze na mojom nastroji zahrat. tak som si gitku zvesil z krku a podal mu ju. ten somar ju chytil, ale v ruke drzal iba pas... Druhy somar, cize ja, gitaru pustil, chlapovi sa gitara odvesila a skocila hlavou sipku do tvrdej obkladackovej podlahy, otocila sa dvakrat okolo svojej osi a potom sa zvalila na zem... chcelo sa mi plakat. ...Podobne poranenie, ako ta fotka ruzovej Ibanezky vyssie, odrete telo a ladiace kluce typu Les paul z ubelej hmoty tiez. Rozmyslal som co s nou a ako to opravit. Oslovil som teda predajnu, ktora mi gitaru predala, ci nevie o nejakom sikovnom gitararovi...
Zaznamenané
Milos1
stály hosť

« Odpoveď #114 kedy: 21. Máj , 2006, 21:59:06 »

Medzirada: Neuszer
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #115 kedy: 21. Máj , 2006, 22:10:55 »

2. MASAKER V PREDAJNI...
...predavac ma ubezpecil, ze on sam to vie dat do poriadku... Neveriacky som nanho pozrel, ale ked sa vyhlasil za sikovneho opravara, tak som to nechal tak, nikoho som este vtedy nepoznal... jeho styl prace sa mi nepozdaval, ale nechal som ho nech pracuje. nagebznil tam kopu lepu... bol aj tam kde ho nebolo treba, zabalil do handry a tresol do zveraku... zmieril som sa s tym, ze budem pilnickom na nechty obrusovat z gitary zatvrdnute lepidlo... zdalo sa ze to bude drzat... iny problem bol ten, ze som musel menit ladiace kluce a nove svojou velkostou nepasovali... Bolo mi jasne, ze do mojej zubozenej gitery bude treba aj vrtat... Predavac ma uistil, ze on mi to vie urobit... hned rovno zo skladu priniesol vrtacku, akoby to bola jasna vec, ze to bude robit on... znova som sa dal nahovorit... ...dokonca som mu pri tomto ohavnom cine uspesne asistoval... i ked som mu neveril po predchadzajucej skusenosti... \"co si myslis, ze prvy raz budem vrtat do gitary?\", ubezpecoval ma o svojej odbornej zdatnosti predavac. Podla jeho roboty som sa presvedcil, ze to robil prvy raz a ja chuj som mu pri tom estre asistoval. 6 vrtov desinou vrtakom pre zvacsenie dier na mechaniku... Triesky laku len tak lietali po predajni... Druhy krat som nad svojou gitarkou uz fakt vyronil slzu, pozbieral triesky laku a siel ich lepit spat a osadit hlavu mechanikou....
Zaznamenané
vlado z kn
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 84

« Odpoveď #116 kedy: 21. Máj , 2006, 22:21:56 »

Milos1 napísal:
Citácia
Medzirada: Neuszer

3. ...nakoniec Dolepeny zlomeny krk po case aj tak povolil a daval som si otazku, co s tym mojim padlom urobim. A spoznal som chlapka, co sa volal Ivan Tomovic a v tom case pracoval v Neuseri... Tak mi moju gitu chirurgicky dal do poriadku... Dozivotne Thanks
Zaznamenané
Milos1
stály hosť

« Odpoveď #117 kedy: 21. Máj , 2006, 22:24:26 »

Super, som sa zacinal bat ze to malo zly koniec. A aku mas gitaru? LP?
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #118 kedy: 21. Máj , 2006, 23:20:31 »

Milos1 napísal:
Citácia
Super, som sa zacinal bat ze to malo zly koniec. A aku mas gitaru? LP?

Ta nehodova Je Epiphonka LP Standard, nie je to nic moc, ale najlacnejsia tiez nebola... a este mam Fenderku
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #119 kedy: 02. Jún , 2007, 20:48:49 »

noja mam taku prihodu(neni to zrovna nehoda)...som dostal na tristvrte roka 4 z matiky..a mama si to zistila....a zo brala mi gitarku s vybavenym na 14 dni....to bolo preplakanich noci a vsetkeho Bleee Bavím sa skvele Smútim Smútim
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.116 sekund, 22 otázok.