Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 04:47:53
Strán: 1 [2] 3 4 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Nehody s gitarami  (Prečítané 30757 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Jimi Cimbala
miestny štamgast
Príspevkov: 1705

« Odpoveď #15 kedy: 30. November , 2005, 23:50:17 »

Odvtedy uz pouzivam skoro vzdy /na 99%/kufre na gitary a nechal som si vyrobit aj hard case-y na aparat.Po dvoch koncertoch uz som tam videl /na case-och/ skrabance atd...ak si predstavim,ze by to mal vsetko schytat aparat....brrrrrrr!!!!!Ak latkove puzdro tak kvalitne!
Zaznamenané

Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #16 kedy: 01. December , 2005, 00:37:27 »

no mne sa raz poadrilo - este ked som chodil s gitarou na bicykli ju vencit, tak na garazi pri dome mame branu co sa otvara dohora, a kedze bola otvorena tak som tam vchadzal na bicykli a gitara na chrbte. lenze nebola otvorena uplne, ja som hlavu zohol,len gitar sa akosi neozhla a chudera v takej 15km rychlosti to schytala presne do stredu krku. ale nic jej to nespravil, rada ma ma rovnako so what´s up girl? Žmurk
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #17 kedy: 01. December , 2005, 21:22:35 »

inac ked tu bola rec o tych mamach tak aj vam sa stava toto, ze dojde za vami mama do izby a po 9999999. krat povie \"MIESTO TOHO VRZUNANIA BY SI SA MAL RADSEJ UCIT! \" potom zavre dvere a odide:silly:
Zaznamenané

jolan
pravidelný návštevník
Príspevkov: 556

« Odpoveď #18 kedy: 01. December , 2005, 21:28:16 »

swordy napísal:
Citácia
inac ked tu bola rec o tych mamach tak aj vam sa stava toto, ze dojde za vami mama do izby a po 9999999. krat povie \"MIESTO TOHO VRZUNANIA BY SI SA MAL RADSEJ UCIT! \" potom zavre dvere a odide:silly:
:lol: tak to pozna asi kazdy...
Zaznamenané

Hudobné fórum > http://zvmusic.xf.cz
Mr.Lado
pravidelný návštevník
Príspevkov: 452

« Odpoveď #19 kedy: 01. December , 2005, 22:34:23 »

xi aj moja mama  je toho nazoru ze naco hrat atd..  no k nehodam..  Po vzhliadnuti videao Malmsteena som zacal s tocenim gitary :o)  aby som mal miesto isel som vonku pekne rozkrutil a najprv ma skoro zaskrtil pas ten s tym filcom od spodku  a potm druhy krat a tak krasne letiacu zltu galaxisku som nevidiel daavno Žmurk  zahrmela na stastie na travnik a bola cela .. potom som si na tieto veci zohnal hurikanku asik  xixi
Potom som kupil zamky a mal som uz nieco ako krameru a zasa tocil len sa mi nechcelo vonku tak som skusal v izbe odnisol si to luster a za mnou stojan na klaves  ale to uz aj kusok hmatnika odletel.....  potom som dal za cas pauzu a s nicoho nic som to spravil na koncerte  ale chudak spevak bol za mnopu co som netusil a tak som ho prasol do ruky....  nezabudnem na pocit  ze co ak ten chlap za mnou lezi v krvy tak je po koncerte kua..  ale v pohode..  hm teraz som sa to uz ako tak naucil  respektive clenovia nechodia ku mne .. B) Inak hrozne zalezi aj do ktorej strany tocis..  to ako Malmsteen to je v pohode  ale co robil Vai u Rotha  to chce prilbu..Kamos to skusil a taku supu dostal do hlavy telom ze som ho skoro musel kriesit..   Ale uz radsej nebudem saskovat s ibanezou by ma slak trafil kebyze ju roztrepem..  Tak to boli moje image casy po zhliadnuti videa Vai Malmsteen   naco cvicit  Žmurk radsej som tocil ne? :)   teraz sa naucim hrat xi  inak zena a gitara  to mate prvdu neju bohvie aky vztah..  stale mi zenska hovori ze gitary mam radsej ako ju a ze by som radsej s Marshallom spaval ako s nou..  xixi  raz ma donutila ze mi chce vymenit struny kokos  som jej to dovolil  na znak zmierenia zena & gitara  a v celku to dopadlo fajn  akurat si prepichla prsty trosku.. :)  hadam ju to uz prejde..
« Posledná zmena: 20. Jún , 2007, 13:30:11 od guitman » Zaznamenané

Sex, Gitary a Nu-Metal
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #20 kedy: 02. December , 2005, 02:00:50 »

lado, haha, tak šme še pobavili :)
este ze mas take \"obetne gitary\"

Mne sa gitare zatial nic nestalo, a novu mam dva tyzdne a tiez lestim stale aby, ked budem ukazovat neboli prsty a kde jaky humac.

inak moja mama pouziva vyraz brnkat. To ma najviac doziera, lebo BRNKA si mozno honza nedved ale ja si rozhodne nebrnkam.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
sanraal
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 78

« Odpoveď #21 kedy: 02. December , 2005, 12:22:10 »

moja ibaneza mi spadla iba raz, ked sa mi odopol pas... vtedy by sa clovek vo mne krvi nedorezal... ale nastastie iba malicky skrabanec na spodnej casti tela... kupil som hned kvalitny kozeny pas a uz nepada. s kamosovou gitarou som tiez skusil raz ako malmsteen zakrutit... ale jaksik som sa dobre priskrtil a odvtedy som to uz neskusal.

a brnkat... brnkam si ked sedim nahy doma na posteli a som dobre prekvreny od hlavy az po paty :woohoo:
Zaznamenané

Keep on rockin in the free world! :-D
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #22 kedy: 02. December , 2005, 12:41:55 »

Toto sa sem tiez hodi... ked som zacinal, mal som jeden stary zosik...vychodonemecku Vermonu (nesmejte sa!). Mala jeden maly defekt, o ktorom som ale nevedel...nebola uzemnena. Ona asi mesiac hrala uplne v pohode a potom ma to jedneho dna z nej slahlo. Som sa jednou rukou drzal gitary a druhou som pridaval volume a onen zosik mal kovove celo. Stalo sa mi to asi tri krat a potom som nestastnu Vermonu odniesol na prehliadku a tam mi oznamili sokujucu diagnozu, ze na kostre namerali plnych 230V. Neviem, kto z vas sa vyzna v tom, co to s clovekom dokaze urobit, ale ak sa taki najdu, tak mi povedzte, za ake maju sprosti stastie...trafilo ma to asi 3X
Zaznamenané

Sipko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 582

Matej Šipkovský

« Odpoveď #23 kedy: 02. December , 2005, 14:42:02 »

Ja som raz hral u kamosa na oslave. Ked som sa isiel najest, odlozil som gitaru a naivne som si myslel, ze je v bezpeci. Ked som sa vratil gitka bola na zemi a dozvedel som sa, ze oslavenec mi do nej drgol a spadla. Myslel som, ze ho na mieste uskrtim, ale  Mal stastie, ze ostalo iba par skoro neviditelnych skrabancov:angry: .
Zaznamenané

www.facebook.com/BreakItDownOfficial
www.bandzone.cz/breakitdown         
www.youtube.com/user/BreakItDownOfficial
Ibanez SZ320   ->   Mesa Boogie Studio preamp   ->   Mesa Boogie 50/50 poweramp   ->   Marshall 1936
pincell
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 120

« Odpoveď #24 kedy: 02. December , 2005, 14:42:09 »

Altostratus: 230 voltov ti urobi ze ta to max. pekne kopne...
Zaznamenané

Neexistuje velky talent bez velkej vole
                                Honore de Balzac
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #25 kedy: 02. December , 2005, 15:30:20 »

No sak to sa mi aj stalo, ale ktosi (tusim to bol elektrotechnik) mi vravel, ze ak sa ta elektrina dotane na srdce, zacne to robit divy...taktiez by ma zaujimalo, ako si to mohla odniest gitara, ci som neriskoval cievky v snimacoch, alebo nieco take
Zaznamenané

pincell
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 120

« Odpoveď #26 kedy: 02. December , 2005, 15:33:33 »

Altostratus: no neviem...ale mne asi pred rokom jeden praxar vravel ze ak ta kopne jednosmerny prud ze ti zacne rozkladat cervene krvinky,spravis dva kroky a je po tebe.....
neviem co je na tom pravdy:)
Zaznamenané

Neexistuje velky talent bez velkej vole
                                Honore de Balzac
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #27 kedy: 02. December , 2005, 15:36:15 »

to Swordy: tie poznamky od mamy si pamatam aj ja. Ale bolo to hodne davno. ha ha ha
Zaznamenané
Mr.Lado
pravidelný návštevník
Príspevkov: 452

« Odpoveď #28 kedy: 02. December , 2005, 18:52:19 »

imbus
Hej mam obetne gitary s ktorymi som si robil co chcel Inak mne osobne este ani raz nespadla gitra na zem ze by sa mi bol odopol pas..  Vazne ludia chodte do hudobnin a kupte zamky straplocky..  a je vymalovane  to uz nepadne  Ja len dufam ze hovorim do buducna ze mne nepadne. Inak mna s tymto brnkanim starky stale otravoval zo sa s toho nenajem a ze mam ist robit nieco ze to nieje ako si ja brnkam na gitare..  kokos  jak mna toto motivovalo .. potom ma to preslo lebo on to aj tak nepochopi..  proste uznanie od rodicov nikdy...  raz sa prisli kuknut na moj koncert  a to uz hram nejakych 8 rokov koncerty...  akoze netuzim po tom len to uznanie a podpora obcas trosku pomoze..  nie sice prehnane ale no vsak viete Žmurk  mna skor mikrofon kopal Beeee

Naposledy upravil Mr.Lado, : 02.12.2005 o 18:55
Zaznamenané

Sex, Gitary a Nu-Metal
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #29 kedy: 02. December , 2005, 19:01:03 »

Altostratus napísal:
Citácia
No sak to sa mi aj stalo, ale ktosi (tusim to bol elektrotechnik) mi vravel, ze ak sa ta elektrina dotane na srdce, zacne to robit divy...taktiez by ma zaujimalo, ako si to mohla odniest gitara, ci som neriskoval cievky v snimacoch, alebo nieco take

Zabija, ked telom prechadza prud, nie ked sa chytis napatia.
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.11 sekund, 23 otázok.