Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
02. November , 2024, 02:28:11
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Nehody s gitarami  (Prečítané 30657 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Hosť
« Odpoveď #45 kedy: 03. December , 2005, 13:16:14 »

mmxxmm napísal:
Citácia
100 bodov astaroth. :rofl :rofl :rofl . Taketo \"one liners\" zboznujem a dufam ze to tvoj basak ocenuje tiez.

saq to bo vtip :woohoo:
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #46 kedy: 04. December , 2005, 14:04:49 »

tak ja sa musim zastat mamiek, teda aspon mojej, bo vzdy ked upratovala v mojej izbe alebo nech robila cokolvek pricom chytala moju gitaru do ruky, velmi s citom sa k nej spravala bo vedela ako som na nu citovo naviazany..ale zas na druhej strane \"uz si sa ucil ked si teraz brnkas?\" padalo u nas vcelku casto..a nehody, samosebou na base mensie skrabance od srobovaka, na hmatniku otlacky od prstena(nejake extra makke drevo je tam abo co) a na gitare, ako uz ini pisali , buchnutie hlavou do vsetkeho co zavadzalo pri mojej izbovej show a paar zosuchnuti zo stojana..
Zaznamenané
Vlado
nováčik
*
Príspevkov: 24

ska

« Odpoveď #47 kedy: 07. December , 2005, 15:46:05 »

Na spanielke mi na hlave chyba tak 2 cm kubicke dreva a na elektrike asi  centimeter.. Ale hra to.. Moja stara oblubena prihoda, hrali sme pre studentov medzi 8:00 - 9:30 v ramci takej akcie. Plna sala sediacich stredoskolakov. Robili sme aj ozvucenie, nic sa nam nedarilo, zabudli sme predlzovacky a na mixe odisiel zdroj. Predlzovacku sme zohnali ale len jednonasobnu a na rozmnozenie zasuviek sme pouzili niekolko rozdvojok /zlodejok/. Vsetko sa ako zazrakom podarillo nakopnut a ja vyteseny, som prebrnkol par akordov na gite a pod ho vyskusat mikrofon. Najprv som videl biely zablesk, ktory presiel do fialoveho, co bolo sprevadzane palenim a pichanim v perach a v celej hlave tiez. Hlava mi v zlomku sekundy odletela do zadu. Zatackal som sa a oprel som sa o kombo. Zlhboka som dychal.. Publikum sa pozvolna roztlieskalo, ukazal som im vztyceny palec. Nejak som to rozdychal a pytam sa Brana saxofonistu, ze: videl si to? on ze: nie nic som nevidel.. ja ze: mna muselo jebnut aspon tristoosemdesiat. Pristupil som k mikrofonu a len tak prstom som po nom brnkol. Nic.. tak som ho chytil a vysvetlil som ze co sa mi stalo, vsetci ze uej, moderator akcie ze dajme im este sancu a ako som tak drzal mikracik v pravej ruke tak som sa lavou chytil hmatniku a vtedy dalsia supa. Tato uz bola taka krcovita a trvala asi dve sekundy, kym som presvedcil svaly ze maju pocuvat mna! V tom mi to vsetko doslo, vypol som kombo a sli sme bez gitary. Branci este: Neblazni, to das, to bolo az take silne? No co by ste mu na to povedali? Po prvej serii pesniciek sme sli za oponu a tam som  to rozdychaval, sledoval som si tep a tak. Nebolo mi vsetko jedno.. No sranda :)
Zaznamenané

misofg
stály hosť
Príspevkov: 931

ABCDEFUCK

« Odpoveď #48 kedy: 07. December , 2005, 16:48:08 »

Ja ešte k tomu Gitari versus ženy. žijem s priateľkou a zaviedol som také pravidlo, lebo ona dobre vie ako som na svoju lásku citlivý. čiže keď  upratuje alebo náhodou ide okolo tak vždy zo zásady min. 2 m okolo. Má to len jednu nevýhodu ten bordel čo je vždy 2m okolo gitari musím upratať ja. Ale to je v pohode, nemôže povedať, že jej vôbec nepomáham. Beeee
« Posledná zmena: 20. Jún , 2007, 13:34:49 od guitman » Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #49 kedy: 07. December , 2005, 16:48:25 »

:woohoo:
Zaznamenané

o-yep sro
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #50 kedy: 07. December , 2005, 18:24:32 »

ja mam stary pas. ma asi 10 rokov, kupil som ho so starou diamantkou pred davnymi casmi. je to sice znacka dadario, no ale uz je taky chudak vydraty ze mi gitka zoparkrat elegentne padla, ale nejak som ju vo vduchu zachytil a tak sa len mierne svacla nejakou castou o zem. ale naposledy mi padla uplne najdesivejsim sposobom. vobec som ju nedrzal Ja som čert.. normalne sa od zeme este dvakrat odrazila kym zostala lezat. asi chcela sama vstat alebo co:whistle: este zachytila aj velku zeleznu tyc co mam v strede izby (nosnik na hrazdu). po naladeni hra stale ako pretym, cize strasne dobre.ha ha ha

inac je zozadu doskrabana od opasku co mi vobec nevadi lebo rockeri maju mat dobite gitary:angry:
Zaznamenané
Vlado
nováčik
*

ska

« Odpoveď #51 kedy: 08. December , 2005, 09:25:30 »

Moju staru galaxisu, ked mi prisla babka sty krat do izby povedat ze uz je obed, som praskol o zem az vyleteli casti hmatniku na koberec. Do rici! a hralo to dalej.. Nehoda spocivala v tom ze vyleteli tie casti.. B)
Zaznamenané

Punisher
pravidelný návštevník
Príspevkov: 645

« Odpoveď #52 kedy: 08. December , 2005, 10:30:10 »

ty si ale nervaak
Zaznamenané

As A.S. LaVey said: \"The hunter must hunt. The moment he stops, he becomes the hunted\".
Vlado
nováčik
*

ska

« Odpoveď #53 kedy: 08. December , 2005, 19:16:36 »

to  z toho megadethu :)
Zaznamenané

bubla15
stály hosť
Príspevkov: 972

« Odpoveď #54 kedy: 08. December , 2005, 20:06:08 »

pri tejto prihode som mal nehodu skor ja ako gitara :) isiel som s gitarou rano kol piatej uz svitalo z krcmy asi 5 km od nasho mesta. poznate ten stav rano unaveny v obehu par promile. no proste vytretoza. kedze to bola dialnica isliel som radsej dalej od cesty vedla pola. No a zrazu som sa zobudil uprostred toho psenicneho pola na to ze mi pali slnko na tvar a gitaru som mal vytiahnutu z puzdra a polozenu pekne vedla seba :p   ... no a ak by isiel neskor okolo nejaky fundovany ufolog urcite by si prisiel na svoje ha ha ha ...... no a predpokladam ze obcas pravidelne nicenie lustrov a buranie stropu poznate pri vytahovyni gitary z puzdra

Naposledy upravil bubla15, : 08.12.2005 o 20:08
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #55 kedy: 09. December , 2005, 13:47:43 »

Bubla Bubla ja pocujem tuto historku uz tretikrat, ale vzdy ma pobavi. A to si zabudol dodat, ze si mal opalenu tvar iba na jednu stranu. :)) :))
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
pincell
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 120

« Odpoveď #56 kedy: 10. December , 2005, 12:52:25 »

Cafte mam na vas otazku.Je mozne ze drevo po urcitom case proste praskne?
Lebo dnes som si isiel zahrat na mojej akustike,ktoru som pozical mojej sestre.Dlho na nej nehrala tak ze si ju zoberem spat.Pridem  k nej do izby a vidim ze je niako divne ohnuta hlava.Pozriem sa na gitaru zozadu a vidim ze hlava je pri mieste kde prechadza do hmatnika prasknuta.Je to divne pretoze hlava sa nehompala ale je pevne na mieste.Je mozne ze struny maju taky
tlak aby dokazali prasknut drevo na hlave?Co ine sa s nou mohlo stat?a kolko by asi mohla stat oprava kedze pred mesiacom skoncila zaruka?

Naposledy upravil pincell, : 10.12.2005 o 12:54
Zaznamenané

Neexistuje velky talent bez velkej vole
                                Honore de Balzac
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #57 kedy: 10. December , 2005, 15:02:21 »

Ak ta gitara nema vystuhu v krku a boli tam kovove struny, tak to vylucene nie je. Plus dalsie faktory, co ja viem...
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #58 kedy: 11. December , 2005, 20:31:51 »

locksmith napísal:
Citácia
ja mam stary pas. ma asi 10 rokov, kupil som ho so starou diamantkou pred davnymi casmi. je to sice znacka dadario, no ale uz je taky chudak vydraty ze mi gitka zoparkrat elegentne padla, ale nejak som ju vo vduchu zachytil a tak sa len mierne svacla nejakou castou o zem. ale naposledy mi padla uplne najdesivejsim sposobom. vobec som ju nedrzal Ja som čert.. normalne sa od zeme este dvakrat odrazila kym zostala lezat. asi chcela sama vstat alebo co:whistle: este zachytila aj velku zeleznu tyc co mam v strede izby (nosnik na hrazdu). po naladeni hra stale ako pretym, cize strasne dobre.ha ha ha

inac je zozadu doskrabana od opasku co mi vobec nevadi lebo rockeri maju mat dobite gitary:angry:

...fakt :unsure:  tak to si ju asi oplieskam o stenu a budem iny ROCKER Popiskujem si
Zaznamenané
METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #59 kedy: 14. December , 2005, 12:20:05 »

mne sa odopne velmi casto gitara ale vacsinou ju zachitim..ale na koncerte sa mi to stalo iba raz (teda ak sa to da nazvat koncertom)....na stuzkovej (som este nevedel ani dako dobre hrat)...som skoncil scenku a mali sme zahrat daky elan (dnes by som to nehral)....mno...a vsetko v poriadku len trochu zhon tak som si neskontroloval pas a on bol tak cudne pokruteny ze akurat ked som hral solo sa mi odopla....... ale rukami som ju este ako tak drzal....len sa smikala tak trochu klesala a ja som klesal s nou a tak som solo dohral poleziacky takze to v poho dopadlo (este ludia vraveli ze to bolo efektne hehe)...inak smarit naschval gitaru o zem je podla mna pekna blbost....treba najprv rozmyslat a potom konat
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.089 sekund, 23 otázok.