Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
02. November , 2024, 00:34:02
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Nehody s gitarami  (Prečítané 30622 krát)
0 užívateľov a 15 Hostí prehliada túto tému.
Duri112
pravidelný návštevník
Príspevkov: 217

« Odpoveď #75 kedy: 06. Január , 2006, 21:18:07 »

heh...no pekne prihody...mne sa stali podobne...napr na jednom koncerte som mal pas ktory bol ku gitare. Ladil som gitarku, doladil, a ako som sa trosku prudsie staval tak sa mi zrazu ten pas roztrhol...tak som musel odohrat pesnicku tak ze som gitaru drzal v rukach :)...ale bola to nastastie posledna pesnicka a ja som bol \"basak\"...potom dalsia nehoda tiez s obalom...mal som ju na ramene a utekam si cez prechod aby ma nezrazili auta...a ako som bol uz krok od chodniku tak sa mi ten popruh vyvliekol zo skoby a v tej rychlosti drb na zem...zvuk ako keby ste do dreva sekerou zatali...potom som ju musel rychlo zo zeme zdvihnut aby mi ju nahodou este nejake auto nepreslo...:S ...no a ked som prisiel do skusobne a otvoril obal, tak ma skoro drblo...v zadu na hornom rohu som mal odstiepeny lak az po drevo asi 3x2 cm (š x v) tiez som mal slzy na krajicku a cely den pokazeny...dalsi krat sa mi stalo to iste, ale v autobuse pri nastupovani...nastupil som, vysiel schody a zrazu pocujem len buchot a prazdne struny ako zneju...pozriem za seba a moja gitarka sa vala po schodoch autobusu...tak som si zanadaval...ste ze boli zavrete dvere alebo este ze mi ju neprivreli dvere...heh...
zeny&gitara...moja mam sa jej uspesne vyhyba a cela rodina tiez...a priatelka mi ju drzala len ked som ju ucil hrat...ostala cela Žmurk

btw - mam staru Cremonu...ma uz svoje roky chudatko :)...skvely nastroj, ale ma chybicku...zadna kobylka sa mi odlepuje...dlho som na nej nehral a ked som si ju uz davnejsie pozeral tak som bol tak zhrozeny :woohoo: tlak stru ju skoro celu vytrhol, tak som ich dal v momente dole a nechal ju bez strun...btw - neviete pls kolko by asi stala taka operacia ako zakupenie novej kobylky a dat to niekomu skusenemu prilepit???
Zaznamenané
moDeee
nováčik
*
Príspevkov: 59

« Odpoveď #76 kedy: 06. Január , 2006, 21:21:26 »

Duri112 napísal:
Citácia
heh...no pekne prihody...mne sa stali podobne...napr na jednom koncerte som mal pas ktory bol ku gitare. Ladil som gitarku, doladil, a ako som sa trosku prudsie staval tak sa mi zrazu ten pas roztrhol...tak som musel odohrat pesnicku tak ze som gitaru drzal v rukach :)...ale bola to nastastie posledna pesnicka a ja som bol \"basak\"...potom dalsia nehoda tiez s obalom...mal som ju na ramene a utekam si cez prechod aby ma nezrazili auta...a ako som bol uz krok od chodniku tak sa mi ten popruh vyvliekol zo skoby a v tej rychlosti drb na zem...zvuk ako keby ste do dreva sekerou zatali...potom som ju musel rychlo zo zeme zdvihnut aby mi ju nahodou este nejake auto nepreslo...:S ...no a ked som prisiel do skusobne a otvoril obal, tak ma skoro drblo...v zadu na hornom rohu som mal odstiepeny lak az po drevo asi 3x2 cm (š x v) tiez som mal slzy na krajicku a cely den pokazeny...dalsi krat sa mi stalo to iste, ale v autobuse pri nastupovani...nastupil som, vysiel schody a zrazu pocujem len buchot a prazdne struny ako zneju...pozriem za seba a moja gitarka sa vala po schodoch autobusu...tak som si zanadaval...ste ze boli zavrete dvere alebo este ze mi ju neprivreli dvere...heh...
zeny&gitara...moja mam sa jej uspesne vyhyba a cela rodina tiez...a priatelka mi ju drzala len ked som ju ucil hrat...ostala cela Žmurk

btw - mam staru Cremonu...ma uz svoje roky chudatko :)...skvely nastroj, ale ma chybicku...zadna kobylka sa mi odlepuje...dlho som na nej nehral a ked som si ju uz davnejsie pozeral tak som bol tak zhrozeny :woohoo: tlak stru ju skoro celu vytrhol, tak som ich dal v momente dole a nechal ju bez strun...btw - neviete pls kolko by asi stala taka operacia ako zakupenie novej kobylky a dat to niekomu skusenemu prilepit???
lol ty mas zazitkov s nehodami dost az privela :)
Zaznamenané

\"Sex, drugz, rock\'n\'roll !\"
Duri112
pravidelný návštevník

« Odpoveď #77 kedy: 06. Január , 2006, 21:25:11 »

hehe tak to ano...ja som bol najdestruktivnejsi clen kapely :D...napr za jeden koncert sa mi podarilo trhnut dve struny...z toho jednu na mojej gitare a druhu na pozicanej :)...a to som tu myslim este toho dost nespomenul :lol:
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #78 kedy: 06. Január , 2006, 22:39:35 »

Progrocker> Svojim sposobom nadherna gitara s bohatou minulostou, preco nie? :)

Duri112> Vsak to bola \"spanieka\" bez kovovej vystuhy v krku a ty si tam mal kovove struny.
Zaznamenané

Duri112
pravidelný návštevník

« Odpoveď #79 kedy: 06. Január , 2006, 22:43:51 »

to je gitara na kovove struny...nylonove si tam teda vazne neviem predstavit...ale ono to uz bolo trosku odlepene...
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #80 kedy: 08. Január , 2006, 01:29:18 »

henta ibaneza je velmi pekna, nie je to ten opacny \"mandolinovy\" model  gitky?B)
Zaznamenané

kubriel
stály hosť
Príspevkov: 1071

uiiiii

« Odpoveď #81 kedy: 20. Máj , 2006, 13:59:26 »

dokaze spadnut mikrofon, alebo stojan ... ale vintage nastroje su predsa najkrajsie...
Zaznamenané

www.klacno.sk/ipp - INTERACTIVE PIXEL PAINTING
metalhead
pravidelný návštevník
Príspevkov: 459

« Odpoveď #82 kedy: 20. Máj , 2006, 15:01:21 »

kamarat si vyrabal gitarku.vsetko robil sam na nej.aj elektriku.ked ju dokoncil tak si chcel na nej vytazoslavne zahrat.bolo leto,holy a spoteny jak hovado.zapol, sadol na bednu a chuj sa oprel chrbtom o radiator.taku supu do ladvin dostal ze ho drblo meter od radiatoru a jebol akurat na novu gitaru s hrudnikom.ta debil zlomi hmatnik aj rebro:laugh: ked mne toto rozpraval tak som plakal este hodinu od smiechu.a on taky nadrbany zafacovany cely.
co z toho vypliva? ze s elektrikou zazijete vela srandy:P
Zaznamenané

I hate commercion
Kruspe
pravidelný návštevník
Príspevkov: 365

« Odpoveď #83 kedy: 20. Máj , 2006, 15:05:29 »

metalhead napísal:
Citácia
kamarat si vyrabal gitarku.vsetko robil sam na nej.aj elektriku.ked ju dokoncil tak si chcel na nej vytazoslavne zahrat.bolo leto,holy a spoteny jak hovado.zapol, sadol na bednu a chuj sa oprel chrbtom o radiator.taku supu do ladvin dostal ze ho drblo meter od radiatoru a jebol akurat na novu gitaru s hrudnikom.ta debil zlomi hmatnik aj rebro:laugh: ked mne toto rozpraval tak som plakal este hodinu od smiechu.a on taky nadrbany zafacovany cely.
co z toho vypliva? ze s elektrikou zazijete vela srandy:P

lol, znie to husto, len neviem ci bolo vhodne sa mu az tak smiat Popiskujem si  ... a ako to fungovalo s tym radiatorom ?.. to doma s gitarou existuje aj taketo nebezpecie Huh! :blink:
Zaznamenané

... all life is future to past ...
Hosť
« Odpoveď #84 kedy: 20. Máj , 2006, 15:16:18 »

Mne Pista raz vravel o nejakom chlanovy co mal basu dotlcenu tlcikom na meso od nespokojnej frajerky ci co :)
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #85 kedy: 20. Máj , 2006, 16:05:34 »

jj,japonsky fender jazz bass. zozeniem foto.
Zaznamenané

o-yep sro
skuller
pravidelný návštevník
Príspevkov: 249

« Odpoveď #86 kedy: 20. Máj , 2006, 17:41:51 »

Kruspe napísal:
Citácia
a ako to fungovalo s tym radiatorom ?.. to doma s gitarou existuje aj taketo nebezpecie Huh! :blink:

To by zaujimalo aj mna:blink:
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #87 kedy: 20. Máj , 2006, 17:49:04 »

skuller napísal:
Citácia
Kruspe napísal:
Citácia
a ako to fungovalo s tym radiatorom ?.. to doma s gitarou existuje aj taketo nebezpecie Huh! :blink:

To by zaujimalo aj mna:blink:
Najlepšie vyskušat na vlastnej koži.
Zaznamenané
metalhead
pravidelný návštevník
Príspevkov: 459

« Odpoveď #88 kedy: 20. Máj , 2006, 17:57:56 »

jednoducho to bolo.dotkol sa chrbtom radiatora a chytil kostru bo mu daco v tej gitare brebijalo.ta si z nou potom prebil rebro:laugh: .a bolo to v skudobni.takze pokial nemate doma radiatory ziadny problemB)

Naposledy upravil metalhead, : 20.05.2006 o 18:58
Zaznamenané

I hate commercion
Hosť
« Odpoveď #89 kedy: 20. Máj , 2006, 21:35:55 »

No je to asi OT ....ale chcem to sem napisat bo ma to velmi rozculilo....
Dnes mi zavolal jeden kamos ze si chce som mnou zahrat tak ze dojde.... Bol som rad, ze mi aspon bude hrat baraky a ja ze si budem solovat.... No ale ked vytiahol gitaru dobra nalada ma presla... vytiahol Squieru s 13tkami strunami....takze si viete predstavit co to robilo s kobylou.... bola uplne vyhnuta.... tak som mu povedal ze nech sa podladi aspon na to Dcko.... no otras... preladovanie bolo zbytocne pretoze krk mal dost... normalne ma presla chut hrat... nechapem ako takto moze niekto zaobchadzat s gitarou aj ked je to sice len par tisicova kopia... mal som chut ho tam vyplieskat.... :dry:  :pinch:
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.121 sekund, 23 otázok.