Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 20:34:18
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Nehody s gitarami  (Prečítané 30483 krát)
0 užívateľov a 12 Hostí prehliada túto tému.
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #120 kedy: 02. Jún , 2007, 20:56:49 »

noja mam taku prihodu(neni to zrovna nehoda)...som dostal na tristvrte roka 4 z matiky..a mama si to zistila....a zo brala mi gitarku s vybavenym na 14 dni....to bolo preplakanich noci a vsetkeho Bleee Bavím sa skvele Smútim Smútim
akcna prihoda Žmurk...hlavne to bolo opodstatnene ked na 3/4 roka neni ziadne vysvedcenie Beeee
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #121 kedy: 02. Jún , 2007, 20:58:08 »

noja mam taku prihodu(neni to zrovna nehoda)...som dostal na tristvrte roka 4 z matiky..a mama si to zistila....a zo brala mi gitarku s vybavenym na 14 dni....to bolo preplakanich noci a vsetkeho Bleee Bavím sa skvele Smútim Smútim
akcna prihoda Žmurk...hlavne to bolo opodstatnene ked na 3/4 roka neni ziadne vysvedcenie Beeee
haha..to teda je...no neviem ci myslime to iste..mi mame na skolke take visvedcenie co chodi kazdy stvrtrok...
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
homar
inventár podniku

« Odpoveď #122 kedy: 03. Jún , 2007, 17:15:22 »

no pridam aj ja volaco...par krat sa mi podarilo gitarou udriet do stola, skrine a tak, par malych skrabancov sa najde, az na jeden, s kamaratom sme u mna pridavali pruziny do kobylky zozadu, a on ze nejak to nejde, kde mas kombinacky, tak to tam natahoval, pruzina ale vyletela a on v tom momente jebol kombinackami do gitary, a tam taky dost hlboky zarez, nastastie zozadu, ale aj tak ma to stve... a este jedna pihoda, len tak som si hral v obyvacke, zazvoni mobil v izbe na opacnej strane bytu, tak som sa rozbehol aj s gitarou(jak debil) a trafil som v predsieni do steny rovnou krkom....na moje pocudovanie sa krku nic nestalo, a zo steny som udrbal kus asi 5x3cm a asi 0,5 cm hlboky... Popiskujem si
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #123 kedy: 03. Jún , 2007, 17:17:24 »

...na moje pocudovanie sa krku nic nestalo, a zo steny som udrbal kus asi 5x3cm a asi 0,5 cm hlboky... Popiskujem si
Coze? Byvas v kartonovej krabici?
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #124 kedy: 03. Jún , 2007, 18:51:12 »

raz ked som sa vracal okolo zimy z "jammky" od kamarata, tak pri vychadzani z domu som sa posmykol na zladovatenych schodoch (prsalo a mrzlo) a zletel som dole. gitaru (akustiku) som mal na pleci v tom takom platenom puzdre...odvtedy ma gitarka dve jazvy a davam si uz vacsi pozor kam sliapem..nastastie sa jej nic vaznejsie nestalo. aj ked ju odvtedy, co som po tejto nehode zbadal malinku prasklinu v laku pri kobylke, podladujem o polton...taka moja "paranoja"
« Posledná zmena: 03. Jún , 2007, 18:54:50 od styrioci » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #125 kedy: 03. Jún , 2007, 18:53:31 »

Ja som si nedavno nasiel na LP v laku jazvu od cigarety, pod strunami. Tak som si radsej kupil ten umelohmotny picgurad, ale mam ho doma a gitaru v skusobni, takze to musim nejak zosynchronizovat, nech ho tam namontujem...
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #126 kedy: 03. Jún , 2007, 19:12:44 »

Také veci ako rozbitý luster-keď človek pod ním stojí a dáva si gitaru dole,to je v pohode.Môj basák/bývalý/si dával basu dole a vybil si zub.To bolo rehotu.Ja som si raz kúpil čierny ala strat/vtedy stál 13000Kčs/čo bolo cirka 6platov.Chcel som si ho odfotiť,tak som ho položil na stôl,naaranžoval a tak.Keď som "cvakol"tak gitara padla na zem,odlúpil sa z nej veľký kus laku a mne bolo do plaču.V duchu som si nadával do rôznych k....Tak som potom presvedčil kamoša aby si ju kúpil.Nemohol som sa pozerať  na ten bledý flak.
Zaznamenané
homar
inventár podniku

« Odpoveď #127 kedy: 03. Jún , 2007, 19:50:08 »

...na moje pocudovanie sa krku nic nestalo, a zo steny som udrbal kus asi 5x3cm a asi 0,5 cm hlboky... Popiskujem si
Coze? Byvas v kartonovej krabici?
normalne v panelaku, ale doteraz to nechapem... Fuuha zíram
Zaznamenané

dustin
nováčik
*
Príspevkov: 25

« Odpoveď #128 kedy: 03. Jún , 2007, 20:01:49 »

huu, dneska dojdem domov a kukam, ze basa neni zavesena na stojane ten taky stenovy... tam bola v rohu opustena, padnuta a nepovsimnuta  Smútim
Zaznamenané
homar
inventár podniku

« Odpoveď #129 kedy: 03. Jún , 2007, 20:14:23 »

huu, dneska dojdem domov a kukam, ze basa neni zavesena na stojane ten taky stenovy... tam bola v rohu opustena, padnuta a nepovsimnuta  Smútim
a prezila to basa? ziadne odreniny?
Zaznamenané

damiandch
pravidelný návštevník
Príspevkov: 214

« Odpoveď #130 kedy: 06. Jún , 2007, 21:21:43 »

Tak sa pridam aj ja :) Mam viacej ulovkov :D Prvy to mi spadla gitara (taka lacna urobena u miestneho gitara) z pasu... a mierne sa tam pohol srob v hmatniku, co sa odrazilo na vyske strun, tak ihned prva pomoc povolit struny a s neprijemnym pocitom, a chutou na samovrazdu som sa vracal domov... potom sa to dotiahlo a vsetko bolo OK. Potom sa mi raz podarilo (za co sa veeeelmi ospravedlnujem) na jednom koncerte si poziciat gitaru, lenze v ten koncert som si kusok zabudol dat dole opasok a pracka spravila svoje na laku... (nastastie mal dlhsi pas, tak to nebolo take strasne) Ale este horsie dopadla jedna z mojich byvalych... to som si tiez zabudol dat dole opasok... ale to uz bolo nieco drsne... (doslova :D)
Na sucasnu gitaru si davam asi naozaj vacsi pozor ako na frajerku :D (dufam ze to necita :D)
A co sa tyka matiek, tak neviem ci tu padlo take slovo, ale ta moja pouziva slovo VRZUKAT :)
Howgh!
Zaznamenané
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #131 kedy: 06. Jún , 2007, 23:26:51 »

ja som si raz tak utekal do skoly v zime s gitaru na pleci a jeb ho dole kopcom asi dva metre brzdna draha, nastastie gitara na moje pocudovanie skoncila na mojom bruchu, tak som sa oprasil a bezal dalej Bavím sa skvele dalej mam dve dierky na oboch kridlach vecka jedno zo susica na pradlo ked som sa prechadzal po byte ha ha ha na druhom kridle zasa zo schodu v autobuse, jaj ale to inak vtedy zapraskalo.... este si pamatam ako mi raz len tak padla gitara z pasu, nastastie som mal ruku pod krkom, tak som na druhy den rovno posrany bezal do mady kupit tie male straplocky za 15 korun super vec je to Beeee luster som este nenaskilloval, vzdy ma dostane hajzel ?§!. Som metlak

podladovanie o pol ton je aj moja paranoja, neviem preco ale normalne sa bojim naladit to normalne na Ecko Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 06. Jún , 2007, 23:28:59 od hangar_18 » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #132 kedy: 07. Jún , 2007, 10:10:09 »

podladovanie o pol ton je aj moja paranoja, neviem preco ale normalne sa bojim naladit to normalne na Ecko Bavím sa skvele

vitaj v klube  ha ha ha s devinami som dal aj E-cko ale s desinami iba podladene  No hanbím sa..
Zaznamenané
brianlover
pravidelný návštevník
Príspevkov: 347

« Odpoveď #133 kedy: 07. Jún , 2007, 12:25:16 »

a co ste sisi?? Popiskujem si
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #134 kedy: 12. Jún , 2007, 11:07:44 »

A co sa tyka matiek, tak neviem ci tu padlo take slovo, ale ta moja pouziva slovo VRZUKAT :)
Howgh!

ty tu prosim ta o com rozpravas? vzdy si to odnesiem IBA ja!!!
este by som mohol doplnit hlasky typu: "cely den tu iba pipas na jednej strune... kedy povysavas?! Bacha na vec kamo!", tiez ma vie vytocit hlaska typu: "co ty, fidli fidli na huslicky..." a uplne najlepsie bolo, ked raz nabehla: "hraj uz konecne nieco ine!!! uz to hras tyzden a stale to nevies???"
takze, nehovor o tom, ked si to nikdy nezazil! ja si to odnesiem vzdy aj za teba, chapes bracho? :)

tak podobny problem mam aj ja... "a to ta bavi stale cvicit tie stupnice na metronom? vsak z toho ti musi sibnut..." alebo vsak hraj aj nieco pekne nie len take vylomeniny"  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.066 sekund, 23 otázok.