Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 20:44:49
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Nehody s gitarami  (Prečítané 30504 krát)
0 užívateľov a 11 Hostí prehliada túto tému.
damiandch
pravidelný návštevník
Príspevkov: 214

« Odpoveď #135 kedy: 12. Jún , 2007, 22:01:53 »

za tie vylomeniny by si mala nechat platit od jendnej nemenovanej televizie :D
Zaznamenané
waldo42
pravidelný návštevník
Príspevkov: 273

« Odpoveď #136 kedy: 13. Jún , 2007, 10:23:02 »

ja som dal do poriadku basu co mam na obrazku.padla tak nestastne(tiez puzdro s umelymi sponami),ze hlava urobila rup a ostala visiet na strunach.hned bolo po skuske.teraz mam yamahu od jedneho countrystu.aky bordel narobila ta velka pracka co nosia cowboy-i na zadnej strane basy  :evil:ani nechcem opisovat.lak az na drevo vydraty. Ja som čert..
Zaznamenané

mozes si vybrat z dvoch ciest: "sex, drogy a rock ´n roll" alebo "masturbacia, antidepresiva a hip hop"
dustin
nováčik
*
Príspevkov: 25

« Odpoveď #137 kedy: 25. Jún , 2007, 22:05:13 »

huu, dneska dojdem domov a kukam, ze basa neni zavesena na stojane ten taky stenovy... tam bola v rohu opustena, padnuta a nepovsimnuta  Smútim
a prezila to basa? ziadne odreniny?
ma dole vyrazene volaco ked padla a kusek sa aj odstiepilo z nej
Zaznamenané
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #138 kedy: 25. Jún , 2007, 23:23:52 »

mne sa iba obcas moja spanielka buchne o koberec  No hanbím sa..

ale hovno ... macheeeeer...
Zaznamenané

triani
okukávač

Príspevkov: 3

« Odpoveď #139 kedy: 28. Január , 2008, 01:57:52 »

No to vam poviem..kupil som new Ibanez Rg 620 za 35 000 sk, prvy tyzden sa hram a v tom niekto zazvoni....Tak som siel otvorit ,samozrejme aj s gitarou...Dvere 90 cm a ja som presiel aj s gitarou ale tak,ze ja som presiel a gitara ostala na zarubni..to bol treskot!!! Prva sekunda , az som sa bal pozriet ,ze je zlomena..nastastie nic moc,ale ostal maly skrabanec na tele, fakt kvalita...uz vidim, keby som to urobil s inou tak asi odpadne cely lak z nej..:D:D:D
Zaznamenané
vid
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 141

« Odpoveď #140 kedy: 28. Január , 2008, 03:34:18 »

Co sa tyka toho neopatrneho pobehovania po dome s gitarou - budte radi ze nemate explorer, s tym je to  Je mi do plaču
Navyse mi FURT pada z pasu akonahle sa postavim alebo tak, ale to uz mam nacviceny reflex ze to vzdy chytim. Musim si ist konecne kupit straplocky.

A k teme, este predtym na Yamahe som trochu blbol a podarilo sa mi tresknut hlavu gitary o strop miestnosti  Bavím sa skvele
Zostal z toho kusok dreva (pol centimetra) "vtlaceny" dovnutra, nic strasne.

Mayco: A nestaci ten potenciometer dotiahnut? Alebo je to nejaky vaznejsi problem? Mne sa na starej Yamahe povoluje furt a nechce sa dat poriadne utiahnut aby sa nepovoloval.
Zaznamenané
shanike
stály hosť
Príspevkov: 895

« Odpoveď #141 kedy: 28. Január , 2008, 06:45:08 »

inak, mozno je to len moj pocit, ale asi tak 80% urazom, co sa tu spomina sa dalo predist pevnych kufrom (oplieskana gitka v autobuse, na ulici, tusim prechod sa spominal...)
Zaznamenané

kato
pravidelný návštevník
Príspevkov: 425

« Odpoveď #142 kedy: 28. Január , 2008, 10:14:21 »

inak, mozno je to len moj pocit, ale asi tak 80% urazom, co sa tu spomina sa dalo predist pevnych kufrom (oplieskana gitka v autobuse, na ulici, tusim prechod sa spominal...)
Myslim si ze ako kolvek mozes davat pozor,par skrabancov a odrenin utrzi kazdy.Chvilu to je do placu,ale potom to prejde. 
« Posledná zmena: 28. Január , 2008, 10:21:06 od kato » Zaznamenané
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534

aetheron.sk

« Odpoveď #143 kedy: 28. Január , 2008, 11:23:27 »

Myslim si ze ako kolvek mozes davat pozor,par skrabancov a odrenin utrzi kazdy.Chvilu to je do placu,ale potom to prejde. 

plne suhlasim Je mi do plaču :) Na zdravie!
Zaznamenané

AETHERON.SK
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #144 kedy: 28. Január , 2008, 11:48:19 »

ja si este pamatam ako som pred par mesiacmi zakladal temu o nadmernom cisteni( Bavím sa skvele) a dnes uz na to zvysoka serem..cistim ju raz za tyzden(niekedy aj za 2 ) a je taka odreta a doskrabana ze dovi dopo...
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #145 kedy: 02. Február , 2008, 18:33:32 »

ja si este pamatam ako som pred par mesiacmi zakladal temu o nadmernom cisteni( Bavím sa skvele) a dnes uz na to zvysoka serem..cistim ju raz za tyzden(niekedy aj za 2 ) a je taka odreta a doskrabana ze dovi dopo...
hehe, tak to si stale na tom dobre, ja ju cistim len vtedy, ked sa na to uz neda pozerat..ale zas skrabance mam len na starej gitke, nova je neposkriabana, len trosku zadrbana Beeee
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #146 kedy: 03. Február , 2008, 12:14:17 »

padaju vam gitary z pasov a nadavate, ze namate straplocky? serte na ne, toto vyzera lepsie a splni to svoju ulohu este lepsie  Som za vodou kámo

« Posledná zmena: 03. Február , 2008, 12:15:22 od styrioci » Zaznamenané
lolokar
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 82

« Odpoveď #147 kedy: 03. Február , 2008, 13:20:51 »

mne sa stal zly sen kazdeho gitaristu Neser ma! koncert prva skladba pri sole poslo g-cko hned beriem zalozneho strata koniec stale este prvej skladby poslo g-cko aj na nom Smútim aaale to este nebolo vsetko za cely koncert dokopy styri struny po 2 na kazdej gitare Smútim a to nejak zvlast do toho nerezem Popiskujem si funk/fusion 12cky struny... hovorim zly sen nikdy sa mi nic podobne na koncerte nestalo :)
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #148 kedy: 03. Február , 2008, 13:24:43 »

mne sa stal zly sen kazdeho gitaristu Neser ma! koncert prva skladba pri sole poslo g-cko hned beriem zalozneho strata koniec stale este prvej skladby poslo g-cko aj na nom Smútim aaale to este nebolo vsetko za cely koncert dokopy styri struny po 2 na kazdej gitare Smútim a to nejak zvlast do toho nerezem Popiskujem si funk/fusion 12cky struny... hovorim zly sen nikdy sa mi nic podobne na koncerte nestalo :)
tak toto teda nezavidim, tomu sa hovori mat smolu
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #149 kedy: 03. Február , 2008, 15:31:04 »

mne tiez pomerne casto praskali struny. Vacsinou to bolo na kobylke. Som vymenil kobylkove kamene a odvtedy som netrhol ani jednu!!
Zaznamenané

FALLGRAPP
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.115 sekund, 23 otázok.