No trosku sa to tu pletie. Uz som o tom pisal, ale ked je znovu taka debata...
p. Milos Kovac (Beck) byva pri strkoveckom jazere a kedysi mal uzasne cislo 233 332
. Ale ani to dnesne nie je najhorsie.
Vyrabal rozne kombicka. Take tie najbeznejsie, co sa predavali okolo 3 tisic, tie robil vo vacsom. Najprv 30W, neskorej 50W. Alebo sucasne tie a tie ? Neviem presne, ale je to jedno. No a tie neboli nic moc, strasne ubzucane, ziadna dynamika, no zle.
Potom som par razy stretol kombicka, ktore vyzerali tak isto alebo podobne ako tie prve. Tieto robil asi na zakazky pre niekoho, pretoze sice tranzistorove, ale hrali naozaj slusne.
Videl som aj nejake lampove veci, co robil, ale hral som iba na jednu hlavu a ako som spominal, pamatam si ju celkom pozitivne.
Inak s p. Kovacom som sa stretol 2 razy. Raz, ked som si vyrabal singel do gitary, tak mi pozical celu cievku snimacoveho drotu a druhy raz, ked som mu ju vratil. Normalne som zatelefonaoval ako sympaticky mladik na dvatritri-tritridva a povedal som mu, ze si vyrabam snimac. Povypytoval sa na magnety, tak som mu povedal, ze Alnico z Irisky, on ze no vida, to by mohlo byt fajn a ze nech si teda pridem a pozicia mi ten drot. Super
.
Naposledy upravil rastis, : 05.12.2005 o 19:37