Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 16:25:17
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: KX drivery  (Prečítané 9426 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #15 kedy: 28. Január , 2005, 08:47:47 »

:ohgod: tak som si nainstaloval aj ja KX a katastrofa! okrem toho, ze mi nic nehra(to sa este da preklenut), tak sa mi nedaju otvorit vegasovske projekty, v ktorych som pouzival wraper(vst->dx), asi 99% pripadov... a hadze to takuto duchaplnu chybu
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #16 kedy: 28. Január , 2005, 22:20:03 »

Guitman: PRESET - toto je preset na KX 3537, v ktorm funguje realtime s gitarou do mic in, hra iba efektovany signal bez presluchu povodneho zvuku a da sa to tak aj rovno nahravat. Ovsem s "prenosnostou" KX presetov medzi systemami mam zle skusenosti, takze neviem, ci Ti to pomoze...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #17 kedy: 28. Január , 2005, 22:26:04 »

frakos - divne, divne. Ja som absolvoval viacej razy prechod *.vegov dokonca z karty na kartu bez vacsich problemov. Obcas pri tom sice nejake efekty posli, ale to sa predsa da rychlo napravit... Ale aby mi projekt nesiel otvorit... (teda okrem tej blamaze s Vegas 5.0 :) )... :hm: ... pozoruj, skumaj a referuj :)...
Zaznamenané
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #18 kedy: 30. Január , 2005, 11:38:40 »

Takže ma tie 3537 riadne napálili nešli ani uložené presety všetko som najskôr odskúšal na originál driveroch samozrejme išlo to ale bez Realtime-a tak sa hrať nedá :) Potom som všetko vyhodil a dal tú najnižšiu verziu a čuduj sa svete všetko sa rozbehlo to je sranda.Idem teraz na 3533 a ide to v pohode bez problémov ide nahrávnie idú VST a všetko sám síce nechápem ale dobre.Sú nepochopitežné veci čo sa dejú ani USB 2.0 PCI karta mi nešla kým som nedal SP2.Pritom bráchovi išla aj bez.A u mňa sa tvárila ako v poriadku a nešla.Ono všetko je zrejme v Chipsetoch raz na Inteláck Chipset dávať Viu asi nie je dobrý nápad a s tými KX to bude niečo obdobné-nepochopitežné.Takže už hrám realtime a je to super.Odporúčam všetkým gitaristom.Zoom som už dlho nepoužil. HEHE
Zaznamenané

tatko fóra
frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #19 kedy: 31. Január , 2005, 13:09:48 »

kto tusi, preco po nainstalovani kx-ov, mi v nastavni chýba...vid obr.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #20 kedy: 31. Január , 2005, 13:53:33 »

Ja to tam mam este redsie. Predpokladam, ze to suvisi s dalsimi nastaveniami a nieco niekde inde je uplne vypnute, preto tam ta moznost nieje. S funkcnostou to dokazatelne nesuvisi...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #21 kedy: 31. Január , 2005, 14:06:07 »

Respektive, akurat pozeram, ze mas verziu SB0090, ja mam CT4832 (vpravo dole), takze ide asi o veci, ktoru niektore karty maju a ine nemaju implementovane... KX-isti uvadzaju, ze obe verzie s KX driverami zarucene funguju...
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #22 kedy: 16. Február , 2005, 19:13:27 »

no pani, prosim teda o hinty. skusil som nainstalit KX a neslo mi vobec midi, a ked som v nuende prepol v settingoch na online (co treba aby to hralo real-time), tak mi to proste spadlo. zakazdym. samplitude ide, ale to nema realtime, skusal som verzie 3534 a 3537 v obidvoch rovnaky vysledok. mam SB Live! platinum (s DriveII), PIII 1GHz, 384MB ramky... dal som naspet drajvre od creative a terazky mi nuendo nejde uz vobec, proste resetuje comp. nahravanie nerobim, ide mi iba o soft, ktory dokaze pouzivat VST plug-iny, preto to nuendo. takze co mam robit?
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #23 kedy: 17. Február , 2005, 00:14:54 »

no. skusil som stiahnut aj ten GT Player, tak ani ten nehra. gitaru normalne v compe pocujem, ale tie programy, co by mali vyuzivat ASIO nejavia vobec znamky vstupu. graficky ekvalizer na nule stale. Co sa toho MIDI tyka, tak hra iba cez [MS WaveTable SW Synth], napriek tomu, ze tam ma nejake kx drivery na vyber... pekne prosim poradte, lebo budem hrozne smutny
Zaznamenané

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
guitman
otec
miestny štamgast

guitman

« Odpoveď #24 kedy: 17. Február , 2005, 13:26:43 »

Martin skvelé to ma už ani nenapadlo bol som rád že to celé ide a nie sa zaoberať midi.No tie KX majú medzery a terba vedieť aspoň trošku o čo ide.
Zaznamenané

tatko fóra
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #25 kedy: 19. Február , 2005, 16:21:11 »

Citácia
Originally posted by Iggy ... skusil som nainstalit KX a neslo mi vobec midi...
Co s MIDI ? Myslis tu GM banku ? Alebo nejaky VSTi syntak ? Mne ide na 3537 uplne vsetko. Mam cez gameport pripojeny master keyboard, v realnom case mozem hrat cez akykolvek VSTi syntak, alebo si mozem naloadovat ako soundfonty tu 8MB GM banku od Creative - cokolvek...
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #26 kedy: 20. Február , 2005, 19:50:45 »

rastis: myslel som to tak, ze nehraju midi subory proste. inak este taka vec (nie ze by som zaznamenal nejake uspechy), ale snazim sa prave pripojit subwoofer a chapem to spravne, ze ho staci pichnut na vystup prednych reprakov (pri swap front/rear), alebo do sluchatkoveho vystupu a dat 'toggle headphones to center/sw mode' ? lebo skusam to a subwoof mi len zaryto mlci. uz by som davno s celymi zapraskanymi kx sekol, ale fakt to hra o triedu lepsie s nimi nez s driverami od creative. ale okrem normalneho zvuku fakt nefunguje zhola nic.
Zaznamenané

wanka
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 71

« Odpoveď #27 kedy: 23. Apríl , 2005, 17:30:17 »

Vidím že je tu živá debata o téme ktorá ma poslednú dobu zaujíma. Chcel by som spojiť príjemné s užitočným, t.j. realtime využívať comp ako multiefekt. Zatial som skúsil Amplitube, GuitarRig, GuitarFX3 a FXBox 2.6. Problém bol stále ten istý, a to obrovský brum a meškanie zvuku. Čo by mohlo byť onboard SiS AC97čkou. Uvažujem o Creative Sound Blaster Live 24Bit USB External /mam notebook AMD 850 Duron/ len by som predtým privítal pripomienky a skúsenosti. Nechcem vyhodiť 2000 cez okno... Za tožko by som tú zvukovku vedel zohnať. A zatiaž nemám ani gitarku. Zaujal ma Igor Keller, lenže som nenatrafil na konkrétne gitary s konkrétnou cenou.. A kde ten Krážov Brod vôbec je?! Díky.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #28 kedy: 24. Apríl , 2005, 14:16:28 »

wanka - v tejto teme sa pisalo o univerzalnom drivery, ktory ked sa nainstaluje, da sa hrat v realnom case aj s onboard SiS AC97čkou, sam to mam presne na nej vyskusane. Brum sum bude stale, ale s prizmurenim ocka sa to da pouzivat. Creative Sound Blaster Live 24Bit, navyse USB External tazko slubit, ako sa zachova. Osobne mi to pride za 2000,- ako zla kupa. Aj ked do notebooku neviem poradit, co ine. Asi by som radsej este posetril a kupil nieco serioznejsie (M-Audio a pod.), aj ked je pravda, ze USB je dnes mrtve a neviem, ake externe USB karty sa este predavaju. Skus trochu prevetrat Google, mrkni k M-Audio, ake ponukaju USB karty a za ake peniaze, mrkni aj k KX-om, ako je to s podporou Creative Sound Blaster Live 24Bit USB External... Viac neporadim :)...
Zaznamenané
guitman
otec
miestny štamgast

guitman

« Odpoveď #29 kedy: 13. Jún , 2005, 18:48:24 »

Zaujímalo by ma teda či ten SB 24Bit je možné rozbehať na KX či sa mám pokúšať či ej to zbytočné? Má to niekto? Idú KX na tom 3534 sa nechytili.
Zaznamenané

tatko fóra
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.083 sekund, 23 otázok.