Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
17. November , 2024, 11:21:26
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Arakain  (Prečítané 9623 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
rady
pravidelný návštevník
Príspevkov: 618

« kedy: 08. December , 2005, 11:05:58 »

Mám rád túto českú kapelku a podža mňa ide o československú špičku v žánri. Aj keď posledné tri albumy ma až tak neoslovili - posledný s A. Brichtom bol až na nejaké tri pesničky zlý a dva s P. Kolářom mi nepripadali dosť nápadite (aj keď Bláhová Víra je výborná), ale spev je výborný. Za vrchol považujem album Apage Satanas, ktorý sa mi nezunoval ešte ani dnes a nie je na ňom jedna slabá skladba. A musím vyzdvihnúť aj DVD 20 let natvrdo, ktoré je výborné aj vďaka Lucii Bílej.
Zaznamenané
Punisher
pravidelný návštevník
Príspevkov: 645

« Odpoveď #1 kedy: 08. December , 2005, 11:19:30 »

tuto temu som chcel uz davno zalozit,ale nemal som dost istoty ze jak sa to ujme

arakain je vazne fajnova ceska kapela,je to vlastne jednaq z mala veci co mozem co sa ceska tyka.....(este THOR)
Zaznamenané

As A.S. LaVey said: \"The hunter must hunt. The moment he stops, he becomes the hunted\".
Hosť
« Odpoveď #2 kedy: 12. December , 2005, 20:27:52 »

Milujem Arakain....... a aj nejake veci od nich hravam... proste je to styl ktory by ma strasne bavilo hravat...
Ales Brichta je skvely...aj ako spevak a aj ako textar...
Na tejto kapelke je vidiet ako pekne vyzrela. Ked si zoberete ich prve albumy, ktore boli cisto thrashove a pak az heavy metal...
Nemam co dodat, tato kapelka je v mojej TOP10
Zaznamenané
5o
pravidelný návštevník
Príspevkov: 747

« Odpoveď #3 kedy: 16. December , 2005, 16:04:35 »

Tiez mam rad ich muziku. Stare albumi su dost inspirovany Slayerom. \"Perut 311\" je supa! novsie uz maju viac svoju tvar, co je dobre. Len mam pocit ,ze vsetky tie vedlajsie projekty co hosi maju uberaju stavu Arakainu. Neviem preco nechavaju Arakain striktne taky ako bol. Kludne tam mohli vniest kopec dalsich prvkov. Ale kto vie ako to je... Inak Brichtove sladaky co spieva v estradach s gottom a vondrackovou... ehmmm ehmm

Naposledy upravil peto, : 16.12.2005 o 16:05
Zaznamenané

Ja, Prsty, Trdlo, Godin LG-X, George Dennis GD60
Wah Volume Switch Pedal, kábel, Rivera Knuckle Head K100, Digitech JamMan, hand made box 1x12 Vintage 30.
Jimi Cimbala
miestny štamgast
Príspevkov: 1705

« Odpoveď #4 kedy: 17. December , 2005, 23:32:43 »

Mne sa paci,len \"stary\" ARAKAIN z obdobia THRASH THE TRASH....Arakainom preslo vela dobrych hudobnikov,ktori sa neskorsie uplatnili aj v inych kapelach.Napr.Krob,Kub v KREYSON-e,alebo Smetacek v Motorbande,Wanastovkach a Lucie...Dnes som v Radiu pocul jednu skladbu Arakainu s Alesom nejakym Slovenskym spevakom /ktoreho som podla hlasu neidentifikoval/ Refren bol:\"Nebola Spanielka,bola to Romka,Arana z vysneho konca.Jej otec bol Vajda mal lazo-plazo,ale mna nechceli,lebo som gadzo\"....asi to bolo myslene,ako recesia a viem si predstavit,ze sa na to niekto aj bavi-chytlave to rozhodne bolo,ale ked moderator ohlasil Arakain a moje srdce poskocilo...a potom prislo toto....bol som prinajmensom v rozpakoch.Pocul to este niekto?Ja som to pocul pri navrate z Popradu na radiu BETA.
Zaznamenané

5o
pravidelný návštevník
Príspevkov: 747

« Odpoveď #5 kedy: 20. December , 2005, 00:11:42 »

Thrash the Trash...to som si nevedel spomenut :)
  No tuto skladbu co pises Jimmi si konkretne nepamatam ,ale viem ,ze Brichta ma teda kadejake....hm....no proti gustu ziaden disputat ,ale ak robim nieco ako metal a som v tom duchom (aby to bolo dobre ,tak nevyhnutnost) tak predsa tazko budem struhat este nejake hmm... recesia ska reagge ,alebo neviem ake vystrelky. Akoby hral okrem metalu este disco? proste dva nesklbitelne smery.
Zaznamenané

Ja, Prsty, Trdlo, Godin LG-X, George Dennis GD60
Wah Volume Switch Pedal, kábel, Rivera Knuckle Head K100, Digitech JamMan, hand made box 1x12 Vintage 30.
feki
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 131

« Odpoveď #6 kedy: 20. December , 2005, 22:49:07 »

Nevynechal jsem tenhle rok v západních čechách snad ani jeden koncert ARAKAINU . Za poslední období působení Brychty bych asi u toho usnul,Kolář nastartoval novej ARAKAIN opravdu znovu do tvrdého ražení a po posledním koncertě minulý týden ve Spáleném Poříčí s Tošovským to opravdu nemělo chybu.Doporučuji zajít na živák a posudte sami. :-))
Zaznamenané

Jacsnon Soloist SL-3 > Engl E-530 ( Midi Switch Relay )> GSP1101 ( FCB 1010 ) > Engl E-840 > 2x box 75w V-30
Hosť
« Odpoveď #7 kedy: 21. December , 2005, 17:12:14 »

peto napísal:
Citácia
Thrash the Trash...to som si nevedel spomenut :)
  No tuto skladbu co pises Jimmi si konkretne nepamatam ,ale viem ,ze Brichta ma teda kadejake....hm....no proti gustu ziaden disputat ,ale ak robim nieco ako metal a som v tom duchom (aby to bolo dobre ,tak nevyhnutnost) tak predsa tazko budem struhat este nejake hmm... recesia ska reagge ,alebo neviem ake vystrelky. Akoby hral okrem metalu este disco? proste dva nesklbitelne smery.

Thrash the Trash.... to je album Žmurk
Zaznamenané
rady
pravidelný návštevník

« Odpoveď #8 kedy: 30. Marec , 2006, 08:01:11 »

včera som bol na koncerte v nitre a musím povedať, že nový spevák teda spievať vie. až sa i zdalo nenormálne, ako ladil... výkon hudobníkov 100% profi, bez jedinej chybičky, to sa tiež nevidí len tak. len žudí strašne málo bolo, až som sa hambil. a na koniec foto s j. urbanom, na ktorom vyzerám ako prijebkaný. heh.
Zaznamenané
rady
pravidelný návštevník

« Odpoveď #9 kedy: 30. Marec , 2006, 08:02:29 »

astaroth, len tomu svojmu synovi nedávaj také meno, preboha. už teraz ho žutujem:laugh: ha ha ha
Zaznamenané
rudy
Hosť
« Odpoveď #10 kedy: 29. Apríl , 2007, 15:00:00 »

Arakain+ Lucie Bila- ako je zname,Lucie s Arakainom spievala/ davno/,tak ukažka z 20. vyročia Arakainu
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #11 kedy: 29. Apríl , 2007, 15:10:59 »

Arakain+ Lucie Bila- ako je zname,Lucie s Arakainom spievala/ davno/,tak ukažka z 20. vyročia Arakainu

Mne sa lubilo (Lucku som kedysi mal celkom rad, aj mam nejake 2 - 3 tie prvesie albumy). Potom som si dal este Neposlusne tenisky (hned tam bol niekde poruke link) a mam zase odluckovane na 5 rokov :)
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #12 kedy: 29. Apríl , 2007, 16:13:24 »

Dnes som v Radiu pocul jednu skladbu Arakainu s Alesom nejakym Slovenskym spevakom /ktoreho som podla hlasu neidentifikoval/ Refren bol:\"Nebola Spanielka,bola to Romka,Arana z vysneho konca.Jej otec bol Vajda mal lazo-plazo,ale mna nechceli,lebo som gadzo\"....asi to bolo myslene,ako recesia a viem si predstavit,ze sa na to niekto aj bavi-chytlave to rozhodne bolo,ale ked moderator ohlasil Arakain a moje srdce poskocilo...a potom prislo toto....bol som prinajmensom v rozpakoch.Pocul to este niekto?

ha ha ha ha ha ha ha ha ha to snad nie  ha ha ha Jimi, to je song od kapely Plostin Punk, neviem ako sa ten album volal, ja som ho mal na nejakej kazete cely. Prvy song sa volal 'Nas caka Hollywood' a este si pamatam jednu o Gagarinovi a inu o grcajucej Barbie. Vazne pochybujem, ze by im niekto robil cover, takze to si pocul asi ich. Ale ze s nimi reval aj Brichta, to som dodnes netusil.  ha ha ha cely ten album bol srandy pytel, mozem len a len odporucat.
« Posledná zmena: 29. Apríl , 2007, 16:14:52 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
ewerfile
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 146

« Odpoveď #13 kedy: 29. Apríl , 2007, 19:39:04 »

Veď ale Aleš Brychta nie je Slovák ale Čech. A s Arakainom spieva odjakživa vzniku Arakianu.
Zaznamenané

Slavo
rudy
Hosť
« Odpoveď #14 kedy: 29. Apríl , 2007, 19:40:54 »

Veď ale Aleš Brychta nie je Slovák ale Čech.
50/50 Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.045 sekund, 23 otázok.