myso
|
|
« Odpoveď #105 kedy: 07. Január , 2009, 23:30:52 » |
|
V com slaby?
Slabe veci su tam. Taky popik, nepaci sa mi kam zvukovo a invencne prisli. Mozno je to otazka zvyku... Najlepsi song je asi Knights, to je fakt. Ale na skladby ako Hysteria, Time is running out, Stockholm syndrome sa posledny album nehrabe. Aj na Orgiin of Symetry su uplne vymakane veci.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
polarized
náhodný pocestný
Príspevkov: 94
Hell is full of musical amateurs...
|
|
« Odpoveď #106 kedy: 07. Január , 2009, 23:36:24 » |
|
podla mna tie 2 najstarsie albumy(Showbiz, Origin of symetry) boli najlepsie, Absolution bol prijemna zmena ale Black holes & revelations mi prisiel az prilis elektronicky, nemalo to pre mna tu spravnu "stavu". Pocul niekto z vas aj ix posledny album H.A.A.R.P. ?
|
|
|
Zaznamenané
|
R.I.P. Miika (6.3. 1974 – 19.2. 2009) Hell is full of musical amateurs: music is the brandy of the damned.
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #107 kedy: 07. Január , 2009, 23:38:44 » |
|
podla mna tie 2 najstarsie albumy(Showbiz, Origin of symetry) boli najlepsie, Absolution bol prijemna zmena ale Black holes & revelations mi prisiel az prilis elektronicky, nemalo to pre mna tu spravnu "stavu". Pocul niekto z vas aj ix posledny album H.A.A.R.P. ?
Showbiz bol podla mna nevyzrety. Dalsie dva su jednoznacne the best. HAARP nie je nahodou len nejake lajvko?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
polarized
náhodný pocestný
Príspevkov: 94
Hell is full of musical amateurs...
|
|
« Odpoveď #108 kedy: 07. Január , 2009, 23:45:37 » |
|
Showbiz bol podla mna nevyzrety. Dalsie dva su jednoznacne the best. HAARP nie je nahodou len nejake lajvko?
ano,H.A.A.R.P. je lajvko. Preco myslis ten Showbiz ako nevyzrety?mne to pride ako typicky "museovsky" :D album,jedinecny a s vlastnym stylom
|
|
|
Zaznamenané
|
R.I.P. Miika (6.3. 1974 – 19.2. 2009) Hell is full of musical amateurs: music is the brandy of the damned.
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #109 kedy: 07. Január , 2009, 23:49:30 » |
|
mam dvd
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #110 kedy: 07. Január , 2009, 23:50:35 » |
|
ano,H.A.A.R.P. je lajvko. Preco myslis ten Showbiz ako nevyzrety?mne to pride ako typicky "museovsky" :D album,jedinecny a s vlastnym stylom No proste na Origine citit, ze je uplne niekde inde, aj kompozicne aj po producentskej stranke. Showbiz je najblizsie "prvym lepsim skladbam z garaze". Ale furt je o tri triedy vyssie ako cokolvek, co sa aktualne produkuje napr. na Slovensku, cest vynimkam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #111 kedy: 07. Január , 2009, 23:51:24 » |
|
mam dvd
Tak na teba by som v zivote nepovedal, ze budes taketo nieco pocuvat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #112 kedy: 07. Január , 2009, 23:52:51 » |
|
a to preco? muse je moja oblubena... jedna z mala... ja hudbu nepocuvam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #113 kedy: 07. Január , 2009, 23:57:29 » |
|
a to preco? muse je moja oblubena... jedna z mala... ja hudbu nepocuvam Neviem, proste by som ta tipoval na nejake take tie stare rockove klasiky. Ale sak len dobre. Muse je najvaaac.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #114 kedy: 07. Január , 2009, 23:57:44 » |
|
što si tak predsavuješ pod Muse ,Duško? nikdy som to slovo nečul,tak to bude super
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #115 kedy: 07. Január , 2009, 23:59:43 » |
|
što si tak predsavuješ pod Muse ,Duško? nikdy som to slovo nečul,tak to bude super je to fakt dobre a mam to teraz ako v podstate ako predstavitela modernej gitarovej hudby a podiova show neskutocna, velmi sa mi to paci... som rad siritelom tohoto... dal som aj Janovi Balazovi a aj jeho to chytilo... SUPER!!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #116 kedy: 08. Január , 2009, 00:01:41 » |
|
je to fakt dobre a mam to teraz ako v podstate ako predstavitela modernej gitarovej hudby a podiova show neskutocna, velmi sa mi to paci... som rad siritelom tohoto... dal som aj Janovi Balazovi a aj jeho to chytilo... SUPER!!!!!
Tak to kukam. Toto forum som povazoval za dost konzervativne a temu Muse som radsej kedysi nezakladal, lebo som cakal odpovede typu - ze to coo jee. A hen aki rozhladeni pani. I ked Muse sa za tych 5 rokov co ich pocuvam asi dost rozmohli, co sa znamosti po svete tyka.
|
|
« Posledná zmena: 08. Január , 2009, 00:05:54 od myso »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #117 kedy: 08. Január , 2009, 00:04:10 » |
|
ja sa priznam ze som to raz videl nahodou na HBO na nejakom koncerte v noci okolo 4. videl som asi 4 pesnicky live a pochopil som hned ze to je super a hned rado som si pozhanal cdcka a dvd... moderna hudba super urobena a profi prevedena...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #118 kedy: 08. Január , 2009, 00:06:01 » |