Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
16. November , 2024, 16:45:21
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: MUSE  (Prečítané 43997 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
yeah
Hosť
« Odpoveď #135 kedy: 18. Január , 2009, 02:34:12 »

Muse su u mna pojem, nadherne atmosfericke riffy, paradne linky basy, napadita rytmika a originalny hlasovy prejav.
Zaznamenané
matolf
pravidelný návštevník
Príspevkov: 164

« Odpoveď #136 kedy: 13. Apríl , 2009, 13:22:30 »

no dneska som to objavil pri nahodnom preklikavani cez last.fm
zajtra si zozeniem asi vsetko co maju :)
a z tohto som sa skoro posral:
Zaznamenané

dal by som si palacinky
Daemonion
nováčik
*
Príspevkov: 6

« Odpoveď #137 kedy: 04. Máj , 2009, 17:29:03 »

pokial si z toho kakal...z tohoto sa zosras:D ..brutal cele do konca..hlavne zaciatok stockholm syndrome a koniec koncertu!!..matt bellamy je genius najvyzsieho kalibru..sledujem muse par rokov ale to co robia je kua viac nez len umenie.. btw prva matt bellamy signature gitara bude onedlho na predaj (za 2000 libier:D:D)
Zaznamenané

junkies...i shit them..
Daemonion
nováčik
*
Príspevkov: 6

« Odpoveď #138 kedy: 04. Máj , 2009, 17:32:38 »

genialita sama osebe
Zaznamenané

junkies...i shit them..
mirrorr
nováčik
*
Príspevkov: 21

« Odpoveď #139 kedy: 12. Jún , 2009, 01:27:19 »

Akurat som sa k nim dnes opat nejako po dlhej dobe dostal a... je to stale super :) Take inovativne osviezenie. Nedokazal by som to pocuvat kazdy den, mozno kvoli spevu, mozno proste kvoli tomu stylu... Prestal som ich kusok pocuvat potom ako vsade hrali Starlight, co mi dost liezlo na nervy a tak som si ani neobstaral tento posledny album (aj ked Supermassive blackhole je vyborna)... 
Ale stale je to super, velmi dobry muzikanti a hlavne si myslim, ze je pocut kusok iny approach gitary, tym ze Bellamy je povodom klavirista. A tiez je tam citit vela vaznej hudby and that véry nice, i like :) Co sa albumov tyka, neviem, co vraveli krytycy, ale mne sa velmi lubi prvy (to je ten so Sunburnom ak sa nemylim...). A ten koncert z wembley je velmi dobry tiez. Len skoda, ze uz nehravaju s takymi pofarbenymi hlavami, a ze sa basak dal ostrihat :)
Zaznamenané
myso
pravidelný návštevník
Príspevkov: 634

« Odpoveď #140 kedy: 10. September , 2009, 21:24:59 »

Neviem, ci si niekto vsimol toto - http://muse.bandzone.cz/
Zajimavy napad.
Akurat ten album ma zatial az tak nezaujal. Origin of symmetry a Absolution su zatial najlepsie albumy.
A strasne sterilny zvuk na tomto novom. To je teraz nejake vseobecna zvukarska moda robit takyto sterilny zvuk. Je to az take ciste, zlate a vycibrene, az je to sterilne. To iste sa mi zdalo na In rainbows.
Zaznamenané
MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #141 kedy: 11. September , 2009, 10:49:40 »

oficialny streaming http://www.guardian.co.uk/music/2009/sep/09/muse-resistance
Zaznamenané

killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #142 kedy: 15. September , 2009, 08:14:22 »

Prvýkrát som to videl zopár rokov dozadu - na stanici WDR v telke - koncertné vystúpenie a posadilo ma to. Okamžite som si to nahral a pozeral na to ešte niekoľkokrát s otvorenými ústami. Mojim najobľúbenejším albumom je Origin of Symmetry, na čele so skladbami ako New Born, Microcuts, Citizen Erased a podobne, neskoršiu tvorbu skupiny som bohužiaľ nejak veľmi nesledoval, ale za tento album si zaslúžia metál.
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
crespi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 587

« Odpoveď #143 kedy: 15. September , 2009, 09:16:54 »

Vysiel novy album s nazvom Resistance  Zdravíčko
Zaznamenané
Dzurko
nováčik
*
Príspevkov: 13

« Odpoveď #144 kedy: 15. September , 2009, 09:23:56 »

ano :) je to stelesnené neskutočníkovo Si píš!!! album roka ... proste MUSE  Bravooo
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #145 kedy: 15. September , 2009, 09:31:20 »

a z tohto som sa skoro posral:

Nejako mi unika co je na tom take uzasne. :) Uznavam, typci maju dobru show, vedia strhnut masy, ale z hudobneho hladiska tam nie je nic zaujimave. Zvuk gitary je dokonca vyslovene slaby podla mna. Taki umraucani trosku vylepseni pankaci. :) A to sa snazim odmysliet si moju antipatiu voci podobnym britpopovym kapelam. Tak, mozte ma zacat kamenovat.  Som frajer

« Posledná zmena: 15. September , 2009, 09:32:20 od Progrocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
crespi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 587

« Odpoveď #146 kedy: 15. September , 2009, 09:46:11 »

Zvuk gitary je dokonca vyslovene slaby podla mna. Taki umraucani trosku vylepseni pankaci.

Prave ten slaby zvuk vytvara celkovy dojem a atmosferu muse. To sa ale neda pochopit, len precitit...
Zaznamenané
Dzurko
nováčik
*
Príspevkov: 13

« Odpoveď #147 kedy: 15. September , 2009, 10:00:01 »

Nejako mi unika co je na tom take uzasne. :) Uznavam, typci maju dobru show, vedia strhnut masy, ale z hudobneho hladiska tam nie je nic zaujimave. Zvuk gitary je dokonca vyslovene slaby podla mna. Taki umraucani trosku vylepseni pankaci. :) A to sa snazim odmysliet si moju antipatiu voci podobnym britpopovym kapelam. Tak, mozte ma zacat kamenovat.  Som frajer

nechci aby som začal :-D

Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #148 kedy: 15. September , 2009, 10:12:42 »

vies co, ja som Muse dlho nemohol nai citit. A mam vlastne aj podobny nazor ako ty (a aj preto lebo zhlbky duse nemusim fuzzove efekty a kdekolvek ich pocujem tak je mi nagrc a tu je to vsade) lebo nemam rad cokolovek produkovane v UK aj kvoli tomu rybaciemu prizvuku, ale Muse je asi jedina kapela z ktorej mam nejaky pocit ako z celku. Inak za Mattov zvuk live by som nedal ani cent jak sa mi nepaci, ale ako celok je to zaujimave.. mne sa od nich paci Stockholm Syndrome
« Posledná zmena: 15. September , 2009, 10:13:03 od kaolko » Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #149 kedy: 15. September , 2009, 11:02:19 »

a aj preto lebo zhlbky duse nemusim fuzzove efekty a kdekolvek ich pocujem tak je mi nagrc

Na zdravie!
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.104 sekund, 23 otázok.