Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
16. November , 2024, 11:28:35
Strán: 1 ... 12 13 [14] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: MUSE  (Prečítané 43923 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #195 kedy: 16. August , 2013, 11:00:51 »

no ze predvadza cosi, co je uz cez jeho moznosti, trapi sa s tym a este k tomu mudruje  Ja som čert..

až tak sa zas netrápi. A už nikoho nezaujíma, že toto všetko uspieva, pritom je barytón. :)
« Posledná zmena: 16. August , 2013, 11:01:15 od Pitu » Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #196 kedy: 16. August , 2013, 11:36:37 »

no preco by ma to malo zaujimat?  :) super ze to "uspieva" aj ked je baryton, len ten typek sa tym zivi, tak je take usmevne ze profik co je batyton ide ucit spev dickinsona atd.

k tej ukazke ze co sa mi nezda - kvilenie cez refren, rozhadzane frazovanie...ako technicky je to asi v poriadku, ale zrovna tato ukazka si myslim neohuri niekoho kto by v tom nehladal len "skolu".

ja to teraz nehodnotim ako niekto kto sa v speve vyzna, ale ako laik a mam z toho velmi podobny pocit ako rasto. ak sa to niekomu paci tak je to uplne v poriadku. a to uz ani nespominam ze v tej ukazke muse sa nanho neda ani len pozerat ked rozprava lebo ma v ksichte krc ako kazimir  Bavím sa skvele ... opat ale pripominam ze to je laicky pohlad, ak niekomu jeho videa nieco daju, tak je to len dobre.
Zaznamenané

o-yep sro
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #197 kedy: 16. August , 2013, 12:20:04 »

On na týchto videách zas až tak neučí. Len ukazuje, ako môže zvládnutá technika napomôcť spievať podobným štýlom, ako spievajú iní svetoví speváci. A je naozaj zaujímavejšie, keď ukáže niekto, kto učí, že je takto schopný spievať aj on a niekedy to môžu aj jeho žiaci dosiahnuť. Koľko učiteľov spevu aj naozaj dokáže zaspievať to, čo učia iných..

To už či je niekomu sympatický alebo nie, je druhá vec. Ak na to niekto prihliada viac, ako na možnosť sa niečo naučiť, už je na ňom. Z jeho videí je jasné, že spievať vie a nie len jednostranne, ale dokáže svojim hlasom vyspievať takmer všetkých spevákov až po napr Foreigner alebo AC/DC. Pritom vôbec nejde o úplne rovnakú farbu hlasu ale podobný štýl a techniku spevu.
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #198 kedy: 16. August , 2013, 13:59:20 »

k tomu sa priklanam Pitu chlap spievat bez debaty vie , prre mna je niečo ako Lisa Lavie
Zaznamenané
Strán: 1 ... 12 13 [14] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.075 sekund, 23 otázok.