kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533
Tiez znamy ako don corleone.
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 18. Február , 2007, 00:07:39 » |
|
Majú ľahko identifikovateľný štýl- to je výsada výnimočných kapiel. V súčasnosti asi najlepšia rocková skupina. Počul som, že lístky na dva koncerty vo Wembley( cca hodne nad 100000 kusov) sa vypredali v priebehu 8 hodín.
|
|
|
Zaznamenané
|
RED DEBILS
|
|
|
plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 18. Február , 2007, 18:37:36 » |
|
Aj pre mna su z tych novych kapiel (pre mna tak nova kapela cca vsetko co vzniklo neskor ako v polke devedesiatych rokov) su tiez najoblubenejsi...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kmotor corleone
pravidelný návštevník
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 18. Február , 2007, 23:51:35 » |
|
...Ja som stale v tom, ze je to dalsia nudna britpopova kapela typu radiohead... Radiohead nie je britpop.
|
|
|
Zaznamenané
|
RED DEBILS
|
|
|
plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 19. Február , 2007, 22:38:50 » |
|
jo britpop to je coldplay a tie nudne nove anglicke kapely
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kmotor corleone
pravidelný návštevník
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 20. Február , 2007, 00:31:47 » |
|
jo britpop to je coldplay a tie nudne nove anglicke kapely
Britpop je podľa mňa skôr hudba typu oasis, stereophonics... coldplay je pomalý, ale nadpriemerný(trošku monotónny) poprock, ich videá niesú úplne reprezentatívne... prvé dva albumy mám a hlavne debut je perfektná hudba. Ale potom to trošku začalo stagnovať a stalo sa nudou, to hej... Nové anglické kapely sú fajn. Teda nové nemyslím spred 10 rokov, ale fakt nové. ;)Odporúčam Bloc party alebo Snow Patrol.
|
|
|
Zaznamenané
|
RED DEBILS
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 20. Február , 2007, 08:18:00 » |
|
pozrel som si ich koncertne dvd, ale co povedat? hudba je to emocionalna, sugestivna a energicka - ale podla mna len v tych vrchnych prudoch vedomia... proste po troch skladbach mi doslo, ze tu sa ziadna revolucia nekona. ide o trochu pritvrdeny a prikrasleny britpop.
jednotvarne rytmicky, v harmoniach citit klasicky vplyv, cim je to trochu ine.
myslim, ze takym THE MARS VOLTA sa rovnat nemozu ani zo srandy -
za tymto tvrdym vyjadrenim vsak jednym dychom dodavam, ze Muse by som v telke ci radiu rozhodne neprepol.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 20. Február , 2007, 13:36:37 » |
|
Myslim ze Mars Volta sa muse nemozu rovnat ani zo srandy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 20. Február , 2007, 13:37:55 » |
|
Mars volta je sice hudba prepracovanejsia, ich skladby maju vecsinou zlozitejsiu strukturu, ale na genialne napady muse sa proste nedotahuju...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 20. Február , 2007, 13:48:10 » |
|
Nové anglické kapely sú fajn. Teda nové nemyslím spred 10 rokov, ale fakt nové. ;)Odporúčam Bloc party alebo Snow Patrol. nic v zlom ale aj BLoc Party aj Snow patrol presne pasuju do mojej definicie nudnych novych anglickych kapiel ...... este tam zaradujem napriklad Kasabian, Libertines, .... Su to povecsine kapely na par albumov, maju image ako z ucebnice, hudba ultra jednoducha, nicim vynimocna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 20. Február , 2007, 14:05:24 » |
|
Muse nemozno upriet drive, ktory v tom zivaku bol, to je fakt. v kazdom pripade, nazivo by som si to pozrel.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 20. Február , 2007, 14:13:16 » |
|
Yestefan zozen si najskor alba - najlepsie album je asi Origin of symetry, ale aj ostatne su super....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kmotor corleone
pravidelný návštevník
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 20. Február , 2007, 23:53:47 » |
|
pozrel som si ich koncertne dvd, ale co povedat? hudba je to emocionalna, sugestivna a energicka - ale podla mna len v tych vrchnych prudoch vedomia... proste po troch skladbach mi doslo, ze tu sa ziadna revolucia nekona. ide o trochu pritvrdeny a prikrasleny britpop.
jednotvarne rytmicky, v harmoniach citit klasicky vplyv, cim je to trochu ine.
myslim, ze takym THE MARS VOLTA sa rovnat nemozu ani zo srandy -
za tymto tvrdym vyjadrenim vsak jednym dychom dodavam, ze Muse by som v telke ci radiu rozhodne neprepol.
Mars Volta je afektovaná nuda. Veľa som o nich počul, pozrel som na nete pár videí a stačilo mi. Prekombinované špekulácie, žiadny drajv.
|
|
|
Zaznamenané
|
RED DEBILS
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 21. Február , 2007, 01:05:32 » |
|
Neviem čo tu furt ospevujete, pozrel som si konečne nejaké 3 videá a je to teda aspoň pre mňa pekná nuda. Neberiem nikomu, že sa to páči, ale robiť z tohoto geniálnu kapelu? Taká typická moderná pesničková punk-brit-rock-popová kapelka. Nič výnimočné, rádiovo orientované pre britský trh.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 21. Február , 2007, 06:39:36 » |
|
suhlas s pituom, niektore pesnicky naslapane, niektore nekonecne nudne. tiez na moj vkus trosku moc afektu... a genialita? hm, no ked myslite, tak ok
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 21. Február , 2007, 07:53:28 » |
|
Ok Pitu tak mi ukaz dalsie nudne punk-brit-rock-popove kapely ktore maju riffy na urovni plug in baby, new bornu alebo hysterie, alebo pripadne spev na urovni micro cuts alebo aj knights of cydonia, basu na urovni hysterie alebo hyper music a bicie trebars aspon na urovni knights of cydonia, alebo hyper music a potom sa zamyslim nad tym co si povedal. (keby si nevedel tak to co som vymenoval su ich skladby)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|