Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
16. November , 2024, 20:09:03
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: MUSE  (Prečítané 44130 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533

Tiez znamy ako don corleone.

« Odpoveď #30 kedy: 18. Február , 2007, 00:07:39 »

Majú ľahko identifikovateľný štýl- to je výsada výnimočných kapiel. V súčasnosti asi najlepšia rocková skupina. Počul som, že lístky na dva koncerty vo Wembley( cca hodne nad 100000 kusov) sa vypredali v priebehu 8 hodín. ha ha ha
Zaznamenané

RED DEBILS
plichto
Hosť
« Odpoveď #31 kedy: 18. Február , 2007, 18:37:36 »

Aj pre mna su z tych novych kapiel (pre mna tak nova kapela cca vsetko co vzniklo neskor ako v polke devedesiatych rokov) su tiez najoblubenejsi...
Zaznamenané
kmotor corleone
pravidelný návštevník

« Odpoveď #32 kedy: 18. Február , 2007, 23:51:35 »

...Ja som stale v tom, ze je to dalsia nudna britpopova kapela typu radiohead...

Radiohead nie je britpop.  Žmurk
Zaznamenané

RED DEBILS
plichto
Hosť
« Odpoveď #33 kedy: 19. Február , 2007, 22:38:50 »

jo britpop to je coldplay a tie nudne nove anglicke kapely
Zaznamenané
kmotor corleone
pravidelný návštevník

« Odpoveď #34 kedy: 20. Február , 2007, 00:31:47 »

jo britpop to je coldplay a tie nudne nove anglicke kapely

Britpop je podľa mňa skôr hudba typu oasis, stereophonics... coldplay je pomalý, ale nadpriemerný(trošku monotónny) poprock, ich videá niesú úplne reprezentatívne... prvé dva albumy mám a hlavne debut je perfektná hudba. Ale potom to trošku začalo stagnovať a stalo sa nudou, to hej...
Nové anglické kapely sú fajn. Teda nové nemyslím spred 10 rokov, ale fakt nové. ;)Odporúčam Bloc party alebo Snow Patrol. Na zdravie!
Zaznamenané

RED DEBILS
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #35 kedy: 20. Február , 2007, 08:18:00 »

pozrel som si ich koncertne dvd, ale co povedat? hudba je to emocionalna, sugestivna a energicka - ale podla mna len v tych vrchnych prudoch vedomia... proste po troch skladbach mi doslo, ze tu sa ziadna revolucia nekona. ide o trochu pritvrdeny a prikrasleny britpop.

jednotvarne rytmicky, v harmoniach citit klasicky vplyv, cim je to trochu ine.

myslim, ze takym THE MARS VOLTA sa rovnat nemozu ani zo srandy -

za tymto tvrdym vyjadrenim vsak jednym dychom dodavam, ze Muse by som v telke ci radiu rozhodne neprepol.
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
plichto
Hosť
« Odpoveď #36 kedy: 20. Február , 2007, 13:36:37 »

Myslim ze Mars Volta sa muse nemozu rovnat ani zo srandy  Nezahrávaj sa
Zaznamenané
plichto
Hosť
« Odpoveď #37 kedy: 20. Február , 2007, 13:37:55 »

Mars volta je sice hudba prepracovanejsia, ich skladby maju vecsinou zlozitejsiu strukturu, ale na genialne napady muse sa proste nedotahuju...
Zaznamenané
plichto
Hosť
« Odpoveď #38 kedy: 20. Február , 2007, 13:48:10 »

Nové anglické kapely sú fajn. Teda nové nemyslím spred 10 rokov, ale fakt nové. ;)Odporúčam Bloc party alebo Snow Patrol. Na zdravie!

nic v zlom ale aj BLoc Party aj Snow patrol presne pasuju do mojej definicie nudnych novych anglickych kapiel ...... este tam zaradujem napriklad Kasabian, Libertines, ....
Su to povecsine kapely na par albumov, maju image ako z ucebnice, hudba ultra jednoducha, nicim vynimocna
Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #39 kedy: 20. Február , 2007, 14:05:24 »

Muse nemozno upriet drive, ktory v tom zivaku bol, to je fakt. v kazdom pripade, nazivo by som si to pozrel.
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
plichto
Hosť
« Odpoveď #40 kedy: 20. Február , 2007, 14:13:16 »

Yestefan zozen si najskor alba - najlepsie album je asi Origin of symetry, ale aj ostatne su super....
Zaznamenané
kmotor corleone
pravidelný návštevník

« Odpoveď #41 kedy: 20. Február , 2007, 23:53:47 »

pozrel som si ich koncertne dvd, ale co povedat? hudba je to emocionalna, sugestivna a energicka - ale podla mna len v tych vrchnych prudoch vedomia... proste po troch skladbach mi doslo, ze tu sa ziadna revolucia nekona. ide o trochu pritvrdeny a prikrasleny britpop.

jednotvarne rytmicky, v harmoniach citit klasicky vplyv, cim je to trochu ine.

myslim, ze takym THE MARS VOLTA sa rovnat nemozu ani zo srandy -

za tymto tvrdym vyjadrenim vsak jednym dychom dodavam, ze Muse by som v telke ci radiu rozhodne neprepol.

Mars Volta je afektovaná nuda. Veľa som o nich počul, pozrel som na nete pár videí a stačilo mi. Prekombinované špekulácie, žiadny drajv.
Zaznamenané

RED DEBILS
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #42 kedy: 21. Február , 2007, 01:05:32 »

Neviem čo tu furt ospevujete, pozrel som si konečne nejaké 3 videá a je to teda aspoň pre mňa pekná nuda. Neberiem nikomu, že sa to páči, ale robiť z tohoto geniálnu kapelu?  Popiskujem si

Taká typická moderná pesničková punk-brit-rock-popová kapelka. Nič výnimočné, rádiovo orientované pre britský trh.
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #43 kedy: 21. Február , 2007, 06:39:36 »

suhlas s pituom, niektore pesnicky naslapane, niektore nekonecne nudne. tiez na moj vkus trosku moc afektu...
a genialita? hm, no ked myslite, tak ok  Popiskujem si
Zaznamenané

o-yep sro
plichto
Hosť
« Odpoveď #44 kedy: 21. Február , 2007, 07:53:28 »

Ok Pitu tak mi ukaz dalsie nudne punk-brit-rock-popove kapely ktore maju riffy na urovni plug in baby, new bornu alebo hysterie, alebo pripadne spev na urovni micro cuts alebo aj knights of cydonia, basu na urovni hysterie alebo hyper music a bicie trebars aspon na urovni knights of cydonia, alebo hyper music
a potom sa zamyslim nad tym co si povedal. (keby si nevedel tak to co som vymenoval su ich skladby)
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.062 sekund, 23 otázok.