brko
|
|
« Odpoveď #225 kedy: 03. Marec , 2006, 23:26:58 » |
|
on je hockedy na icq ale predtym pisal ze ide byt dost dlho v holandsku ... ved aj tam je net tak co ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #226 kedy: 04. Marec , 2006, 02:10:27 » |
|
Myslím, že je v Holandsku. Aj keby nie, po skúsenostiach s ním neodporúčam už si dávať k nemu niečo robiť. Nie je možno zlý (ako človek je naozaj fajn) , ale nie je taký dobrý, aby som mu viac toleroval tie nekonečné naťahovačky. Sorry, Igor, je to tak.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #227 kedy: 04. Marec , 2006, 09:09:45 » |
|
Peto, budem v tomto nestranny.. ale z Progrockerovych zazitkov je Klas este viac neseriozny. Takze beriem, ze Igor aj Klas su dvaja vtaci, ktori si na seba sami kydaju hnoj koli ich pristupu k zakaznikom.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986
guitman
|
|
« Odpoveď #228 kedy: 04. Marec , 2006, 10:16:45 » |
|
Neviem Igora až tak dobre nepoznám, ale myslím si že je to seriózny človek.Problém je akurát v tom že je preč a tým pádom servis svojich gitár cez \"net\" robiť nemôže.Osobne sa mu ani nečudujem, že odišiel keď mal možnosti.Myslím, že je vežmi šikovný a, že vie urobiť skvelý nástroj, ale je rozdiel robiť gitary pre slovenský trh a pre západný hlavne ak chce človek viac ako len prežiť a živoriť. Najnovšie aj u Sivčáka je pre slovenských záujemcov poradovník, keďže tlak zákázok z vonku je predsa len oveža lákavejší.Igor bol podža mňa najžudovejší slovenský gitarár, ale s tou svojou počiatočnou politikou LG-lacné gitary to na slovensku nefunguje ja som sám na to prišiel po svojich 2.gitarách do 10 000SK sa doma neoplatí gitara robiť. źudia si nevedia vážiť a sú háklivý aj na najmenšie chybičky ktoré proste musia byť, a osobne Igora v tomto obdivujem ja by som do toho nešiel. Je to dobré mať ako koníček popri normálnej práci ale nie ako hlavnú činnosť. Na to treba veža trpezlivosti a mať zázemie hlavne doma, inak to nefunguje. Takže nesúďte čo nepoznáte. A dobre viete, že aj začínajúci gitarista si kúpi radšej gitarový pack za 5 000SK s totálne otrasnou gitarou vyrobenou nikde na linke ako gitaru robenú doma na kolene o čosi drahšiu aj s pár nedokonalosťami, ale predsa len lepšie hrajúcou...A toto nevysvetlíte mnohým žuďom tým treba prejsť zažiť to a pochopiť. A igor aj keby sa neviem ako snažil proste nedobehne ani nepredbehne Sivčáka a Urbana aj keď viem, že zo svojím vybavením ich zo svojou šikovnosťou predbehol už dávno Je to klasický prípad, talentovaného človeka bez potrebného zázemia a to myslím v holandsku má. Naposledy upravil Mdr.Guitman, : 04.03.2006 o 10:31
|
|
|
Zaznamenané
|
tatko fóra
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #229 kedy: 04. Marec , 2006, 13:53:36 » |
|
Roberto: Klas je v tomto taký istý, môžu si podať ruky, to máš pravdu. Nikdy som nič iné netvrdil, dokonca som na to upozorňoval. Ale dokáže spraviť neuveritežne dobrú robotu. Treba však na neho dosť tlačiť.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #230 kedy: 04. Marec , 2006, 14:34:54 » |
|
pitu napísal:Roberto: Klas je v tomto taký istý, môžu si podať ruky, to máš pravdu. Nikdy som nič iné netvrdil, dokonca som na to upozorňoval. Ale dokáže spraviť neuveritežne dobrú robotu. Treba však na neho dosť tlačiť. Tlacit treba, len zas nechcem ho moc hnat, nech to neodflakne. Dost patova situacia.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
igork
|
|
« Odpoveď #231 kedy: 04. Marec , 2006, 14:41:08 » |
|
Pitu, nikdy som nikoho neoklamal o prachy, vzdy som sa snazil ako som najlepsie vedel..... Ty mas na mysli ten zosilovac, stoji v mojej dielni hotovy uz tri mesiace, mohol si si pren kedykolvek skocit...... staci zdvihnut prdel z BA za hodinku si u mna...... samozrejme ak nebudes spokojny urobia sa potrebne upravy, pripadne ti vratim prachy spet, som neseriozny? ? terminy sa niekedy nedaju dodrzat, to je pravda, ked ma clovek vela prace z kazdej strany.... (asi sa dam naklonovat....)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #232 kedy: 04. Marec , 2006, 14:45:45 » |
|
Citim trosku podrazdenia, ale ved o nic nejde. Vsetko je to na dohode a dobrej komunikacii, Klasovi trochu zazlievam ze tu komunikaciu flaka. Chapem ked ma clovek problemy, zdravotne alebo ine a nemoze dodrzat termin, ale rad by som o tom vedel aby som to mohol pochopit. Nic neni problem, a ak aj daky je tak ho treba vyriesit a je po nom.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #233 kedy: 04. Marec , 2006, 15:21:43 » |
|
Igor - je to o prístupe, robota aj komunikácia viazne. Nie je príjemné každý týždeň od semptembra niekomu volať, aj tvrdiť, že je to naozaj súrne a kvôli drobným úpravám čakať niekožko mesiacov, lebo sa nič nedeje. Potom sa dozvedieť v januári cez druhého, že dotyčný odcestoval aj na pol roka do Holandska bez akejkožvek správy o tom mne.
Bohužiaž nemám auto, ani sa nepoznám s tvojou rodinou. Keď nie si doma, som odkázaný na Roberta, kedy k tebe pre niečo pôjde, aby mi aparát doniesol. A nechcem zažiť ten pocit, že to bude v podobnom stave ako predtým, alebo tam nebude niečo iné fungovať. A keď nebudem spokojný, zas prinesiem aparát kvôli drobným úpravám niekedy v lete, keď budeš na Slovensku, zas ho vyše pol roka neuvidím a tak dokola??
Igor, nemám nič proti tebe ako človeku, si naozaj fajn, len ten prístup. Ale na Slovensku je to bežné, zažil som to u viacerých žudí v rôznych oblastiach. Niekedy je to o nervy. Môžno práve k druhým už budeš ústretovejší, všetko pôjde ok a všetci budú spokojní. Držím ti palce
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #234 kedy: 10. Marec , 2006, 17:50:43 » |
|
Aha....tak to je skoda ze je zaneprazdneny....lebo ta jeho sipoviva co ma jej foto na webe je fajn... xcel som daco tak do 40 000sk si dat spravit.... tak koho doporucujete.... kto je pristupny?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #235 kedy: 10. Marec , 2006, 18:19:15 » |
|
Soller, Neuser...mozno Ciz. Je ich dost.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #236 kedy: 10. Marec , 2006, 23:31:55 » |
|
Soller je dobry, mozno aj Bruno Urban by sa dal ukecat, ale bol by to zakladny model a asi ziadne cacky macky
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #237 kedy: 10. Marec , 2006, 23:33:15 » |
|
S tym Urbanom mas pravdu, ak hovoris o kopii LP. Iny konstrukcne nie az tak narocny model by urcite v tej cene obsiahol aj macky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #238 kedy: 01. Jún , 2006, 19:33:58 » |
|
Igor Keller a jeho firma LG je typický produkt slovenskej doby .Od jeho vzniku až po neodvratný zánik ktorý , mimochodom klope za dverami .Jeho filozofia lacných gitár bola dobrá tak na začiatku roku 2000.Teraz je iná doba a jeho prístup k zákazníkovi je na pováženie.Mna by zaujímolo čo si vy o tom mzslíte.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #239 kedy: 01. Jún , 2006, 20:07:45 » |
|
etamogan napísal:Igor Keller a jeho firma LG je typický produkt slovenskej doby .Od jeho vzniku až po neodvratný zánik ktorý , mimochodom klope za dverami .Jeho filozofia lacných gitár bola dobrá tak na začiatku roku 2000.Teraz je iná doba a jeho prístup k zákazníkovi je na pováženie.Mna by zaujímolo čo si vy o tom mzslíte. Povedz nam ty, aku mas skusenost.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|