Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #240 kedy: 01. Jún , 2006, 20:12:47 » |
|
etamogan napísal:Igor Keller a jeho firma LG je typický produkt slovenskej doby .Od jeho vzniku až po neodvratný zánik ktorý , mimochodom klope za dverami .Jeho filozofia lacných gitár bola dobrá tak na začiatku roku 2000.Teraz je iná doba a jeho prístup k zákazníkovi je na pováženie.Mna by zaujímolo čo si vy o tom mzslíte. Ja mam tu informaciu, ze od tohto konceptu upustil uz pred niekolkymi rokmi. Ako lacne gitary to fungovalo len kratko.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #241 kedy: 01. Jún , 2006, 20:24:35 » |
|
Dnes je doba B2B, B2C, \"taylor made products\" (produkty site na mieru), E-commerce, E-business, .... dnes je doba komunikacie, kto to nerespektuje, zanikne. Dnes vladnu zakaznici, sami si diktuju co chcu a ten co poziadavky nesplni na 120% živorí alebo skapína.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #242 kedy: 01. Jún , 2006, 23:49:36 » |
|
Miloš - len u malých podnikatežov. U vežkých spoločností, shoping centier a pod. je to žiaž presne naopak.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #243 kedy: 03. Jún , 2006, 10:55:49 » |
|
Ja ked som potreboval urobit rychlo krk na stratocastera tak to bolo bud na poradovník alebo niektorý gitarári boli v cudzine a ked som zistil že to bude dlho trvat tak som si povedal škoda času z dlheho čakania .V prahe som v muzikeri videl diely na gitary od firmy dr parts kupil som ho za necelé 2000čk, ladiacu mechaniku za 300sk od gotoh v bazáre, krk som mierne navoskoval a nemusel som na nikoho čakat.Ked sa chce všetko ide .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #244 kedy: 03. Jún , 2006, 21:40:54 » |
|
pitu napísal:Miloš - len u malých podnikatežov. U vežkých spoločností, shoping centier a pod. je to žiaž presne naopak. Ale už nie tak ako kedysi ... mení sa to ... zostruje sa konkurencia.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
ondro
|
|
« Odpoveď #245 kedy: 05. Jún , 2006, 20:49:00 » |
|
milos1>>povedal by som,ze je to coraz horsie,a viem o com hovorim(presne opacne ako to chapes ty)....ale o tom predsa nie je tato tema,tak ak ma niekto zaujem o tom diskutovat,kludne zalozte temu..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #246 kedy: 05. Jún , 2006, 21:58:17 » |
|
Netreba, kasli na to. Vratme sa ku Kellerovi. Ja ho osobne nepoznam, ale ak je taky \"komunikativny\" ako Klas, tak je to veru riadne zle.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #247 kedy: 05. Jún , 2006, 23:19:36 » |
|
chlapi nerieste nic o com neviete.. to je moja rada ;-) kazdy ma vlastnu skusenost, ja viem povedat aj o pozitivach aj negativach. Ti, co nevedia, nech sa nezapajaju, a sa drzia pravidla.. nevies - neries. A ked vies a mas co povedat, tak maj konstruktivnu kritiku.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #248 kedy: 05. Jún , 2006, 23:23:23 » |
|
Každý má šancu sa polepšiť. Stále som optimista, čo sa týka do budúcnosti prístupu Miloša, aj Igora. Aj keď svoje kombo, čo je u Igora som nevidel od septembra. Ale vraj sa ho už dočkám, keď Igor príde na Slovensko. Uvidíme... Pre istotu ho dám hneď inde poriadne skontrolovať a doštelovať. Škoda, keby som to urobil už pred rokom a pol, mohol som ho odvtedy využívať. Takto mi tam niekde len starnú elektrónky a sadá na ňho prach.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #249 kedy: 05. Jún , 2006, 23:34:19 » |
|
roberto napísal:chlapi nerieste nic o com neviete.. to je moja rada ;-) kazdy ma vlastnu skusenost, ja viem povedat aj o pozitivach aj negativach. Ti, co nevedia, nech sa nezapajaju, a sa drzia pravidla.. nevies - neries. A ked vies a mas co povedat, tak maj konstruktivnu kritiku. Tak tak ... este som pocul aj dobry citat: \"Nie je habnba byt ticho, ked nemas co povedat.\"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #250 kedy: 05. Jún , 2006, 23:36:08 » |
|
na druhej strane diablovho advokata tu tiez nebolo vobec treba...
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #251 kedy: 06. Jún , 2006, 23:39:02 » |
|
iggy napísal:na druhej strane diablovho advokata tu tiez nebolo vobec treba... a to je ako kto? hadam nie ja?
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
igork
|
|
« Odpoveď #252 kedy: 02. Júl , 2006, 05:58:53 » |
|
Caute vsetci, takze najnovsia sprava je: 12. jula letim z Amsterdamu - Shipoolu do Bratislavy a cca tyzden si nechavam na aklimatizaciu, vyblaznenie sa na festakoch a podobne....... Takze sa potom mozete na mna obratit ked budete nieco potrebovat..... Telefonne cislo na ktorom ma mozete zastihnut je 0915 25 35 35, alebo ma kontaktujte cez mail igorkeller@zoznam.skZiadne neodvratne zaniky sa nekonaju, gitary budem struhat do smrti..... Tak to je asi tak vsetko.... uzite si leto B) Igor
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #253 kedy: 02. Júl , 2006, 17:47:54 » |
|
No konečne. Roberto mi sžuboval, že prídeš na začiatku júna a už sa zrealizuje návrat môjho komba, lenže medzitým bez slova odišiel aj on a myslel som, že už ho (kombo) neuvidím. Tak mi daj vedieť prípadne, čo a ako.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #254 kedy: 02. Júl , 2006, 20:27:56 » |
|
Roberto sa predsa pekne zo vsetkymi rozlucil...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|