Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 14:00:47
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 51 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Igor Keller guitars  (Prečítané 221618 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Gunner
pravidelný návštevník
Príspevkov: 575

« Odpoveď #60 kedy: 03. Máj , 2004, 17:37:32 »

Suhlasim s Robertom, niektore temy sa uplne odklonili od nazvu, ale hlavne ze sa diskutuje, som proti no zaroven za:D Tiez od temy:D Majo mal by si ucastnikov fora nejako "donutit" nech tam kazdy napise polohu(co ty vies kolko ich tu je z Trnavy alebo blizkeho okolia:))
Zaznamenané

Keep rockin´
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #61 kedy: 25. Máj , 2004, 21:46:16 »

Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #62 kedy: 03. Jún , 2004, 13:01:31 »

Dalsia novina Igor mal pracovny uraz, ale zije a bude pokracovat dalej v stavbe gitar.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Hosť
« Odpoveď #63 kedy: 15. Jún , 2004, 20:53:30 »

roberto ,co je vlastne s igorom. aky mal uraz a ako je na tom... mohol by sem nieco aj on popisat ,najma s technologie vyoby. akymi nastrojmy ,strojmy a akym sposobom vyraba jednotlive diely. lepidla ,laky ,moridla. samozrejme nechcem jeho recepty ,to by som nedal asi ani ja. nieco vseobecne a vyrobcami zauzivane...
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #64 kedy: 15. Jún , 2004, 23:03:59 »

ad uraz> pri vyrabani plosakov mu sklzla vrtacka zo stola a zavrtala sa mu do nohy. ad vyroba> tak to je klasika: rucna freza, vrtacka, hobliky, skrutkovace, pajkovacka atd. Lepidla su disperzne na drevo, epoxid, sekundove a este co ja viem ake. Laky su polyester, nitrocelulozovy lak a hadam aj polyuretan - ale ten fakt malo. no a co sa nakoniec tyka tej novej stranky, tak sa robit nebude, pretoze Igorovi odisiel harddisk a vsetky fotky (smola), tak je o starost menej. Aj ked podla mna je to je len otazka casu.
Zaznamenané

guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #65 kedy: 16. Jún , 2004, 12:19:33 »

tomu sa vraví smola jasne nezalohoval to sa stalo raz aj mne a este v robote sef ma skoro...Fotky takú dôležitú vec niečo ostalo aj na nete ale ale asi staršie.Ale pri Igorovom tempe budú rýchlo ďalšie.
Zaznamenané

tatko fóra
Hosť
« Odpoveď #66 kedy: 16. Jún , 2004, 17:09:28 »

roberto, toto ma fakt nezaujima. ja chcem nieco konkretne. 5 rokov som studoval technologiu spracovania dreva ,materialy a aj povrchovu upravu. vydel som aj dost technickych postupov pri vyrobe hudobnych nastrojov. lenze to bolo v dost dobre vybavenych dielnach. hlavne ma zaujima krk gitary. hlava ,hmatnik ,z kolkych kusov atd. no a pripravky ,tie ma zaujimaju asi najviac...
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #67 kedy: 16. Jún , 2004, 17:42:48 »

no.. pozri, ak mas globtel, aka oranz tak mu zavolaj na mobil a on ti to povie. Ja to tu mozem sice rozpisovat, ale je to zbytocne pretoze Igor ti to v pohode povie. Ked chces nejaku knizku, tak Igor ti nieco okopci a moze poslat.
Zaznamenané

Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #68 kedy: 06. November , 2004, 00:17:16 »

zdravim, som rad ze som nasiel toto forum, bo by som sa potreboival poradit ohladom rucne robenych gitar. mal by som zaujem dat si spravit gitaru typy Les Paul Custom a videl som na strankach Igora Kellera, ze robi dobre a lacne gitary. je pravda ze uz za 15 000? kolko by ma vysla taka gitara, viem ze to zavisi od dreva, hardweru, ale aspon orientacne. da sa do 20 000? vopred diky za odpoved. muzike zdar
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #69 kedy: 06. November , 2004, 11:11:34 »

Ahoj Darthes, zdravim ta tu. Skus tuto otazku napisat priamo Igorovi. On ti hadam spravi nejaku ponuku.
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #70 kedy: 06. November , 2004, 12:27:14 »

ten les paul, je celkom pracny a tym padom aj drahsi, ale presnu cenu ti povedat neviem.. tam zalezi naozaj len od teba a tvojich financnych prostriedkov. ale Les Paul do 20 tisic ani omylom..
Zaznamenané

Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #71 kedy: 06. November , 2004, 14:15:03 »

Sevas Roberto. ja viem ze je to prana robota, ale ja nepotrebujem mat tam snimace EMG a ani to drevo nemusi byt jak na originali. len to chcem mat poriadne spravene, nie ako tie vypredajove modley Epiphone, co su v BA v Auparku. proste mi ide o ten tvar, nech to riadne drzi ladenie, nech to ma poriadny lak a ziadne vady. tak zato som sa pytal ci sa to da spravit do 20 000. si zober Epiphony, ktore uz kupis od 15.000. viem ze robit na zakazku jednu gitaru a na tisice je rozdiel, ale ked tam pise ze lacne gitary tak som myslel ze sa do za 20 000 da vyriesit. kamos si dal robit u Urbana gitaru, nejaky peckovy mahagon, 24 prazcov, Kent Armstrong snimace a brutalne tremolo. robil mu to asi 2 mesiace, ale ta gitara ma fakt gule a stala ho 32 litrov. myslel som ze ked je pevna kobyla a ked to drevoi bude lacnejsie ze by to slo....
Zaznamenané

BOOGIESOUND

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #72 kedy: 06. November , 2004, 17:40:15 »

urban pouziva kenty slovenskej vyroby a ja som v tom, ze tie su este dost lacne. (oproti zahranicnej spicke)
Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #73 kedy: 06. November , 2004, 23:34:36 »

fakt je ten, ze ked skocis za Urbanom, tak on si vypyta za prachsprosty stratocaster 25tisic. Kebyze chces LesPaula bez klenuteho vrchu, z normalneho dreva - lebo mahagon stoji viac (cca +3000sk aspon myslim) tak sa vopchas. Urban robi Les Pauly za 40-80 tisic sk.. takze aj o tom to je.
Zaznamenané

Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #74 kedy: 07. November , 2004, 00:00:26 »

co znamena klenuty vrch? ""vypukle drevo"" ? ze nie je predna doska rovna? to mas na mysli? no ale to by som aj rad mal, bo ved aj o tom je tvar Les Paul. ja mahagon ozaj nemusim mat. nemam moc penazi, ale ozaj rad by som drtil na tvare Les Paul. ak ta uz otavrujem tak sorry, ale ozaj som rad ze sa mam s kym poradit :) takaze myslis ze ak to nebude z mahagonu, da sa to za 20 000 spravit? mam fakt o to zaujem u toho chlapika.o tom ze by mi to urobilo dost velku radost asi pisat nemusim :)))))))
Zaznamenané

BOOGIESOUND

Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 51 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.105 sekund, 23 otázok.