Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #135 kedy: 25. November , 2004, 15:28:52 » |
|
obite - respektive obohrane stare fendere vyzeraju skvelo. Ten moj, co som si sam poriadne dobil, znovu som ho nakoniec komplet prebrusil a Igor mi ho prelakoval. Lenze niektore ryhy boli tak hlboke, ze tam povznikali bubliny a vyzera to ako predrete. Lenze ako normalne predriet polyester? tazko.. takze teraz mam relic ako z custom-shopu bez toho aby som ju musel este viac obijat.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #136 kedy: 25. November , 2004, 16:35:39 » |
|
To je fajn. Relic je relic...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yshey
nováčik
Príspevkov: 46
|
|
« Odpoveď #137 kedy: 22. December , 2004, 17:46:43 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Shut up \\\'n play yer guitar
|
|
|
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986
guitman
|
|
« Odpoveď #138 kedy: 23. December , 2004, 06:13:00 » |
|
Yshey:ked chces daco pridat do fóra použi na to túto ikonku nad príspevkom dostaneš sa do ftp fóra a do svojho adresára si pridáš čo chceš. Link potom pridávaš v tvare uvedenom vo FAQ. Čoskoro by som to mal zautomatizovať a malo by to byť oveža jednoduchšie. Krásna gitarka normálne Ti závidím.Aj keď igor odchádza nevadí je to profík a dúfam že raz budem mať aj jeho gitarku.Je to nielen perfektný gitarár ale hlavne človek a takých si treba vážiť.Igor Klobúk dole.
|
|
|
Zaznamenané
|
tatko fóra
|
|
|
yshey
nováčik
Príspevkov: 46
|
|
« Odpoveď #139 kedy: 23. December , 2004, 09:01:03 » |
|
Originally posted by guitman Yshey:ked chces daco pridat do fóra použi na to túto ikonku nad príspevkom dostaneš sa do ftp fóra a do svojho adresára si pridáš čo chceš. No fasa, dost dlho som nebol vdaka mojej krasnej skole na fore (a co je horsie, tak som nemal cas ani hrat na gitare), tak som nevedel o novinkach.
|
|
|
Zaznamenané
|
Shut up \\\'n play yer guitar
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #140 kedy: 23. December , 2004, 14:25:57 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
kubo
okukávač
Príspevkov: 0
|
|
« Odpoveď #141 kedy: 24. December , 2004, 13:04:41 » |
|
guitman: igor odchadza??? kam kuaa...som sa ho chystal navstivit s mojim SG aby sa na nho trosku pozrel...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #142 kedy: 24. December , 2004, 15:07:01 » |
|
Igor odchadza do Amsterdamu, niekedy v polovici januara. Nafurt.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #143 kedy: 24. December , 2004, 15:35:27 » |
|
Roberto: coze? ja sm si chcel dat na jar u neho spravit gitaru. to snad nie. no tak to je v prdeli. :cry: :cry:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #144 kedy: 24. December , 2004, 15:50:05 » |
|
Holt, zivot je tazky.. jeden z najtazsich!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #145 kedy: 24. December , 2004, 15:58:29 » |
|
no, hned mam veselsie sviatky a to som aj do krciem prestal viac menej chodit, o prachy setril. uff
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #146 kedy: 24. December , 2004, 16:35:55 » |
|
pozri, tak ti postavi gitaru v amsterdame
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #147 kedy: 24. December , 2004, 16:53:05 » |
|
v amsterdame? tam sa tomu bude tiez venvat? ale vsak to bude na dlhe lakte. chcel som aj vidiet ako to stavia, teda par krat to prist pozriet, ale do amsterdamu sotva ach,no nieco budem musiet vymysliet
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #148 kedy: 24. December , 2004, 17:00:34 » |
|
pozri, kontakt na neho mas - tak mu zavolaj (dnes uz asi nie ) a dohodni sa s nim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo
okukávač
Príspevkov: 0
|
|
« Odpoveď #149 kedy: 24. December , 2004, 17:17:24 » |
|
kuaaaaaaaaa na jar som chcel dat ku nemu spravit svoje SG a neskor nechat urobit LP (( bude sa tomu venovat aj tam?? aj ked tak je to brutal dialka shiit... spomedzi slovenskych gitararov sa mi najviac pozdaval...a teraz toto (( roberto posli mi na moj mail kontakt na igora pls... diky..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|