Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 14:26:06
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 51 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Igor Keller guitars  (Prečítané 220896 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #135 kedy: 25. November , 2004, 15:28:52 »

obite - respektive obohrane stare fendere vyzeraju skvelo. Ten moj, co som si sam poriadne dobil, znovu som ho nakoniec komplet prebrusil a Igor mi ho prelakoval. Lenze niektore ryhy boli tak hlboke, ze tam povznikali bubliny a vyzera to ako predrete. Lenze ako normalne predriet polyester? tazko.. takze teraz mam relic ako z custom-shopu bez toho aby som ju musel este viac obijat. :)
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #136 kedy: 25. November , 2004, 16:35:39 »

To je fajn. Relic je relic...
Zaznamenané
yshey
nováčik
*
Príspevkov: 46

« Odpoveď #137 kedy: 22. December , 2004, 17:46:43 »

No, kedze tento thread je o Igorovi a dokonca sa bavite o "obitych" gitarach hned od vyroby, tak tu je moja nova. Aj ked to na fotkach nevidno, lak je miestami dotrtkany - Roberto to nazyva "vintage". Ale aby si niekto nemyslel, ze to Igor robi supacky, tak vedzte, ze casu na nu bolo malo a este aj namiesto jej riadneho dokoncenia sme sa riadne naj*&%li, takze este nema v sebe ani vnutornosti (tesim sa, ako ich tam pod vianocnym stromcekom budem tlacit).
Ale je pekna a nasucho hra dobre.
Zaznamenané

Shut up \\\'n play yer guitar
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #138 kedy: 23. December , 2004, 06:13:00 »

Yshey:ked chces daco pridat do fóra použi na to túto ikonku nad príspevkom dostaneš sa do ftp fóra a do svojho adresára si pridáš čo chceš. Link potom pridávaš v tvare uvedenom vo FAQ. Čoskoro by som to mal zautomatizovať a malo by to byť oveža jednoduchšie. Krásna gitarka normálne Ti závidím.Aj keď igor odchádza nevadí je to profík a dúfam že raz budem mať aj jeho gitarku.Je to nielen perfektný gitarár ale hlavne človek a takých si treba vážiť.Igor Klobúk dole.
Zaznamenané

tatko fóra
yshey
nováčik
*
Príspevkov: 46

« Odpoveď #139 kedy: 23. December , 2004, 09:01:03 »

Citácia
Originally posted by guitman Yshey:ked chces daco pridat do fóra použi na to túto ikonku nad príspevkom dostaneš sa do ftp fóra a do svojho adresára si pridáš čo chceš.
No fasa, dost dlho som nebol vdaka mojej krasnej skole na fore (a co je horsie, tak som nemal cas ani hrat na gitare), tak som nevedel o novinkach. :)
Zaznamenané

Shut up \\\'n play yer guitar
Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #140 kedy: 23. December , 2004, 14:25:57 »

takto vyzera ten stratocaster teraz ;-)
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
kubo
okukávač

Príspevkov: 0

« Odpoveď #141 kedy: 24. December , 2004, 13:04:41 »

guitman: igor odchadza??? kam kuaa...som sa ho chystal navstivit s mojim SG aby sa na nho trosku pozrel...
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #142 kedy: 24. December , 2004, 15:07:01 »

Igor odchadza do Amsterdamu, niekedy v polovici januara. Nafurt.
Zaznamenané

Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #143 kedy: 24. December , 2004, 15:35:27 »

Roberto: coze? Smútim ja sm si chcel dat na jar u neho spravit gitaru. to snad nie. no tak to je v prdeli. :cry: :cry:
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #144 kedy: 24. December , 2004, 15:50:05 »

Holt, zivot je tazky.. jeden z najtazsich!
Zaznamenané

Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #145 kedy: 24. December , 2004, 15:58:29 »

no, hned mam veselsie sviatky Smútim a to som aj do krciem prestal viac menej chodit, o prachy setril. uff
Zaznamenané

BOOGIESOUND

Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #146 kedy: 24. December , 2004, 16:35:55 »

pozri, tak ti postavi gitaru v amsterdame Žmurk
Zaznamenané

Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #147 kedy: 24. December , 2004, 16:53:05 »

v amsterdame? tam sa tomu bude tiez venvat? ale vsak to bude na dlhe lakte. chcel som aj vidiet ako to stavia, teda par krat to prist pozriet, ale do amsterdamu sotva :) ach,no nieco budem musiet vymysliet
Zaznamenané

BOOGIESOUND

Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #148 kedy: 24. December , 2004, 17:00:34 »

pozri, kontakt na neho mas - tak mu zavolaj (dnes uz asi nie Žmurk ) a dohodni sa s nim.
Zaznamenané

kubo
okukávač

Príspevkov: 0

« Odpoveď #149 kedy: 24. December , 2004, 17:17:24 »

kuaaaaaaaaa na jar som chcel dat ku nemu spravit svoje SG a neskor nechat urobit LP Smútim(( bude sa tomu venovat aj tam?? aj ked tak je to brutal dialka shiit... spomedzi slovenskych gitararov sa mi najviac pozdaval...a teraz toto Smútim(( roberto posli mi na moj mail kontakt na igora pls... diky..
Zaznamenané
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 51 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.036 sekund, 23 otázok.