Hosť
|
|
« Odpoveď #285 kedy: 23. December , 2006, 23:47:43 » |
|
Dík Nemám rád jednostranný pohžad tak ako nemám rád len jednu gitaru, jedne amp, jednu hudbu, jednu.....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #286 kedy: 23. December , 2006, 23:49:40 » |
|
...a jeden... :woohoo:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ujo jolana
|
|
« Odpoveď #287 kedy: 24. December , 2006, 00:05:37 » |
|
Co jeden?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #288 kedy: 24. December , 2006, 01:24:11 » |
|
kombinacia drevin je moja oblubena (ktory kreten uz len moze dat lipu do gitary, ze B) ), ale nepaci sa mi tam ten floyd. pripada mi to zbytocne neprakticke oproti systemu, ktory ma original. ale to je asi tak vsetko. aha a este ta farba je (aspon na fotkach) hnusna. ale tiez by som ju rad pocul a nazor na igora si napravil, pretoze zatial ma ziadna jeho gitara skutocne neuchvatila. skor naopak. tu bambusovu by som za 10k mozno vzal. za 20 uz by bolo vela :silly:
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #289 kedy: 24. December , 2006, 01:49:09 » |
|
iggy napísal:aha a este ta farba je (aspon na fotkach) hnusna. ale tiez by som ju rad pocul a nazor na igora si napravil, pretoze zatial ma ziadna jeho gitara skutocne neuchvatila. skor naopak. tu bambusovu by som za 10k mozno vzal. za 20 uz by bolo vela :silly: ked chces mat dobru fotku, tak je to blbost fotit v dielni za tmy silnym bleskom z pol metra v onboarde bude niekedy sesna, tak sa tam ukaze.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #290 kedy: 24. December , 2006, 01:52:04 » |
|
tak preco si to tak fotil, ked vies, ze je to blbost? B)
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #291 kedy: 24. December , 2006, 02:06:03 » |
|
blesk uplne dojebe farby, blesk je zly ...tiez si pozriem live
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
igork
|
|
« Odpoveď #292 kedy: 24. December , 2006, 15:17:30 » |
|
RobG napísal:
Apropo. Prvy typ tejto gitary robil pre kamoša, Liva z Gladiatoru a zvuk je kde ??
RobG pre Liva z Gladiatoru som gitaru nerobil ja ale Rudo Sivcak...... Iggy, niektory ludia su spokojny iny nie, s tym nic nenarobim...... Prajem Vam vsetkym stastne a vesele prezitie vianocnych sviatkov. Igor Keller
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cutaj
|
|
« Odpoveď #293 kedy: 25. December , 2006, 00:04:03 » |
|
Ano R. sivcak je na MM, a Strat majser, ma v kancelariji petruci 7 string vyrobene v ich dielni ale pocul som aj original - absolutne zrovnatelny ci tvarovo alebo zvukovo, je rozdiel ked niekdo potlaci za nastroj 120tis alebo polovicu, v sucastnocti su vypredany a nastroje robia pre EU trh tak je stastie ked niekdo chce rychlo nastroj a dostane sa do poradovnika! ( do roka maju limit cca 70gitar - take mam info.)...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
koktavyalojz
|
|
« Odpoveď #294 kedy: 01. Február , 2007, 11:40:55 » |
|
Pocujte a ak si vymyslim vlastny tvar gitary a chcem aby mi ho napr.Keller vyrobil tak bude brat priplatok za nestandarny tvar???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #295 kedy: 01. Február , 2007, 11:43:23 » |
|
Pocujte a ak si vymyslim vlastny tvar gitary a chcem aby mi ho napr.Keller vyrobil tak bude brat priplatok za nestandarny tvar???
skor si myslim, ze to bude zavisiet od mnozstva materialu ale nejaky priplatok tam asi bude kedze bude treba vyrobit novu sablonu..ale nechcem odpovedat za vyrobcu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #296 kedy: 01. Február , 2007, 11:43:58 » |
|
Asi ano, aj za nestandardny vyraz v tvari. ...
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
mr. redwine
|
|
« Odpoveď #297 kedy: 01. Február , 2007, 12:26:50 » |
|
a co by sa stalo keby si sa ho to rovno opytal ? ? ?
|
|
|
Zaznamenané
|
„a beer a day keeps the doctor away.“
|
|
|
cutaj
|
|
« Odpoveď #298 kedy: 01. Február , 2007, 20:55:31 » |
|
urcite nie viac ako 200 ,- sk , vsetko je na jedno "kopyto" , tvarov je 5000 alebo viac ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #299 kedy: 02. Február , 2007, 16:26:23 » |
|
urcite nie viac ako 200 ,- sk , vsetko je na jedno "kopyto" , tvarov je 5000 alebo viac ?
no neviem... btw lacne gitary zevraj uz nerobi...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|