Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 00:30:16
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Priznajte kolko casu stravite pri gitare  (Prečítané 29461 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
Hosť
« Odpoveď #105 kedy: 14. Február , 2006, 18:39:07 »

pitu napísal:
Citácia
No to je fajn, ale každý deň bez večere, bez záchoda, bez kamarátov, no neviem, kožko takto vydržíš. :hm:

No najest sa odbehnem a aj to WC obcas pozrem ....no ale aj tam bezim s MUZIKUSOM ha ha ha  
No a kamaratov moc nemam
Zaznamenané
arpo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 162

« Odpoveď #106 kedy: 14. Február , 2006, 18:52:30 »

astaroth777: hmm... na skolu nejeb, co ked ti to s hudbou nahodou nevide .... kolko mas vlastne rokov?? :huh:
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #107 kedy: 14. Február , 2006, 18:54:04 »

Na toto zabudate - na SS je viac casu (nie ze by na VS nebolo, len si treba najst).
Zaznamenané

Mr.Lado
pravidelný návštevník
Príspevkov: 452

« Odpoveď #108 kedy: 14. Február , 2006, 18:54:10 »

a vies preco ich nemas?? lebo stale cvicis ha ha ha  ale nie pohoda. nezabudaj ze ta technika ti bude na prd ked sa nebudes vediet predat alebo nebudes mat cas sa predat a zurocit svoju snahu .. ale drzim palce .. za chvilku budes na infuziach .:silly:
Zaznamenané

Sex, Gitary a Nu-Metal
Hosť
« Odpoveď #109 kedy: 14. Február , 2006, 19:00:41 »

No ja som na nadstavbe a maturujem az buduci rok takze pohoda....sa ucim v BUSe to staci...
Mr.Lado::>> no s tym predavanim sa....to je tak... ja zas nie som ziadna trieda ako vecsina tu ludi... to ja iba tak doma pre radost...
 zijem v takej diere ze som bol rad ze hram v kapele..a aj ta uz konci... proste hram pre radost... ved co moze byt krajsie ako sa po dvoch rokoch driny naucit konecne naucit hrat arrpeggia ha ha ha  ha ha ha  ha ha ha  ...proste ja nejake ciele ze byt slavny nemam a ani som nemal... mozno neskorsie troche pomachrovat pred ludmi co si zo mna utahovali a zbalit nejaku kost ...nic ine z toho asi nevycucam
Zaznamenané
Mr.Lado
pravidelný návštevník
Príspevkov: 452

« Odpoveď #110 kedy: 14. Február , 2006, 19:09:49 »

no tak to cvicis dost vela na to aby si stym nic nerobil ale je to tvoja vec.. dufam ze radost s hry ti vydrzi dlho.. je fajn ked mas na to cas.. ale casom sa moze stat ze bude menej a menej
Zaznamenané

Sex, Gitary a Nu-Metal
Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #111 kedy: 14. Február , 2006, 19:15:51 »

Astaroth777-chlapce, nezabudaj zit!! Gitara je tvoja laska a ked to prezenies, moze ti ublizit. Bacha na osamelost a bez kamosov..? Co ja viem? Vsetkeho privela skodi. A dufam, ze necvicis blbosti, to by bolo zle venovat sa tolko chybam. Obcas vypni hlavny istic a zabavaj sa, lebo ta drbne.Žmurk Žmurk
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
Hosť
« Odpoveď #112 kedy: 14. Február , 2006, 19:21:25 »

No cvicenia ktore ma bavia... vsetko z gitar. skol.... Malmsteenovej ...Petrucciho....Alexi Laiho...no tak dufam ze to mi neublizi...no saq ja raz za mesiac dakde vypadnem sa trochu rozbit... zijem na dedine...tu nie je kde ist a za kym ist... aspon viac casu travim s gitarou... myslim ze to mi uskodit nemoze....teda dufam...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #113 kedy: 14. Február , 2006, 19:27:34 »

astaroth777 necvic 8 hodin denne a najdi si frajerku alebo frajera podla preferencii. A netlac jej (mu) moc o gitarach, pretoze to rychlo omrzi - leda ak by si si chcel nechat rafinovane od nej (neho) tu gitaru kupit Žmurk .
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #114 kedy: 14. Február , 2006, 19:31:00 »

rastis napísal:
Citácia
astaroth777 necvic 8 hodin denne a najdi si frajerku alebo frajera podla preferencii. A netlac jej (mu) moc o gitarach, pretoze to rychlo omrzi - leda ak by si si chcel nechat rafinovane od nej (neho) tu gitaru kupit Žmurk .

hahaha... ti garantujem ze som 100 pro heterosexual ha ha ha ...no s babami nieje problem az na to ze je tu jeden paradox.
Vacsinou ju nabalis na gitaru a pak sa s tebou rozide koli tomu ze na nu nemas cas bo furt pri tom sedis :silly:

P.S. Keby sa tu nasiel nejaky pjekny gitarista z TN kraja ...PM

Naposledy upravil astaroth777, : 14.02.2006 o 19:32
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #115 kedy: 14. Február , 2006, 20:03:01 »

Tak co je horsie, cely den s gitarou alebo s nejakou babou? Len pekne cvic, kym mas kedy.
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #116 kedy: 14. Február , 2006, 20:20:29 »

Frajerka vs Gitara to je taka dobra tema :)
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #117 kedy: 14. Február , 2006, 20:42:16 »

Dame anketu? :)
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #118 kedy: 14. Február , 2006, 21:33:31 »

martinlm napísal:
Citácia
Dame anketu? :)

No bolo by to urcite zaujimave
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #119 kedy: 14. Február , 2006, 21:36:26 »

zakky napísal:
Citácia
Frajerka vs Gitara to je taka dobra tema :)

Zakky, Zakky.. pockaj ked to poviem Kike ha ha ha

Dnes sedim pri gitare prakticky cely den, az ma to serie, ze som nic ine nerobil.. pretoze sa mam ucit Smútim

Naposledy upravil Roberto, : 14.02.2006 o 21:37
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.048 sekund, 22 otázok.