Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 13:32:52
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Priznajte kolko casu stravite pri gitare  (Prečítané 29626 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #45 kedy: 19. December , 2005, 21:27:02 »

ja som to adresoval vseobecne, nie konkretne na teba:)
Zaznamenané

o-yep sro
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #46 kedy: 19. December , 2005, 21:33:17 »

ja nemakam vobec teda naco makat vsak to sa ma brat ako zaluba , ako vec co rad robis ... vezmem si gitaru ked mam na nu chut a nie ze dneska som este necvicil tak povinne zacnem drtit az kym  mi nejebnu vsetky struny ...
proste chytim gitaru a hram . . kedy sa mi zachce ..
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #47 kedy: 19. December , 2005, 21:38:15 »

pista58 napísal:
Citácia
ja som to adresoval vseobecne, nie konkretne na teba:)

uf ..som sa zlakol Fuuha zíram

BRKO>>> no len ja mam chut nenasytnu... v podstate by som dokazal hrat 24 hodin len ma stve ze po 5 hodinach hrania uz prstiky neposluchaju a rychle behy uz nezvladam Smútim
Zaznamenané
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #48 kedy: 19. December , 2005, 21:41:18 »

no take dni mam aj ja, ale zacne to az vtedy ked vsetci spia ha tak hram iba nasucho a vtedy ide vsetko pecka sa odreagujem jak prasa ...
Zaznamenané

bubla15
stály hosť
Príspevkov: 972

« Odpoveď #49 kedy: 19. December , 2005, 22:47:54 »

ty kokos midnightstranger aka to drzovka Ja som čert..  poviem blayovi a to si nezelaj ten vyprask. blazeeeeeeeej pocuuul si toooooooooo
Zaznamenané
Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #50 kedy: 20. December , 2005, 23:08:40 »

Admin- ked nechces byt virtuoz, staci ti hodina denne cvicenia a dve hrania, ale pravidelne (to chce len trosku sebazaprenia). Len cvic spravne, lebo zlozvyk sa velmi tazko odstranuje.Tazsie ako hned cvicit spravne, ver mi.
Hlavne si myslim, ze ked mate den blbec, ale taky naozaj na hovno, netreba zbytocne zabijat cas a treba si radsej spravit poriadok v kabloch alebo si poriadne zasulozit.
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #51 kedy: 20. December , 2005, 23:13:59 »

Cize inymi slovami - dobry krcmovy gitarista :)
Zaznamenané

swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #52 kedy: 20. December , 2005, 23:27:08 »

a ked je den BLBEC, ze ani sulozenie nejde, tak to je rovno na odstrel ...:pinch:
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #53 kedy: 21. December , 2005, 02:00:07 »

to s tymi gitarovymi dnami nemam rad. Jeden den zoberem gitaru a zahram sfleku pekne cisto rychlo bez nejakeho rozvicovani. Potom su tie dni BLBEC, kedy po hodine cvicenia hram stale spinu blee.
Ale uz som si povedal, ze si budem zapisovat tie gitarove dni do kalendara isty cas a napokon z toho vyjde nejaky biorytmus. Potom si vyratam dni dopredu, ze ktore su tie gitarove a iba vtedy budem hravat koncerty :silly:
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
bubla15
stály hosť

« Odpoveď #54 kedy: 21. December , 2005, 07:51:03 »

o to si tiez pamatam a tie casy, ked som po ejakom di .....sakra efuguju mi klavesy medzi \"v\" a \"m\" ...... ked som cvicil a cvicil a vecer ked som si myslel \"parada uz je to dore\" .....sakra dpisem ked edem mat ovu klavesicu :woohoo:
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #55 kedy: 21. December , 2005, 08:00:18 »

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha  to je sranda s tou klavesnicou ha ha ha ha ha ha ha ha ha  uz dlho som sa tak nezasmial
Zaznamenané

midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #56 kedy: 21. December , 2005, 08:36:57 »

Janci musis uznat, ze uz si za zenitom, treba nechat priestor nam mladym ambicioznym. Beeee
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
Hosť
« Odpoveď #57 kedy: 21. December , 2005, 16:55:23 »

iMbUS napísal:
Citácia
to s tymi gitarovymi dnami nemam rad. Jeden den zoberem gitaru a zahram sfleku pekne cisto rychlo bez nejakeho rozvicovani. Potom su tie dni BLBEC, kedy po hodine cvicenia hram stale spinu blee.
Ale uz som si povedal, ze si budem zapisovat tie gitarove dni do kalendara isty cas a napokon z toho vyjde nejaky biorytmus. Potom si vyratam dni dopredu, ze ktore su tie gitarove a iba vtedy budem hravat koncerty :silly:

Presne tak... som si myslel ze sa to stava iba mne... predvcerom zoberem gitaru z fleku zahram par lickov od Malmsteena a vcera som sa pol hodinu musel rozcvicovat aby som aspon cosi zahral .. Smútim
Asi si to ja budem pisat...
Ale myslim si ze je to podla toho jak sa clovek vyspi...bo ked som do ruzovucka vyspinkany tak sa mi hra bohovo
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #58 kedy: 21. December , 2005, 16:58:29 »

dorian napísal:
Citácia
Admin- ked nechces byt virtuoz, staci ti hodina denne cvicenia a dve hrania, ale pravidelne (to chce len trosku sebazaprenia). Len cvic spravne, lebo zlozvyk sa velmi tazko odstranuje.Tazsie ako hned cvicit spravne, ver mi.
Hlavne si myslim, ze ked mate den blbec, ale taky naozaj na hovno, netreba zbytocne zabijat cas a treba si radsej spravit poriadok v kabloch alebo si poriadne zasulozit.

Ja som čert..  Ja som čert..  Ja som čert..
Zaznamenané
bubla15
stály hosť

« Odpoveď #59 kedy: 21. December , 2005, 17:25:44 »

tak este raz :) pamatam ked som cvicil vcelku dost, tie chvile ked vecer som chytil gitaru a po hodinke (samozrejme vydatne 4 hod doobeda ) to zrazu vyzeralo ze uz je to relativne super...cistota, sound....a uz som myslel ze ten \"plateu\" ako spominal petrucci, uz mam na furt. no a velky ***** * * ** * ** * * * ..... prisiel den ked som mal pocit ze mozem zas odznova Smútim
midnightstranger koledujes si o to aby som sa nechal vyhodit z roboty aj zo skoly, rozisiel sa s frajerkou a cvicil 12 hodin denne a aby som ti to potom natrel :))))))))))))))))))))))
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.037 sekund, 23 otázok.