Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 09:58:50
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Priznajte kolko casu stravite pri gitare  (Prečítané 29604 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #60 kedy: 21. December , 2005, 19:08:36 »

Pani pozor na pojem \"den blbec\". To nie je ten den, ze prave mi nejde hrat na gitare tak ako mi to islo vcera a este bez rozcvicenia. Prave vtedy treba zabrat a sustredit sa. Prave vtedy sa clovek najviac uci. DEN BLBEC je den, ked rano vstanes hore ritou, zakopnes malickom bosej nohy o nohu postele, ked po pol hodine skakania na\" jednej\" si uvaris kavu, zistis ze nemas cukor, nalejes si do nej acidko namiesto mlieka, potom si radsej spravis caj, ktorym sa v plnej horucosti oblejes...., chytis gitaru a radsej ju polozis do stojana a nechce sa ti ist ani na pivo. VTEDY SA NEPOKUSAJTE CVICIT, ANI SOFEROVAT, ANI NIC..
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #61 kedy: 21. December , 2005, 19:27:49 »

Tento pojem mi sedel keď som mal 15. a učil om sa premet do zadu. Ale u gitary ho moc nepoznám v období keď cvicievam (hlavne po vzhlaidnutí nejakého koncertu s Jankom Peter Učim) je to zpočiatku bieda aneskôr sa to trochu prispôsobí ale moje maniere sú choré čím hlasnejšie a rýchlejšie tým lepšie proste tá závislosť na skreslenom zvuku tu je a kým nedrnia okná nie je to ono.
Ale kde sú tie časy keď som mal 15-násť a s kapelou drtil Metlu uff to bola sila s káričkou a stereo zosilňovačom s dvoma bedňami.Parádička!
:woohoo:
Zaznamenané

tatko fóra
Mr.Lado
pravidelný návštevník
Príspevkov: 452

« Odpoveď #62 kedy: 21. December , 2005, 23:51:50 »

mna vzdy ucitel viedol ku samostatnosti..  malo kedy som hral vaia  a malmsteena aj ked nieco ano   ..  mne sa to potom prestalo pacit ked som sa to kvazi naucil.  ale clovek tam kopec veci pochopi.  Teraz cvicim tak hodinu denne   + skusky    Niekedy som si nahraval instumentalky svoje a tam som si poskladal take veci ze som sam seba potom musel nacvicit :o)  a to sa mi pacilo lebo som to pocul ako to znie .  so vsetkym vypetim so to nahral   a potom som sa to snazil nacvicit alebo v hlave som mal predstavu ale prsty to nezvladali to ma este viac bavilo z hlavy to dostat do gitary a potom nacvicit presne to co som si zmyslel
Zaznamenané

Sex, Gitary a Nu-Metal
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #63 kedy: 22. December , 2005, 19:14:03 »

No ono je to presne tak. Ja som 6 rokov aktívne robil sportove lezenie, a boli dni ked to islo a boli dni ked som myslel, ze mam na riti zavazie.
No ja taky DEN BLBEC poznam, je to vzdy ked som v skole na prednaske.
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
cre0n
nováčik
*
Príspevkov: 40

« Odpoveď #64 kedy: 22. December , 2005, 19:15:38 »

Kolko casu? My skolou povinni take 3hodinky a niekedy aj 4 urcite
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #65 kedy: 24. December , 2005, 13:39:16 »

Tak tak.... treba..
Ja sa snazim vyuzit kazdu volnu chvilku a stale ma v ruke gitaru... aj ked sa mi fakt niekedy nechce, za kazdu cenu sa prinutim uz len kvoli tomu ze xcem rozdupat tych blbcov frajerskych gitoristov co su tu u nas naokoli... a furt ma doj3b4vaju a este ma ani nevideli hrat.... PANI, pomsta bude sladka B)
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #66 kedy: 24. December , 2005, 14:52:53 »

Astaroth777 - napíš mená tých gitaristov z okolia, ktorí ťa do......jú. B) Nech je tu trochu veselšie.
Zaznamenané

Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #67 kedy: 24. December , 2005, 17:39:16 »

Dal by som si na veceru jedneho takeho co doje...va mladych potencionalnych gitaristov. Pitu na aky sposob by sme si ho pripravili? Na prirodno, alebo plneneho rock and rollom ?:woohoo: :woohoo: Ja som čert.. Ja som čert.. ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
Hosť
« Odpoveď #68 kedy: 25. December , 2005, 00:29:34 »

dorian napísal:
Citácia
Dal by som si na veceru jedneho takeho co doje...va mladych potencionalnych gitaristov. Pitu na aky sposob by sme si ho pripravili? Na prirodno, alebo plneneho rock and rollom ?:woohoo: :woohoo: Ja som čert.. Ja som čert.. ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

No nehovorim ze hraju zle, alebo tak, ale nevim nevim ci dokazali zahrat to co ja ked hrali tak isto dlho na gitare....myslim ze aj teraz by mali problem zahrat moje sola... a to uz hraju aj 7 rokov hadam na gitare a ja len 2....
Mena nezverejnim... Žmurk Len ma stve ze nejaki kktko nieco o mne tresne a vsetci mu to zozeru .... pche
No saq raz im padne sanka...
Nie ze by ma mali podporovat ako vacsina inych, ale oni furt ze sekam frajera a tak   B)  no a???
Ja zaciatocnikov, alebo teda slabsich gitaristov ucim a rad im pomozem pripadne chodia a davam im take gitarove hodiny zdarma.
Mna to proste bavi, aspon to nemaju take tazke ako ja, mne nikto nic nikdy neukazal a nevysvetlil...
A ked som sa pred rokom spytal tych curakov ze ako tlmit tie Arpeggia tak sa usmiali a povedali ze lakťom... a ja ze tu frajerim Fuuha zíram
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #69 kedy: 25. December , 2005, 01:50:07 »

dorian napísal:
Citácia

Nemám problém si takých týpkov pripraviť na shred večeru obložených arpeggiami, podávaných s hammeringom. A po večeri ako dezert príjemný blues-ik. B)
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #70 kedy: 25. December , 2005, 11:15:59 »

Ja tomu celkom nerozumiem. To v tych vasich kruhoch tam kde si doma chodia po koncertoch a krcmickach ludia a vravia: \"Ten c... astaroth777, hra len 2 roky a je strasne zly gitarista...\"?Ja osobne by som na to nedal, snad kazdy s trochou rozumu neda na klebety, ale inak to vidim jedine na jam na zivot a na smrt :)
Zaznamenané

swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #71 kedy: 25. December , 2005, 11:17:06 »

no inac to je sranda, lebo niekedy mam chut predat gitaru a inokedy ma ludia nenormalne vytocia, ze potom hram hodony a hodiny denne. Inac este davenjsie som si dal taky zavezok , ze budem minimalne tolko cvicit na gitke, kolo budem spat, takze ak som sa chcel niekedy vyspat, tak to bola v celku sranda potom ha ha ha
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #72 kedy: 25. December , 2005, 13:21:07 »

To nie.... ale to je jedno... mam ich uz v pi**. Proste zavist :)   . Asi preto ze im preberam vsetky babenky B)   xixi

to swordy> no ja spavam tak 5 hodin a hram asi tiez tak... ale som stale pekne rozbity :sick:
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #73 kedy: 25. December , 2005, 15:36:13 »

astaroth777- posli nejaku tvoju ukazku+ tvoju fotku :) som zvedavy, ked si taky buchac Ja som čert..
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #74 kedy: 25. December , 2005, 16:32:16 »

Astaroth777 - ale už začínam mať aj z teba pocit, že narcis v tebe len tak kvitne. ;)Aby tebou celým neprerástol.
Z rečí si nič nerob, všetko sa ukáže hrou. Len pozor, aby si neskôr nebol ako oni.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.043 sekund, 23 otázok.