Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 05:11:07
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Priznajte kolko casu stravite pri gitare  (Prečítané 29577 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #75 kedy: 25. December , 2005, 16:55:37 »

inac, ja som mal pocit ze som dobry gitarista a ze si snad mozem utret rit s vela ludmi (hoci som to najavo nikdy nedaval),potom ked som sa rozhodol chodit k vadimovi, tak mi niektori chalani hovorili, ze \"Naco, sak on ta nema uz co moc naucit...\" aj napriek tomu, som zacal ku nemu chodit. Od jeho prvej hodiny som uz NIKDY taky pocit nemal, potom som zistil co znamena GITARISTA a tiez som zistil, ze ku gitaristovi mam este dlhu cestu.
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #76 kedy: 25. December , 2005, 16:57:20 »

ja som tiez podobny pripad. Kebyze k nemu nezacnem chodit, tak neviem kde by som teraz bol. Krive ruky, zle prsty, technika kdepakto zadna...ale pred par rokmi som si myslel ze vsetko je v poraadku :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #77 kedy: 25. December , 2005, 16:58:51 »

chalosi,toto napiste do temy kde vadim hlada ziakov. podla mna su odporucania spokojnych ziakov najlepsia vizitka. teda hned po ich hre.
Zaznamenané

o-yep sro
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #78 kedy: 25. December , 2005, 17:01:54 »

toto nebol odkaz na vadima, toto bol odkaz co sa tyka na sebakritiku gitaroveho umenia....B)
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #79 kedy: 25. December , 2005, 17:16:54 »

Ja som si mnohe uvedomil tiez az s prvou ukazkou. Vedel som, ze tam nieco chyba, ale nevedel som to pomenovat.
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #80 kedy: 25. December , 2005, 19:45:49 »

pitu napísal:
Citácia
Astaroth777 - ale už začínam mať aj z teba pocit, že narcis v tebe len tak kvitne. ;)Aby tebou celým neprerástol.
Z rečí si nič nerob, všetko sa ukáže hrou. Len pozor, aby si neskôr nebol ako oni.

Ale nie len som si robil srandu.... ha ha ha   Nie,  dnes som zistil (prave som prisiel zo skusky), ze ked som hral hodinu fakt intenzivne, doprovody a dost rychle.... pak uz som mal strasne unavene ruky a siel som hrat solo z Children Of Bodom taky cover a nestihal som a ani vlastne sola som uz nemal silu hrat... takze asi zmenim pristup k svojemu stylu cvicenia  No hanbím sa..

Buchac urcite nie som....ak si teda pod tym predstavujete nabuchaneho typka s bicepsami, fuj
:sick:
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #81 kedy: 25. December , 2005, 19:53:40 »

myslis solo od britney spears - oops i did it again, co spravili Childreni cover? :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Hosť
« Odpoveď #82 kedy: 25. December , 2005, 19:59:58 »

iMbUS napísal:
Citácia
myslis solo od britney spears - oops i did it again, co spravili Childreni cover? :)

Ne ne-.....preboha..... rebel yell Ja som čert..
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #83 kedy: 27. December , 2005, 13:31:00 »

Ja ked som zacinal, som si tiez mysle, ze som majster sveta, ale cim dlhsie sa tej gitare venujem a citim, ze ju dokazem coraz lepsie ovladat, tym mam z toho vacsi pocit, ze mi to ide horise a musim viac cvicit. Dolezite je byt sebakriticky.
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #84 kedy: 27. December , 2005, 20:05:17 »

Cim viac vies, tym si horsi. Stara to pravda.:sick:
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
Hosť
« Odpoveď #85 kedy: 27. December , 2005, 21:49:25 »

dorian napísal:
Citácia
Cim viac vies, tym si horsi. Stara to pravda.:sick:

jj..... ze ja blbec som kukal tie gitarove skoly ha ha ha  ha ha ha  ha ha ha
Zaznamenané
thom
nováčik
*
Príspevkov: 56

« Odpoveď #86 kedy: 04. Február , 2006, 01:16:45 »

je blbost hovorit,ze 1hodina-krcmovy gitarista a ine rozne metody na zistovanie kvality .zavisi to od talentu a zazihu energie,ktoru do hry vkladate.nie je k tomu nutne cvicit 4 hodiny pretoze po 2 hodinach sa clovek nezlepsuje ale narastaju akurat tak chyby.naviac si mozte uhnat pekny zapal sliach a mozte zabudnut aj pisat na diskusie.skratka a jasne,je nezmyselne drbat sa 5 hodin s gitarou,pretoze pokial to na to lovek nema,nepomoze mu ani 8 hodin.ja mam 13 a ked pridem o 2 zo skoly,o 6 si zapnem gitaru,hram hodinku a som zo sebou spokojny.metal´s not fecall!
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #87 kedy: 04. Február , 2006, 01:27:38 »

V niečom máš pravdu - a to v metódach na zisťovanie kvality. Sú subjektívne, objektívne môže byť, akú úroveň skladieb dokáže ktorý gitarista zvládnuť a ako. Ale je jasné, že výborný bluesový gitarista to vedieť nepotrebuje, na druhej strane v jazze, klasike, flamencu a pod. je kvalitný technický základ nevyhnutný.

Čo sa týka cvičenia, rozprávaš nezmysly, každý kto chce byť v niečom naozaj dobrý, či už špičkoví športovci, tak aj hudobníci musia na sebe makať, inak sa cez určitú úroveň nedostanú. A to ti vôbec neberiem, že keď cvičíš hodinku denne, nemáš byť so sebou spokojný. Je to úplne tvoja vec, akú si nastavíš latku.
A keď vydržíš makať hodinku denne niekožko rokov, tak určite na tom nebudeš zle. Ale videl by si ten rozdiel, keby to boli 4 hodinky. Žmurk
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #88 kedy: 04. Február , 2006, 01:36:20 »

Tak o to tam myslim neslo, v tom dobrom krcmovom gitaristovi, netreba to chapat ako nejaku zaveznu a serioznu mierku.

Okrem vsetkych neprijemnosti, ktore si napisal, sa po pravidelnom niekolkohodinovom cviceni z teba, pri dodrzani niekolkych zasad, moze stat vyborny gitarista.

A s tymi 2 hodinami si to pisat nemusel, ja cvicim denne 2 hodiny a mam pocit, ze to ide z kopca :)
Zaznamenané

ondro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 253

« Odpoveď #89 kedy: 04. Február , 2006, 15:47:25 »

thom : no ked uz mi je teda umoznene napisat sem svoj nazor :) suhlasim s pitom aj s martinomlm...a co sa toho zapalu sliach tyka a pod.aj cvicit treba s rozumom a  ked citis ze ti casto trpne ruka,alebo ze ta boli zapastie alebo co,urcite nie je na skodu veci spytat sa na nazor cloveka,ktory ma k danej veci co povedat a nechat si poradit,vychytat chyby a tym posunut latku opat trochu dalej..konieckoncov aj od toho je  toto forum..je len na tebe,ci mas zaujem pocvicit obcas aj dlhsie ako hodku,posuvat svoju latku stale vyssie,alebo ci budes naveky spokojny s tym ako hras teraz..
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.057 sekund, 23 otázok.