ondreee
|
|
« Odpoveď #1830 kedy: 30. September , 2009, 14:40:07 » |
|
fiha.. tak ale ten graphtec ghost system mohol typek lepsie nainstalovat.. ble..
na to sa robi specialna drazka pod kobylku.. ale cooo uz.. pjekna pjekna..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1831 kedy: 30. September , 2009, 14:46:38 » |
|
neopovaz sa znicit nejakemu americkemu dietatu sen tym ze kupis niektoru z tych gitar!!! som ich tam uz videl som aj rozmyslal ze ci si to uz videl :D ta RG7CT je krasna.. a aj super cena.. akurat som rozmyslal, ze by sa vlastne dalo vyhnut CLU a dani kebyze to clovek posle potom ako dar nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #1832 kedy: 30. September , 2009, 14:51:36 » |
|
akurat som rozmyslal, ze by sa vlastne dalo vyhnut CLU a dani kebyze to clovek posle potom ako dar nie? itz not det iiizi ivn if d selr egri tu sent it es kift
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
peterst
pravidelný návštevník
Príspevkov: 439
Znalci vědí, co je svědí!
|
|
« Odpoveď #1833 kedy: 30. September , 2009, 15:25:16 » |
|
krasna akustika:
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #1834 kedy: 30. September , 2009, 15:41:12 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #1835 kedy: 30. September , 2009, 15:47:51 » |
|
. akurat som rozmyslal, ze by sa vlastne dalo vyhnut CLU a dani kebyze to clovek posle potom ako dar nie? Zabudni na to . Inak celkom vtipne bolo ked som kanadskym colnikom vysvetloval (ano, aj Kanada a USA si medzi sebou preclievaju veci, co som netusil ) , ze preco gitara o ktorej tvrdim ze stala 2000 usd je poistena na 50 000 USD (nechapem preco to tak ten predavajuci poistil). Dosli s tym az do baraku a chceli vidiet bankovy prevod, pretoze mali podozrenie ze ide o nejaky podvod.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1836 kedy: 30. September , 2009, 15:53:25 » |
|
nepoznam lepsie hrajuce nastroje nez schecter co sa zvuku tyka v danej cenovej hladine.. ergonomia to je uz ina vec, preto to nie kazdemu sadne, ale zvukovo tu nie je o com moc. Tie gitary vrcia a hraju krasne konkretne (neviem ci aj C7 basic ale hellraiser tak urcite hra) gitary ako fender a PRS netreba zrovnavat so schecterom to je uplne ina sorta co sa zanru tyka a celeho toho konceptu.. (chcem vidiet ako obstoji strat v tech death metale) mozno gibson je tomu zvukovo blizsie.. ked tak treba zrovnavat podobne nastroje cize ak chceme picovat na schecter musime najst jemu rovny protipol z tej istej kasty.. a teraz si pockam ktory odbornik mi vymenuje aspon jeden nastroj v cenovej relacii okolo 20 tisic (novy) od konkurencnej firmy, s aktivnymi snimacmi, mahagon telo, 7 strun, pevna kobyla co by hral zvukovo lepsie ako schecter.. myslim ze take nikto nic nenajde. (ak povie niekto ibanez 1527 tak urcite nie co sa zvuku tyka a nova 1527 stala este prednedavnom peknych 35 litrov so stock snimacmi, ktore museli vsetci menit) ani jedna ibaneza v takejto cenovej hladine nehrala tak brutalne ako schecter
nevyjadrujem sa ku kvalite Schecter gitar, tieto nove korejske metlacke gitary nepoznam, stare americke kopie boli super. v kazdom pripade pockajme 3/4 roka, ako bude Schecter v kurze potom... inak mam vypozorovane, ze cim dalej, tym kratsie tieto hype okolo znaciek trvavaju... era Kramer, era Jackson, era Ibanez... skracuje sa to... era LTD este trva, ci je uz u konca ? pritom zacala ani nie pred 2 rokmi... Kramer / Jackson vydrzali hodne cez 10
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #1837 kedy: 30. September , 2009, 16:01:41 » |
|
rastik doba je celkovo ovela rychlejsia.. vsetko sa premiela v podstatne kratsich intervaloch.. firmy mmusia mat velmi dobre vedenie (hlavne marketingoveho oddelenia) aby sa udrzali na koni...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1838 kedy: 30. September , 2009, 16:03:08 » |
|
rastik doba je celkovo ovela rychlejsia.. vsetko sa premiela v podstatne kratsich intervaloch.. firmy mmusia mat velmi dobre vedenie (hlavne marketingoveho oddelenia) aby sa udrzali na koni...
iste, suhlasim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1839 kedy: 30. September , 2009, 16:05:08 » |
|
tie hype vydrzia len pokym sa neobjavi nieco lepsie za tie prachy.. cize nech si kludne schecter aj padne o pol roka ak pride nejaka ina znacka s este kvalitnejsimi vecami za obdobne prachy.. mna znacka nezaujima.. skor to, ktora znacka mi vie nieco take ponuknut.. zatial ziadna.. schecter - ppci zvuk, zla ergonomia... ibanez ppci ergonomia, sterilny spravidla papierovy zvuk ktory casto hrac kompenzuje osadnim lepsich snimacov co aj tak nepomoze kedze snimac nenasnima to, co tam nie je... LTD - lacna napodobenina niecoho kvalitneho skryvajuca sa za silnu znacku, neohrabane nastroje, tiez vcelku polena do ruky a este k tomu aj skarede a shitlooking... PRS korea - fajn nastroje, tiez nesadnu kazdemu aj zvukovo, obcas mam pocit, ze su vykastrovane v basoch a su osadene shitnymi snimacmi.. napr z modela allender som mal pocit ze sa to hodi tak ku ohniku LAG - mozme preskocit.. ak niekomu vydrzi ten pogumovany lak viac ako tyzden tak bude rad
|
|
« Posledná zmena: 30. September , 2009, 16:05:56 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #1840 kedy: 30. September , 2009, 16:11:32 » |
|
ibanez ppci ergonomia, sterilny spravidla papierovy zvuk ktory casto hrac kompenzuje osadnim lepsich snimacov co aj tak nepomoze kedze snimac nenasnima to, co tam nie je... karol, to co pises plati na klasicke lipove lopaty.. tie co maju laminovany krk, mahagonove telo s javorovym topom maju vsetko co gitary potrebuju.. len su uz drahe. mam moznost to potvrdit len z pocutia (rozumej z pocutia, nie z rozpravania :-) )
|
|
« Posledná zmena: 30. September , 2009, 16:11:53 od ondreee »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1841 kedy: 30. September , 2009, 16:15:31 » |
|
karol, to co pises plati na klasicke lipove lopaty.. tie co maju laminovany krk, mahagonove telo s javorovym topom maju vsetko co gitary potrebuju.. len su uz drahe. mam moznost to potvrdit len z pocutia (rozumej z pocutia, nie z rozpravania :-) )
stale sa bavime povedzme o novej gitare do povedzme 25 litrov (800-900 Eur) u ibanezu najdes klasicke lipove lopaty co potrebuju upgrade zial aj v rade prestige
|
|
« Posledná zmena: 30. September , 2009, 16:15:58 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #1842 kedy: 30. September , 2009, 16:18:04 » |
|
u ibanezu najdes klasicke lipove lopaty co potrebuju upgrade zial aj v rade prestige
Iste ze potrebujes, ale potom to hra dost slusne za tie prachy. Inak tak mi napadlo ze cd som nahraval na lipovej RG1527 (samozrejme s inymi snimacmi) a hralo to obstojne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #1843 kedy: 30. September , 2009, 16:19:08 » |
|
ano.. mas pravdu.. mam pocit, ze ta hranica dobreho nastoja je stale niekde pri povestnych 35 litrov.. pardon 1200 evriii :-)
tato hranica sa drzi co sa pamatam..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #1844 kedy: 30. September , 2009, 16:21:22 » |
|
Aj tak je v podstate uplne jedno kto hra na aku gitaru, hlavne je ze co z tej gitary dokaze dostat (muziku, ton, feeling). Ostatne su uz len nepodstatne detaily pre par uchylakov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|