Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
16. November , 2024, 10:36:11
Strán: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 212 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: do akej gitary ste zaľúbení? (najkrajšia gitara)  (Prečítané 508929 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #600 kedy: 18. Marec , 2008, 11:33:57 »

Krása ale ja sa takých výrobkov dosť bojím.Ked som kupoval pre syna JemVWH Japonec tak tam mali akože to isté-Jem555 ale Korea.Rozdiel ako hovado.Aj v zpracovaní,vzhladu aj zvuku.Oproti tomu japonskému originálu to vyzeralo ako nepodarok.Na fotke všetko môže vyzerať dobre a ked to máš v ruke tak zaslzíš lútostoou nad tým že si šporoval na nasprávnom mieste.Neviem.Je na nič ked ti časom začne kadečo praskať,odlupovať sa a podobne.A naviac aj so zvukom nespokojnosť.Preto radšej značkové.To investicia na celý život a nepotrebujem kufor náhradných dielov a tým machrov čo mi to budú opravovať.Syn tej Jemke dava denne zahuliť a nemá stále chybu.Zvuk skvelý.Ani škrabanec-to moja zásluha,lebo som povedal ked ju škrábne tak mu dám po gulách.  :) Záver-sebekrásné veci nechcem ked nemám zaručenu kvalitu že aj  o 5 rokov bude vyzerať ta gitka dobre nie  ako starý krám o zvuku ani nehovorím.

ved ano,mas pravdu..lenze ja som lavak,nemozem si gitary vyberat tak,ze pridem do obchodu a poskusam. Navyse moj povodny rozpocet sa dost znizil,lebo musim kupit komplet novy pocitac. Uvidim ked mi pride,mozno bude dobra,mozno nie,ale to je uz ten risk :)..prinajhorsom to budem mat ako peknu dekoraciu v izbe  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #601 kedy: 18. Marec , 2008, 11:37:48 »

V tomto s tebou Radomír 100% súhlasím. Keď vidím 30 ročné Gibsony o ktoré sa pečovalo, sú krásne, neviem si predstaviť tieto gitary o 30 rockov trvalého používania.  Na zdravie!
takto vyzera hrana gitara z roku 1954 (alebo 57?) http://gitaristi.sk/files/roberto/goldtop.jpg
« Posledná zmena: 18. Marec , 2008, 11:38:52 od Roberto » Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #602 kedy: 18. Marec , 2008, 11:43:43 »

Tak to je ale 50 ročná gitara..podľa mňa má svoje čaro...
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #603 kedy: 18. Marec , 2008, 11:48:52 »

Tak to je ale 50 ročná gitara..podľa mňa má svoje čaro...
mna by potesilo aj toto: 1960 LP standard, niekto ho nasiel v dome po rodicoch nevybaleny  ha ha ha

http://gitaristi.sk/files/roberto/1960lp.jpg
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
RobG
inventár podniku

« Odpoveď #604 kedy: 18. Marec , 2008, 11:52:49 »

To je hádam vtip  Fuuha zíram Fuuha zíram
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #605 kedy: 18. Marec , 2008, 11:53:53 »

a co z takej gitary, ked nie je vyhrata? :)
Zaznamenané
RobG
inventár podniku

« Odpoveď #606 kedy: 18. Marec , 2008, 11:54:31 »

Neblbni, za to dostaneš novú Fabiu.... Na zdravie!
Zaznamenané
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #607 kedy: 18. Marec , 2008, 11:54:56 »

a co z takej gitary, ked nie je vyhrata? :)
znovu zabalit, odniest na povalu a vratit sa po nu za 30 rokov..
Zaznamenané

FALLGRAPP
Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #608 kedy: 18. Marec , 2008, 11:57:46 »

To je hádam vtip  Fuuha zíram Fuuha zíram
jasne ze nie, nasiel ju pod postelou, odniesol ju ocenit a skoncila urcite cez 100 tisic usd. prestal som to sledovat, ale na ebayi je fakt vsetko. Ako to banjo z 1954 lespaula, skoda ze niesme v USA. chodil by som po domoch a hrabal pod postelami  Beeee ha ha ha
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #609 kedy: 18. Marec , 2008, 12:00:04 »

tazko glorifikovat, ale kerejska vyroba je dnes stredna az vyssia trieda. lacne veci sa tam uz nevyrabaju roky. dnesne japonske gitary sa predavaju na urovni USA cien, moja prognoza je, ze to iste bude aj pri korejskych gitarach maximanlne do 10 rokov. o nejakom odpadavani ci odlupovani sa nemoze byt ani reci ...

Radomir - JEM777 a JEM555 - jasne ze tam musi byt rozdiel. nejde o to, ze made in XXX, ale jedna gitara stoji nova 70 litrov, druha 30 litrov a je to zamerne vyrabane ako vyssi a nizsi model.
« Posledná zmena: 18. Marec , 2008, 12:01:15 od rastis » Zaznamenané
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #610 kedy: 18. Marec , 2008, 12:13:06 »

Rasto jedná sa konkrétne o model Jem7V WH a Jem 555WH.proste biele Obe vyzerajú stejne ale rozdiel je tam ohromný aj ked som tu čítal aj chvalu strašnú na tu 555 .By asi saral magi v kockách keby si skusili zahrať na tej 7v japonskej.Jedno je isté že já viem že existujú rôzne napodobneniny a kvalitné rôzných značiek ale po čase sa ta kvalita vytratí a len do tých gitár vrážajú peniaze a vymenili by aj drevo keby sa dalo,
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #611 kedy: 18. Marec , 2008, 12:15:59 »

kamos ju ma, dostal ju priamo od USA customshopu Ibanez, pekna ale stale je to len pekne spraveny superstrat. Detaily boli perfektne spracovane, prazce, frezovanie atd. ale 2 tisic $ by som za to v zivote nedal.
Zaznamenané

Radomír
stály hosť

« Odpoveď #612 kedy: 18. Marec , 2008, 12:17:03 »

Pekne siVás páni doberá!!!Už by sedel na floride  za takú gitaru.
Zaznamenané

Radomír
stály hosť

« Odpoveď #613 kedy: 18. Marec , 2008, 12:31:54 »

Idem tete kuknúť na povalu.Lebo tiež spominala že tam takový ten diabolský nástroj v kufri so šiesti špagatmi našla.Ktovie čo našla.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #614 kedy: 18. Marec , 2008, 12:35:28 »

to bude urcite nejaka original džibsonka :)

[img width= height=]http://st.blog.cz/d/dead666.blog.cz/obrazky/8996504.jpg[/img]
Zaznamenané
Strán: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 212 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.311 sekund, 23 otázok.