styrioci
|
|
« Odpoveď #855 kedy: 28. September , 2008, 13:07:08 » |
|
moment - ty stavas vitazstvo na anonymnej internetovej referencii ? o povode a pozadi referenta sice nevies nic, ale nevadi Ti to ? no tak potom gratulujem k "vitazstvu" pockat, pockat...tu prebiehala nejaka sutaz?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #856 kedy: 28. September , 2008, 14:10:53 » |
|
neviem o nej, ale anonym mi do karat ide..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #857 kedy: 28. September , 2008, 15:36:53 » |
|
Internetovym minirecenziam sa neda verit. Kazda supacka gitara je podla nich skvela. Jedine nazory, ktore beriem ja osobne vazne su tie, ked ma niekto zbierku drahych gitar a preslo mu rukami kadeco a ma uz svoje roky. Taky dokaze napisat aj zapory a vzdy potesi ked pochvali nejaku gitaru zo strednej triedy. Aj ked ma nejake minusy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #858 kedy: 28. September , 2008, 16:22:03 » |
|
to je strasne . ja sa asi odjebem.. toto si kupim, ked vyhrám na športke
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
C3llario.HQ
|
|
« Odpoveď #859 kedy: 28. September , 2008, 22:03:31 » |
|
to bude tou RGckou nie nie na RG-čka to neni je to moja hand made a neni su tma single ale minihubuckre...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #860 kedy: 28. September , 2008, 22:11:25 » |
|
nie nie na RG-čka to neni je to moja hand made a neni su tma single ale minihubuckre...
Ved si pisal ze tam mas single, tak ako teda?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
C3llario.HQ
|
|
« Odpoveď #861 kedy: 28. September , 2008, 23:10:42 » |
|
Ved si pisal ze tam mas single, tak ako teda?
sú tam ako pisem minuhumbuckre sorry Semish ze so mspravil preklep ale inak aj na tej ibaneze chcem zmenit mám tam Seymour Duncan SH-8 a zda sa mi moc spredový taky nie moc výrazných chcel by som tam dat dáke Dúmarzio ale neviem aky kedze som este ziaden nemal ale co som ich pocu ltak sa mi páčili vždy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #862 kedy: 28. September , 2008, 23:39:14 » |
|
sú tam ako pisem minuhumbuckre sorry Semish ze so mspravil preklep ale inak aj na tej ibaneze chcem zmenit mám tam Seymour Duncan SH-8 a zda sa mi moc spredový taky nie moc výrazných chcel by som tam dat dáke Dúmarzio ale neviem aky kedze som este ziaden nemal ale co som ich pocu ltak sa mi páčili vždy Ak chces DiMarzio, tak skus napr. D-Activator, alebo Evo2 / Evolution, urcite nebudes sklamany.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #863 kedy: 29. September , 2008, 06:40:01 » |
|
Ak chces DiMarzio, tak skus napr. D-Activator, alebo Evo2 / Evolution, urcite nebudes sklamany.
alebo pripadne ak hra tvrdsiu hudbu tak X2N este.. ja mam Tone Zone (b) a Evolution (n).. ten evolution mi pride taky trocha lenivejsi alebo ako by som to povedal.. som aj rozmyslal, ze ho skusim vymenit za nejaky blaze alebo nieco podobne.. ale asi zas len spekulujem :D snimace su az na poslednych prieckach v retazci zvuku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #864 kedy: 29. September , 2008, 06:42:11 » |
|
alebo pripadne ak hra tvrdsiu hudbu tak X2N este.. ja mam Tone Zone (b) a Evolution (n).. ten evolution mi pride taky trocha lenivejsi alebo ako by som to povedal.. som aj rozmyslal, ze ho skusim vymenit za nejaky blaze alebo nieco podobne.. ale asi zas len spekulujem :D snimace su az na poslednych prieckach v retazci zvuku
Pripadne este nove D-Activator X. Definuj "lenivejsi" . Ved to mas predsa neckovy Evolution, ten asi nebude tak revat ako bridgovy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #865 kedy: 29. September , 2008, 07:12:47 » |
|
no ja som montoval do jednej gitary evolution ku kobyle a mne sa lenivy nezdal x2n tiez moze byt a ked sa budes v noci bat, tak mozes gitaru pripojit na ziarovku a hranim si svietit na cestu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #866 kedy: 29. September , 2008, 07:53:24 » |
|
alebo skus ten bill lawrence, podla mna vyborny snimac za facku tusim 1500SK ci kolko stoji
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #867 kedy: 29. September , 2008, 08:56:36 » |
|
presne tak! a preto si vymen drevo!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379
dilinožravec
|
|
« Odpoveď #868 kedy: 29. September , 2008, 09:40:26 » |
|
snimace su az na poslednych prieckach v retazci zvuku
Ano, pred nimi je este pocase, dlzka hracovho penisu a pocet fajciarov v rodine
|
|
|
Zaznamenané
|
Respectable people do not write music or make love as a career.
|
|
|
|
|