Kimlo
|
|
« Odpoveď #1140 kedy: 22. December , 2008, 18:23:55 » |
|
Ja teraz do tejto. Nastastie ju mam doma, tak si uzivam zaciatok krasneho vztahu. to co je za cinsku drevotriesku? ale teraz vazne... je to kočka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #1141 kedy: 22. December , 2008, 19:52:18 » |
|
Skus forum.lidlmusic.sk lidlmusic dovaza tieto chectery a mju aj cennik a velmi priatelsky pristup
Dakujem, ale nikdy viac. Ceny tam su MAXIMALNE predrazene. Takmer o 10 -tku na ten model, o ktory mam zaujem. Priatelsky pristup je super, velmi si to vazim, ale Bohuzial, mam o pracu naviac, aby som si ten priatelsky pristup "zakupil". Radsej objednam z Thomanna, bez priatelskeho pristupu(myslim anonymitu netu), hoci verim, ze aj tam je priatelsky pristup (co sa tyka ludskosti) a este k tomu o 1/3 menej.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lednicky1
|
|
« Odpoveď #1142 kedy: 22. December , 2008, 19:55:33 » |
|
njn, to je sice pravda, ale mozno sa da daco dohodnut. ale je fakt pravda, ze tam maju drahsie ako inde.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BB
náhodný pocestný
Príspevkov: 122
Ready to B.L.U.E.S.
|
|
« Odpoveď #1143 kedy: 24. December , 2008, 14:24:24 » |
|
tak FENDER je proste klasika Telecaster a Stratocaster su najkrajsie gitary a ja konkretne som zamilovany do mojho FENDER TELECASTER VINTAGE CUSTOM SHOP :D
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Telecaster Custom Shop Fender Twin Reverb
|
|
|
BB
náhodný pocestný
Príspevkov: 122
Ready to B.L.U.E.S.
|
|
« Odpoveď #1144 kedy: 29. December , 2008, 23:23:12 » |
|
tak krasny strat som este ani nevidel (aj preto lebo sa mi straty nepacia ) ale tento je skutocne nadherny kraaaaaaaaaaaaasnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Telecaster Custom Shop Fender Twin Reverb
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #1145 kedy: 30. December , 2008, 00:26:34 » |
|
tak FENDER je proste klasika Telecaster a Stratocaster su najkrajsie gitary a ja konkretne som zamilovany do mojho FENDER TELECASTER VINTAGE CUSTOM SHOP :D do toho som zamilovany aj ja od kedy som si zahrla na kamosov telecaster tak sa mi to strasne zapacilo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538
Human
|
|
« Odpoveď #1146 kedy: 30. December , 2008, 00:45:20 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #1147 kedy: 02. Január , 2009, 18:41:18 » |
|
Nuz co narobim, hlavne ze to ma spravny napis na hlave. zla fotka tak nevidim, ci je ten napis Fender spageti alebo ten novsi........
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #1148 kedy: 03. Január , 2009, 07:51:56 » |
|
presne taku idem akurat kupit aj ja:
[img width= height=]http://data.muzikus.cz/save/db_images/33542[/img]
a to je čo? prepínač snímačov vyzerá ako z Jolany
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #1149 kedy: 03. Január , 2009, 09:48:12 » |
|
to bude tym, ze je to Jolana.
|
|
« Posledná zmena: 03. Január , 2009, 09:48:36 od Kimlo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #1150 kedy: 03. Január , 2009, 20:42:37 » |
|
:D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marianguitar
|
|
« Odpoveď #1151 kedy: 04. Január , 2009, 10:56:30 » |
|
Dakujem, ale nikdy viac. Ceny tam su MAXIMALNE predrazene. Takmer o 10 -tku na ten model, o ktory mam zaujem. Priatelsky pristup je super, velmi si to vazim, ale Bohuzial, mam o pracu naviac, aby som si ten priatelsky pristup "zakupil". Radsej objednam z Thomanna, bez priatelskeho pristupu(myslim anonymitu netu), hoci verim, ze aj tam je priatelsky pristup (co sa tyka ludskosti) a este k tomu o 1/3 menej. No tak sem napis konkretne ktory model (alebo modely) mame predrazene a kto na slovensku alebo v CR ma tieto gitary lacnejsie? Pouzivame doporucene ceny od dovozcu SCHCECTER ani o korunu vyssie, naopak mame ich nieco nizsie. Rad sa poucim a ceny posadime nizse ale potrebujem argumenty pre partnera a tym moze byt trvale nizsia ponuka niekde v nasom regione! Nase vedene ceny a dostupne modely su na tomto linku: http://forum.lidlmusic.sk/viewtopic.php?t=1027Ak si sa ti dotazoval na gitaru / konkretny model, ktory sme nemali skladom, tak som nemohol nic ine urobit, len ti povedat doporucenu cenu od dovozcu. Tazko robit ine ceny skor ako je to u nas na sklade... Budem rad, ked uvedies konkretny model a cenu (pripadne link na stranku, kde to maju za vyrazne lepsi peniaz) a potom to mozeme rozoberat dalej. Takto to co si napisal je len vseobecne vypravanie, ak sa mam teda slusne k tomu vyjadrit... A ten ludsky pristup u Thomana? No asi si tam casty zakaznik, ze to tvrdis, zatial len tolko...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #1152 kedy: 04. Január , 2009, 12:28:43 » |
|
No tak sem napis konkretne ktory model (alebo modely) mame predrazene a kto na slovensku alebo v CR ma tieto gitary lacnejsie? Pouzivame doporucene ceny od dovozcu SCHCECTER ani o korunu vyssie, naopak mame ich nieco nizsie. Rad sa poucim a ceny posadime nizse ale potrebujem argumenty pre partnera a tym moze byt trvale nizsia ponuka niekde v nasom regione! Nase vedene ceny a dostupne modely su na tomto linku: http://forum.lidlmusic.sk/viewtopic.php?t=1027Ak si sa ti dotazoval na gitaru / konkretny model, ktory sme nemali skladom, tak som nemohol nic ine urobit, len ti povedat doporucenu cenu od dovozcu. Tazko robit ine ceny skor ako je to u nas na sklade... Budem rad, ked uvedies konkretny model a cenu (pripadne link na stranku, kde to maju za vyrazne lepsi peniaz) a potom to mozeme rozoberat dalej. Takto to co si napisal je len vseobecne vypravanie, ak sa mam teda slusne k tomu vyjadrit... A ten ludsky pristup u Thomana? No asi si tam casty zakaznik, ze to tvrdis, zatial len tolko... Takze, aby som veci uviedol na spravnu mieru. Mam zaujem o gitaru Schecter Hellraiser C7 WH. Po prezreti vasho cennika cena tejto gitary je 25 390 Sk, co je po zaokruhleni a prepocte na € 843 €. A tu je cena takato: http://www.thomann.de/gb/schecter_diamond_c_7_hellraiser_wh.htm. Myslim si, ze je to jedno odkial objednam, kedze sme na Slovensku a nikto pre mna nedonesie do predajne 10 gitar s umyslom, ze "tu mas chlapce, skusaj si a vyber si". Kedze som student aj priblizne 150 € ma pre mna hodnotu a nehodlam ju pustit do inych vreciek. Urcite aj VY si nekupite s rovnakymi moznostami kupy nieco, co je drahsie. Vsak? Nechcem utocit, v ziadnom pripade a ani by som si to nedovolil, ale ak by som mal mesacny prijem cez 2000€ tak tych "par drobnych" by mi bolo ukradnutych. Momentalne som musel peniaze pouzit na nieco dolezitejsie, takze kupu odkladam. Dakujem za porozumenie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
miso_kolo
|
|