Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
18. November , 2024, 03:49:09
Strán: 1 ... 75 76 [77] 78 79 ... 212 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: do akej gitary ste zaľúbení? (najkrajšia gitara)  (Prečítané 509803 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Kimlo
stály hosť
Príspevkov: 754

comfortably numb

« Odpoveď #1140 kedy: 22. December , 2008, 18:23:55 »

Ja teraz do tejto. Nastastie ju mam doma, tak si uzivam zaciatok krasneho vztahu.  Cmuk chlapci

to co je za cinsku drevotriesku?  Na zdravie!

ale teraz vazne... je to kočka.
Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,71076.0.html
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #1141 kedy: 22. December , 2008, 19:52:18 »

Skus forum.lidlmusic.sk
lidlmusic dovaza tieto chectery a mju aj cennik a velmi priatelsky pristup
Dakujem, ale nikdy viac. Ceny tam su MAXIMALNE predrazene. Takmer o 10 -tku na ten model, o ktory mam zaujem. Priatelsky pristup je super, velmi si to vazim, ale Bohuzial, mam o pracu naviac, aby som si ten priatelsky pristup "zakupil". Radsej objednam z Thomanna, bez priatelskeho pristupu(myslim anonymitu netu), hoci verim, ze aj tam je priatelsky pristup (co sa tyka ludskosti) a este k tomu o 1/3 menej.  Žmurk
 Na zdravie!
Zaznamenané

lednicky1
pravidelný návštevník
Príspevkov: 310

« Odpoveď #1142 kedy: 22. December , 2008, 19:55:33 »

njn, to je sice pravda, ale mozno sa da daco dohodnut. ale je fakt pravda, ze tam maju drahsie ako inde.
Zaznamenané

BB
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 122

Ready to B.L.U.E.S.

« Odpoveď #1143 kedy: 24. December , 2008, 14:24:24 »

tak FENDER je proste klasika :) Telecaster a Stratocaster su najkrajsie gitary a ja konkretne som zamilovany do mojho FENDER TELECASTER
VINTAGE CUSTOM SHOP :D
Zaznamenané

Fender Telecaster Custom Shop
Fender Twin Reverb
BB
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 122

Ready to B.L.U.E.S.

« Odpoveď #1144 kedy: 29. December , 2008, 23:23:12 »

tak krasny strat som este ani nevidel (aj preto lebo sa mi straty nepacia  Bavím sa skvele ) ale tento je skutocne nadherny Bravooo
kraaaaaaaaaaaaasnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Zaznamenané

Fender Telecaster Custom Shop
Fender Twin Reverb
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #1145 kedy: 30. December , 2008, 00:26:34 »

tak FENDER je proste klasika :) Telecaster a Stratocaster su najkrajsie gitary a ja konkretne som zamilovany do mojho FENDER TELECASTER
VINTAGE CUSTOM SHOP :D
do toho som zamilovany aj ja od kedy som si zahrla na kamosov telecaster tak sa mi to strasne zapacilo
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538

Human

« Odpoveď #1146 kedy: 30. December , 2008, 00:45:20 »

do toho som zamilovany aj ja od kedy som si zahrla na kamosov telecaster tak sa mi to strasne zapacilo
a v neposlednom rade sa musi gitaristovi ten nastroj pacit, toto presne vystihol Vadim "ked otvoris kufor, tak gitara ta musi pozdravit"... ja by som nemohol mat gitaru co sa mi nepaci :) preto nemam telecaster  Bavím sa skvele
:) Popiskujem si Žmurk
Zaznamenané
dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #1147 kedy: 02. Január , 2009, 18:41:18 »

Nuz co narobim, hlavne ze to ma spravny napis na hlave.  ha ha ha

zla fotka tak nevidim, ci je ten napis Fender spageti alebo ten novsi........ :)
Zaznamenané

marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #1148 kedy: 03. Január , 2009, 07:51:56 »

presne taku idem akurat kupit aj ja:

[img width= height=]http://data.muzikus.cz/save/db_images/33542[/img]
a to je čo? prepínač snímačov vyzerá ako z Jolany
Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
Kimlo
stály hosť
Príspevkov: 754

comfortably numb

« Odpoveď #1149 kedy: 03. Január , 2009, 09:48:12 »

to bude tym, ze je to Jolana.
« Posledná zmena: 03. Január , 2009, 09:48:36 od Kimlo » Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,71076.0.html
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #1150 kedy: 03. Január , 2009, 20:42:37 »

:D
Zaznamenané
marianguitar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 382

« Odpoveď #1151 kedy: 04. Január , 2009, 10:56:30 »

Dakujem, ale nikdy viac. Ceny tam su MAXIMALNE predrazene. Takmer o 10 -tku na ten model, o ktory mam zaujem. Priatelsky pristup je super, velmi si to vazim, ale Bohuzial, mam o pracu naviac, aby som si ten priatelsky pristup "zakupil". Radsej objednam z Thomanna, bez priatelskeho pristupu(myslim anonymitu netu), hoci verim, ze aj tam je priatelsky pristup (co sa tyka ludskosti) a este k tomu o 1/3 menej.  Žmurk
 Na zdravie!
No tak sem napis konkretne ktory model (alebo modely) mame predrazene a kto na slovensku alebo v CR ma tieto gitary lacnejsie? Pouzivame doporucene ceny od dovozcu SCHCECTER ani o korunu vyssie, naopak mame ich nieco nizsie. Rad sa poucim a ceny posadime nizse ale potrebujem argumenty pre partnera a tym moze byt trvale nizsia ponuka niekde v nasom regione!
Nase vedene ceny a dostupne modely su na tomto linku:
http://forum.lidlmusic.sk/viewtopic.php?t=1027
Ak si sa ti dotazoval na gitaru / konkretny model, ktory sme nemali skladom, tak som nemohol nic ine urobit, len ti povedat doporucenu cenu od dovozcu. Tazko robit ine ceny skor ako je to u nas na sklade...
Budem rad, ked uvedies konkretny model a cenu (pripadne link na stranku, kde to maju za vyrazne lepsi peniaz) a potom to mozeme rozoberat dalej. Takto to co si napisal je len vseobecne vypravanie, ak sa mam teda slusne k tomu vyjadrit...
A ten ludsky pristup u Thomana? No asi si tam casty zakaznik, ze to tvrdis, zatial len tolko...
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #1152 kedy: 04. Január , 2009, 12:28:43 »

No tak sem napis konkretne ktory model (alebo modely) mame predrazene a kto na slovensku alebo v CR ma tieto gitary lacnejsie? Pouzivame doporucene ceny od dovozcu SCHCECTER ani o korunu vyssie, naopak mame ich nieco nizsie. Rad sa poucim a ceny posadime nizse ale potrebujem argumenty pre partnera a tym moze byt trvale nizsia ponuka niekde v nasom regione!
Nase vedene ceny a dostupne modely su na tomto linku:
http://forum.lidlmusic.sk/viewtopic.php?t=1027
Ak si sa ti dotazoval na gitaru / konkretny model, ktory sme nemali skladom, tak som nemohol nic ine urobit, len ti povedat doporucenu cenu od dovozcu. Tazko robit ine ceny skor ako je to u nas na sklade...
Budem rad, ked uvedies konkretny model a cenu (pripadne link na stranku, kde to maju za vyrazne lepsi peniaz) a potom to mozeme rozoberat dalej. Takto to co si napisal je len vseobecne vypravanie, ak sa mam teda slusne k tomu vyjadrit...
A ten ludsky pristup u Thomana? No asi si tam casty zakaznik, ze to tvrdis, zatial len tolko...

Takze, aby som veci uviedol na spravnu mieru. Mam zaujem o gitaru Schecter Hellraiser C7 WH. Po prezreti vasho cennika cena tejto gitary je 25 390 Sk, co je po zaokruhleni a prepocte na € 843 €. A tu je cena takato: http://www.thomann.de/gb/schecter_diamond_c_7_hellraiser_wh.htm.
Myslim si, ze je to jedno odkial objednam, kedze sme na Slovensku a nikto pre mna nedonesie do predajne 10 gitar s umyslom, ze "tu mas chlapce, skusaj si a vyber si". Kedze som student aj priblizne 150 € ma pre mna hodnotu a nehodlam ju pustit do inych vreciek. Urcite aj VY si nekupite s rovnakymi moznostami kupy nieco, co je drahsie. Vsak? Nechcem utocit, v ziadnom pripade a ani by som si to nedovolil, ale ak by som mal mesacny prijem cez 2000€ tak tych "par drobnych" by mi bolo ukradnutych. Momentalne som musel peniaze pouzit na nieco dolezitejsie, takze kupu odkladam. Dakujem za porozumenie.  :)
 Na zdravie!
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #1153 kedy: 04. Január , 2009, 12:39:52 »

Branko, ta cena 694EUR je pre GB. Ty musis pozerat DE ceny, je to 749EUR:

http://www.thomann.de/de/schecter_diamond_c_7_hellraiser_wh.htm

Aspon takto som pocul, ze to funguje - za tie GB ceny to poslu asi len do GB.
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #1154 kedy: 04. Január , 2009, 12:40:44 »

presne tak
Zaznamenané

stoka!
Strán: 1 ... 75 76 [77] 78 79 ... 212 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.346 sekund, 23 otázok.