Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
18. November , 2024, 03:25:45
Strán: 1 ... 76 77 [78] 79 80 ... 212 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: do akej gitary ste zaľúbení? (najkrajšia gitara)  (Prečítané 509777 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
marianguitar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 382

« Odpoveď #1155 kedy: 04. Január , 2009, 12:40:59 »

Takze, aby som veci uviedol na spravnu mieru. Mam zaujem o gitaru Schecter Hellraiser C7 WH. Po prezreti vasho cennika cena tejto gitary je 25 390 Sk, co je po zaokruhleni a prepocte na € 843 €. A tu je cena takato: http://www.thomann.de/gb/schecter_diamond_c_7_hellraiser_wh.htm.
Myslim si, ze je to jedno odkial objednam, kedze sme na Slovensku a nikto pre mna nedonesie do predajne 10 gitar s umyslom, ze "tu mas chlapce, skusaj si a vyber si". Kedze som student aj priblizne 150 € ma pre mna hodnotu a nehodlam ju pustit do inych vreciek. Urcite aj VY si nekupite s rovnakymi moznostami kupy nieco, co je drahsie. Vsak? Nechcem utocit, v ziadnom pripade a ani by som si to nedovolil, ale ak by som mal mesacny prijem cez 2000€ tak tych "par drobnych" by mi bolo ukradnutych. Momentalne som musel peniaze pouzit na nieco dolezitejsie, takze kupu odkladam. Dakujem za porozumenie.  :)
 Na zdravie!
Aha, uz si matne spominam. dotazoval si sa na ti gitaru u nas a hovorili sme spolu konkretne my dvaja osobne. Takze je to presne ten pripad ako som pisal. Na sklade mame mozno 40 - 50 ks roznych el. gitar SCHECTER avsak tento model bohuzial nie je skladom. Takze ked si sa informativne dotazoval na jej cenu, nemohol som inak ako povedat ti cenu doporucenu od dodavatela gitar Schecter. Ale ak by si sa blizsie pozrel napriklad na nase forum, tak by si zistil, ze v ramci jeho fungovania su nejake (a nie zanedbatelne) bonusy, co by ti tu gitarku minimalne s tejto ceny zlacnili...
Inak pripadne nejake velke rozdiely v cenach gitar Schecter by som rad konzultoval s dodavatelom a pritlacil ho v zmysle aby sme mohli nasadit aspon podobne ked nie take ceny... Ale na to treba taketo ohlasy, takze som tomu rad. Len ma mrzi, ze si to mohol napisat konkretne do naseho fora. Urcite by som to riesil skor a prednostne. Doma je doma...
Zaznamenané

marianguitar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 382

« Odpoveď #1156 kedy: 04. Január , 2009, 12:43:19 »

Branko, ta cena 694EUR je pre GB. Ty musis pozerat DE ceny, je to 749EUR:
http://www.thomann.de/de/schecter_diamond_c_7_hellraiser_wh.htm
Aspon takto som pocul, ze to funguje - za tie GB ceny to poslu asi len do GB.
Myslim si, ze tie rozdiely v skutocnosti nie su take velke ako dekladuje brano, ak ano, treba dokaz = link, kde taka cena je a ak si to potvrdime, zautocim na dodavatela do EU, nech s tym nieco robi...
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #1157 kedy: 04. Január , 2009, 12:44:38 »

Vsak tu ten rozdiel vidis - 100EUR.
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #1158 kedy: 04. Január , 2009, 12:45:46 »

OK, dakujem za informacie. Aj Martinovi, Misovi a Marianovi. Zas som o nieco mudrejsi. Ospravedlnujem sa za pripadne nedorozumenia.  Na zdravie!
Inak, asi si ma pletiete s niekym inym. Ja som zatial nezistoval cenu z LIDLmusic. Pozeral som nahodou vase forum a natrafil som na cennik. Takze podla toho som sa riadil. Este raz dakujem za vysvetlenie.
 Zdravíčko
Zaznamenané

dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #1159 kedy: 04. Január , 2009, 12:48:29 »

Myslim si, ze tie rozdiely v skutocnosti nie su take velke ako dekladuje brano, ak ano, treba dokaz = link, kde taka cena je a ak si to potvrdime, zautocim na dodavatela do EU, nech s tym nieco robi...

vyser sa na dokazy!!! predavaj to za tolko ako thomann a vybavene, nemusis riesit rozdiely... zial vacsina ludi vie citat a niektori aj pocitat
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #1160 kedy: 04. Január , 2009, 12:55:06 »

teraz uz aj ten posledny trulo bude vediet porovnat ceny ked su v tej istej mene. konecne nebudu slovenski obchodnici predavat o 30% drahsie ako doteraz. 
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #1161 kedy: 04. Január , 2009, 12:56:28 »

No, alebo to predavat nebudu pre istotu vobec :)
Zaznamenané

Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355

Fuck art, let's kill!!!

« Odpoveď #1162 kedy: 04. Január , 2009, 13:07:50 »

heh to bude sranda keď začne každý kto kus uvažuje porovnávať ceny so zahraničím... buď pôjde dosť vecí dole alebo veľa obchodov dole ?§!.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1163 kedy: 04. Január , 2009, 13:14:14 »

este poopravim.. ta C7 hellraiser je za 749+ este postovne a teraz neviem sto pro, ci to je 20Eur ..cize dojdes na finalnu sumu 769 Eur. Z logickeho hladiska kebyze kupujem gitaru Schecter, nemam si ju kde poriadne ohmatat a musim si ju nechat tak ci tak poslat, tak ju nakoniec kvoli cenovemu rozdielu kupim cez thomann. A ak budem fakt grazel, tak si ju objednam odtialto a este staaale usetrim (dany model som dal len obrazne) http://www.drumcityguitarland.com/drumcitygl/stores/1/Schecter-DIAMOND-SERIES-PROTOTYPE-Jeff-Loomis-7-Bolt-on-Strings-Thru-EMG-HZs-7-String-Electric-Guitar--P1068C266.aspx :) zas jeden dlhocizny link
jo.. aby som bol presny tak moja reakcia je nasledovna: fuha, Loomis model bez tremola za 17 papierov se vsim vsudy? no parada
« Posledná zmena: 04. Január , 2009, 13:15:29 od kaolko » Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #1164 kedy: 04. Január , 2009, 13:18:37 »

karol pripocitaj si k tomu postovne z usa, co cini cca 120-150 dolarov, + dph 19% a clo 3%... :)
Zaznamenané

stoka!
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1165 kedy: 04. Január , 2009, 13:19:11 »

uz pripocitane a preratane, zaokruhlil som to na 780 dolarov.. vychadzal som z 20 percentnej prirazky. 649+ 130= 779 :) cize este plus shipping teda dalsich 120.. co ma vooobec nestve lebo to je nejakych 3000 SK Žmurk nechnezerem je to stale 20 litrov za ich vlajkovu lod, ktora sa tu vehementne predava za cca 32k (nechce sa mi ratat v Eur lebo sa stale orientujem podla starej meny)
« Posledná zmena: 04. Január , 2009, 13:22:37 od kaolko » Zaznamenané

dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #1166 kedy: 04. Január , 2009, 13:21:04 »

este poopravim.. ta C7 hellraiser je za 749+ este postovne a teraz neviem sto pro, ci to je 20Eur ..cize dojdes na finalnu sumu 769 Eur. Z logickeho hladiska kebyze kupujem gitaru Schecter, nemam si ju kde poriadne ohmatat a musim si ju nechat tak ci tak poslat, tak ju nakoniec kvoli cenovemu rozdielu kupim cez thomann. A ak budem fakt grazel, tak si ju objednam odtialto a este staaale usetrim (dany model som dal len obrazne) http://www.drumcityguitarland.com/drumcitygl/stores/1/Schecter-DIAMOND-SERIES-PROTOTYPE-Jeff-Loomis-7-Bolt-on-Strings-Thru-EMG-HZs-7-String-Electric-Guitar--P1068C266.aspx :) zas jeden dlhocizny link
jo.. aby som bol presny tak moja reakcia je nasledovna: fuha, Loomis model bez tremola za 17 papierov se vsim vsudy? no parada
to je asi usa a to nie je konecna cena.... ale nazorovo som s tebou!
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #1167 kedy: 04. Január , 2009, 13:22:35 »

to si akym zazrakom pocital?  ha ha ha

645 + 150 * 1,19 * 1,03 * 22 = 21500

alebo sa mylim?
co je samozrejme super cena
« Posledná zmena: 04. Január , 2009, 13:23:52 od miso_kolo » Zaznamenané

stoka!
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #1168 kedy: 04. Január , 2009, 14:03:54 »

Takze, aby som veci uviedol na spravnu mieru. Mam zaujem o gitaru Schecter Hellraiser C7 WH. Po prezreti vasho cennika cena tejto gitary je 25 390 Sk, co je po zaokruhleni a prepocte na € 843 €. A tu je cena takato: http://www.thomann.de/gb/schecter_diamond_c_7_hellraiser_wh.htm.
Myslim si, ze je to jedno odkial objednam, kedze sme na Slovensku a nikto pre mna nedonesie do predajne 10 gitar s umyslom, ze "tu mas chlapce, skusaj si a vyber si". Kedze som student aj priblizne 150 € ma pre mna hodnotu a nehodlam ju pustit do inych vreciek. Urcite aj VY si nekupite s rovnakymi moznostami kupy nieco, co je drahsie. Vsak? Nechcem utocit, v ziadnom pripade a ani by som si to nedovolil, ale ak by som mal mesacny prijem cez 2000€ tak tych "par drobnych" by mi bolo ukradnutych. Momentalne som musel peniaze pouzit na nieco dolezitejsie, takze kupu odkladam. Dakujem za porozumenie.  :) Na zdravie!

Inak na tom anglickom odkaze je taka sranda: "Availability of this item: on request." Cize kym a KEDY ju zaskladnia, tak vobec nie je iste, aka bude vysledna cena. Kym som nezacal trosku fusovat do toto biznisu, tak som si tiez objednal svojho casu super gitaru z Muzikeru, este mi dali aj brutal zlavu a ze sa mi ozvu ked bude skladom. Cakam doteraz. Nevadi, mam ine, snad lepsie  Popiskujem si
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #1169 kedy: 04. Január , 2009, 14:07:01 »

teraz je tovaru aj obchodov plno len keby mal kto kupovat
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Strán: 1 ... 76 77 [78] 79 80 ... 212 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.064 sekund, 23 otázok.