Kimlo
|
|
« Odpoveď #1170 kedy: 04. Január , 2009, 14:11:23 » |
|
teraz je tovaru aj obchodov plno len keby mal kto kupovat
o to by som sa nebal... skor by som sa bal ze za co kupovat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #1171 kedy: 04. Január , 2009, 14:13:26 » |
|
našiel som toto pači sa mi hviezdičky na hmatniku a ten vzor na tele a na picgwarde clekom podarene
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #1172 kedy: 04. Január , 2009, 14:13:58 » |
|
našiel som toto pači sa mi hviezdičky na hmatniku a ten vzor na tele a na picgwarde clekom podarene velmi pekne.. mam rad taketo prevedenia neviem ci to neni gitare Richieho Samboru... sudim len podla tych hvizdiciek a tremola.
|
|
« Posledná zmena: 04. Január , 2009, 14:15:15 od Kimlo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1173 kedy: 04. Január , 2009, 14:15:47 » |
|
...tak som si tiez objednal svojho casu super gitaru z Muzikeru...
nemozes porovnavat Muziker s akceptovanym europskym predajcom. mne je jasne, ze miestny malopredavac ma problem spravit cenu, ako europsky velkopredavac... a vidno, ze mnohi obchodnici uz obcas aj pozeraju na okolite ceny. ale nemozu sa divit a nadavat na to, ze mnohi ludia im na ceny frflu. keby som si siel teraz v tomto obdobii z nejakeho dovodu kupovat novu gitaru z obchodu a nebola by to uplne najnizsia cenova, na 99,99% by som nekupoval v SK obchode. pretoze ako som proti dotaciam polnohospodarom, tak som proti dotaciam obchodnikom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #1174 kedy: 04. Január , 2009, 14:20:57 » |
|
nech sa uz skonci ta doba ked niekto si otvori obchod kupuje to o 2 ulice vedla a pridrbe si na to 30% a tvari sa ze nedostatkovy tovar .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1175 kedy: 04. Január , 2009, 15:04:02 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #1176 kedy: 04. Január , 2009, 15:05:10 » |
|
mne je jasne, ze miestny malopredavac ma problem spravit cenu, ako europsky velkopredavac... a vidno, ze mnohi obchodnici uz obcas aj pozeraju na okolite ceny. ale nemozu sa divit a nadavat na to, ze mnohi ludia im na ceny frflu. keby som si siel teraz v tomto obdobii z nejakeho dovodu kupovat novu gitaru z obchodu a nebola by to uplne najnizsia cenova, na 99,99% by som nekupoval v SK obchode. pretoze ako som proti dotaciam polnohospodarom, tak som proti dotaciam obchodnikom. Ja som vo svoje poznamke narazal na to, ze ju nemaju na svojom sklade ani u dodavatela. To je najmenej udrbat cenu napr. 20000 SKK za Gibson SG Standard, ked ho nemam na sklade... ale to je skor domaca praktika ako u Thomanna, aj ked ktohovie. PS: Tie dotacie uz vobec nechapem o com tocis, akoze stat a EU prispieva predajcom hudobnin podobne ako polnohospdarom z penazi danovych poplatnikov?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #1177 kedy: 04. Január , 2009, 15:07:00 » |
|
... PS: Tie dotacie uz vobec nechapem o com tocis, akoze stat a EU prispieva predajcom hudobnin podobne ako polnohospdarom z penazi danovych poplatnikov? nie stat. ja v podobe zvysenej ceny. argument obchodnika je taky, ze nemoze mat inu cenu, lebo robi male odbery, kedze maly trh. to je v poriadku. ale tym, ze si ja u neho nakupim za vyssiu cenu ako inde, dotujem jeho podnikanie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #1178 kedy: 04. Január , 2009, 15:09:11 » |
|
nnie stat ale chudaci zakaznici im prispievaju na tie nafuknute marze.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #1179 kedy: 04. Január , 2009, 15:12:37 » |
|
nie stat. ja v podobe zvysenej ceny. argument obchodnika je taky, ze nemoze mat inu cenu, lebo robi male odbery, kedze maly trh. to je v poriadku. ale tym, ze si ja u neho nakupim za vyssiu cenu ako inde, dotujem jeho podnikanie. To kto konkretne Ti tak argumentoval? To uz musi byt uplny lolo. 2Musicman: Inak trepes dve na tri, ci z klobuka vytahujes marze? Asi si este nevidel marze v textilnom odvetvi. Ako obycajne: ked vidis takuto brutalnu medzeru na trhu, stary si aj rozumu mas dost, tak si zaloz v Blave hudobniny so svojimi marzami a predpokladam, ze do roka uz budes riadit obchod s plazi v Dubaji.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #1180 kedy: 04. Január , 2009, 15:13:12 » |
|
nie stat. ja v podobe zvysenej ceny. argument obchodnika je taky, ze nemoze mat inu cenu, lebo robi male odbery, kedze maly trh. to je v poriadku. ale tym, ze si ja u neho nakupim za vyssiu cenu ako inde, dotujem jeho podnikanie.
co ty vies...mozno ma v konecnom dosledku rovnaky cisty zisk ako thomann napr (ak sa nebavime o prehnane premrstenych sumach)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #1181 kedy: 04. Január , 2009, 15:14:03 » |
|
nnie stat ale chudaci zakaznici im prispievaju na tie nafuknute marze.
vsak to je defacto jedno, polnohospodarstvo dotujem cez svoje dane prostrednictvom statu a slovenskych obchodnikov priamo cez zvysenu cenu proti okolitym krajinam. ja nemam tendenciu obchodnikov obvinovat so zdierania - verim, ze nakupuju za ine ceny, ako trebars Thoman. ale ako zakaznika ma to nezaujima a aj mne stoji napriklad rozdiel 100Eur v cene za to nakupovat radsej zo zahranicia.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #1182 kedy: 04. Január , 2009, 15:15:06 » |
|
To kto konkretne Ti tak argumentoval? To uz musi byt uplny lolo....
teraz co myslis ? kto mi argumentoval v com ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #1183 kedy: 04. Január , 2009, 15:17:07 » |
|
To kto konkretne Ti tak argumentoval? To uz musi byt uplny lolo.
2Musicman: Inak trepes dve na tri, ci z klobuka vytahujes marze? Asi si este nevidel marze v textilnom odvetvi. Ako obycajne: ked vidis takuto brutalnu medzeru na trhu, stary si aj rozumu mas dost, tak si zaloz v Blave hudobniny so svojimi marzami a predpokladam, ze do roka uz budes riadit obchod s plazi v Dubaji.
ja nechcem otvorit ja chcem aby ti predrazeni vykapali
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538