Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
18. November , 2024, 05:48:19
Strán: 1 ... 78 79 [80] 81 82 ... 212 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: do akej gitary ste zaľúbení? (najkrajšia gitara)  (Prečítané 509851 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #1185 kedy: 04. Január , 2009, 15:20:27 »

teraz co myslis ? kto mi argumentoval v com ?

Kto ti tak argumentoval ako si pisal: "argument obchodnika je taky, ze nemoze mat inu cenu, lebo robi male odbery, kedze maly trh." Takze kto tak argumentoval? Mozes mi poslat do pm.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1186 kedy: 04. Január , 2009, 15:22:15 »

Frajerka čo na to? Bavím sa skvele Bacha na vec kamo!
Nejako moc opálená, na to že je ruska. Cmuk chlapci Popiskujem si

frajerka je rada, ze si rozsirujem rozhlad a venujem sa politike. :D Je taka vetrom a make-upom oslahana, mas pravdu :) 
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #1187 kedy: 04. Január , 2009, 15:25:34 »

...taka vetrom a make-upom oslahana, mas pravdu :) 
Len aby som ju ja neoslahal... Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele  Tomu hovorim superbaba.  ha ha ha
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1188 kedy: 04. Január , 2009, 15:27:49 »

Kto ti tak argumentoval ako si pisal: "argument obchodnika je taky, ze nemoze mat inu cenu, lebo robi male odbery, kedze maly trh." Takze kto tak argumentoval? Mozes mi poslat do pm.

vseobecne som to tak zachytil. aj marianguitar dnes pisal, ze "Inak pripadne nejake velke rozdiely v cenach gitar Schecter by som rad konzultoval s dodavatelom" ... aby ho pritlacil znizit cenu (co je sympaticke). to znamena, ze dodavatel mu doteraz daval nejake vyssie ceny, ako inym odberatelom ? preco ? a vlastne preco si to marianguitar doteraz nevsimol ?

v cenniku lidl je Vlaveking za 16240 / 539,07 €

na kytary.cz stoji 10.990,

u Thomanna stoji 447Eur.

takze:

bud ma Lidl ako mensi odberatel proti Thomann horsi nakup (co obchodnici casto tvrdia), alebo ma Lidl vyssie marze alebo ... (a to mi skus povedat ty)

Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #1189 kedy: 04. Január , 2009, 15:31:49 »

vseobecne som to tak zachytil. aj marianguitar dnes pisal, ze "Inak pripadne nejake velke rozdiely v cenach gitar Schecter by som rad konzultoval s dodavatelom" ... aby ho pritlacil znizit cenu (co je sympaticke). to znamena, ze dodavatel mu doteraz daval nejake vyssie ceny, ako inym odberatelom ? preco ? a vlastne preco si to marianguitar doteraz nevsimol ?

u Thomanna stoji 447Eur.

takze:

bud ma Lidl ako mensi odberatel proti Thomann horsi nakup (co obchodnici casto tvrdia), alebo ma Lidl vyssie marze alebo ... (a to mi skus povedat ty)

lidl je vyhradny dovozca peavey  Popiskujem si  ked to ostatni ktori to beru od lidla predavaju lacnesie tak potom je otazka zodpovedana
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #1190 kedy: 04. Január , 2009, 15:33:27 »

u Thomanna stoji 447Eur.

takze:

mensi odberatel mava standardne nizsiu vyjednavaciu silu, kedze na jeho odberoch nie je dodavatel az taky zavisli a teda si na nom moze dodavatel viac uctovat. to byva casto - otazne je ako sa s tym obchodnik vysporiada a ci ma vobec zaujem, lebo velakrat je tento argument iba zastierka vysokych marzi.
nehovorim ale v akom postaveni je lidl music voci komu.
Zaznamenané

o-yep sro
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #1191 kedy: 04. Január , 2009, 15:34:40 »

mensi odberatel mava standardne nizsiu vyjednavaciu silu, kedze na jeho odberoch nie je dodavatel az taky zavisli a teda si na nom moze dodavatel viac uctovat. ...

na toto Spyros napisal, ze kto to tvrdi je lolo :)
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #1192 kedy: 04. Január , 2009, 15:39:11 »

na tych vysokych marzach slovenski kvazi obchodnici dobiehaju svoju neschopnost.  je par firiem ktori su fakt makaci a robia to dobre a ti ostatni co sa teraz s prichodom eura spamataju ze maju ceny nafuknute nech vykapu.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #1193 kedy: 04. Január , 2009, 15:40:33 »

na kytary.cz stoji 10. 990 CZK= cca 407 Eur (české kurzy)

u Thomanna stoji 447Eur.

takze:

Muziker: 447 Eur. 
Prečo?
:)
Bavíme sa o tej 100 watt hlave,dúfam.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #1194 kedy: 04. Január , 2009, 15:42:00 »

Muziker: 447 Eur. 
Prečo?
:)
Bavíme sa o tej 100 watt hlave,dúfam.

jasne ze CZK :) ale aj tak. Muziker ma nenapadol pozerat, ale Lidl ma tu cenu jednoznacne vyssiu ako v Cesku, aj DE. ano - 100Wka hlava.
Zaznamenané
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #1195 kedy: 04. Január , 2009, 15:42:17 »

u Thomanna stoji 447Eur.

Na zaciatok len taka poznamka, niekedy je problem aktualizovat ceny... druha poznamka, kurzy sa hybu.

Kytary.cz - NEMAJU SKLADOM, cena je v CZK
Thomann - NEMAJU SKLADOM

Co je lepsie? Mat aktualnu cenu a skladom? Pripadne kupit nove biciky pre cinskych otrokarov deti, aby nerobili tak draho?  Je to frajer
Zaznamenané

spyros
inventár podniku

« Odpoveď #1196 kedy: 04. Január , 2009, 15:43:37 »

na tych vysokych marzach slovenski kvazi obchodnici dobiehaju svoju neschopnost.  je par firiem ktori su fakt makaci a robia to dobre a ti ostatni co sa teraz s prichodom eura spamataju ze maju ceny nafuknute nech vykapu.

Keby som prisiel na toto forum pred tyzdnom, tak by som povedal, ze chodis na internet do utulku pre bezdomovcov  Bavím sa skvele

Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #1197 kedy: 04. Január , 2009, 15:46:54 »

Na zaciatok len taka poznamka, niekedy je problem aktualizovat ceny...

to je problem a vizitka obchodnika. ked nechce, aby sme ho tu ohovarali, nech ma ceny na webe aktualizovane

... druha poznamka, kurzy sa hybu....

jake kurzy ? 30.126 Sk za euro je tu uz dost dlho

.

Thomann - NEMAJU SKLADOM

a to je co za argument ? mam si dat pracu a ist porovnat ceny niecoho, co skladom je ? naco ? vobec ma nenapadlo sa na to takto pozerat. ale ano - mas pravdu. ak to budem 100% potrebovat zajtra a nebude to nikde inde, tak to kupim aj za viac od miestneho. ale neubranim sa pocitu, ze ma miestny zodral len preto, ze som nemohol pockat tyzden-dva, kym to zase budu mat aj na okolii za lacnejsie  Zdravíčko
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #1198 kedy: 04. Január , 2009, 15:48:24 »

...

...

snad nie som chuj :) ak ratam, ze kedysi bola ceska koruna za 1.3, tak by to na slovenske bolo 14 300  Žmurk
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #1199 kedy: 04. Január , 2009, 15:49:59 »

na toto Spyros napisal, ze kto to tvrdi je lolo :)

asi zalezi od odvetvia v ktorom sa pohybuje.
mam skusenost s maloobchodnikom ktory mal omnoho horsie zmluvne podmienky (a nie preto ze by sa nevedel ozvat) ako veelkoodberatel. ale to je jedno, hadat sa nejdem s nikym.
Zaznamenané

o-yep sro
Strán: 1 ... 78 79 [80] 81 82 ... 212 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.072 sekund, 23 otázok.