Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
18. November , 2024, 07:34:46
Strán: 1 ... 80 81 [82] 83 84 ... 212 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: do akej gitary ste zaľúbení? (najkrajšia gitara)  (Prečítané 509870 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #1215 kedy: 04. Január , 2009, 17:22:39 »

Takze to nebude ozajstny Apple :).

No,musicman asi maš fake. Bavím sa skvele
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #1216 kedy: 04. Január , 2009, 17:25:25 »

jasne. kupil som ho presne v ageme. maju tam super ceny na apple. nemaju tak pridbanu taku marzu ako inde.   Na zdravie!

Mal si ho kupit v zahranici, tam je isto x obchodov, kde je este lacnejsi.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
marianguitar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 382

« Odpoveď #1217 kedy: 04. Január , 2009, 17:27:06 »

ale to nikoho nezaujima vase zakulisne hry.  mna zaujima len jedno  CENA a ZARUKA Si píš!!!  lebo PRESNE TO ISTE kupim aj inde. ked nie si schopny dat na ten isty vyrobok dobru cenu holt smola. rozpravky za priplatok nepotrebujem.
No keby to boli "moje" zakulisne hry, tak si s tym poradim. ale kedze v tychto hrach (ako si to nazval) hraju viaceri hraci, ja sam to nemem sancu ovplyvnit. Na zaver, neviem, ci je na 100% pravda ze hola cena (ale teraz nemam na mysli velke rozdiely 30%) je len a len ten argument preto, kde to kupit. Ja osobne som tie notebooky kupoval a bola aj lepsia cena ale koli zaruke a pripadnemu rieseniu nejakych obdobnych problemov som to kupil vo firme kde to bolo trochu drahsie...
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #1218 kedy: 04. Január , 2009, 17:28:42 »

ale je rozdiel par stovak korun a par tisic, resp rozdiel 2% z celkovej sumy a 30%....
samozrejme, verim tomu, ze sa neda dat dobra cena na vsetok tovar z ponuky, niekto ma lepsiu cenu na jeden sortiment, ina firmy na druhy...
Zaznamenané

stoka!
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #1219 kedy: 04. Január , 2009, 17:29:46 »

Samozrejme je to cele o tom, kto robi aky obrat. Agem a Thomann si moze dovolit obrazne povedane zarobit na jednej veci 1 cent , kedze predaju tisice kusov, tak zarobia. Ten co preda par kusov do mesiaca musi mat zakonite vyssiu marzu, matiku proste neodrbes.

A potom je tu extraligova firma ako Microsoft, kde to ma uplne ine dimenzie. Musi sa mazat, nutit dodavat vyrobcov len s ich SW, nutit kupovat draho licencie vo velkom, ked staci "urobit" toho spravneho cloveka  v organizacii, nieco preliat cez poradenske fy etc. To som tiez zazil.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #1220 kedy: 04. Január , 2009, 17:31:12 »

situacia je tento rok zajimavejsia s nakupom v zahranici lebo uz mame euro.  kupoval som vybehovy model predvadzacku takze mi na to dali este akciovu cenu. inak na ebay su 1/3 ceny pouxzitych apple takze uz by som novy nekupoval.

mariangutiar   je to boj obchodnikov a ako sa hovori vacsi pes jebe  Na zdravie!    Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #1221 kedy: 04. Január , 2009, 18:13:44 »

situacia je tento rok zajimavejsia s nakupom v zahranici lebo uz mame euro.  kupoval som vybehovy model predvadzacku takze mi na to dali este akciovu cenu. inak na ebay su 1/3 ceny pouxzitych apple takze uz by som novy nekupoval.
mariangutiar   je to boj obchodnikov a ako sa hovori vacsi pes jebe  Na zdravie!    Bavím sa skvele
Mas pravdu, ale ja chcem vychazdat nielen zo zakaznikmi ale aj z ostatnymi obchodnikmi (pokial to ide) a to vyzaduje trochu iny pohlad. Ale slubujem Vam, ze chystane nase nove ceny (bez ohladu na to ake ceny budu mat kolegovia v CR u Lidla) budu zrovnatelnejsie. A pre vasu spokojnost zase ocakavam od vas avizo cien. Ale nie nejake chymery s ameriky cez ebay...
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #1222 kedy: 04. Január , 2009, 18:20:58 »

Mas pravdu, ale ja chcem vychazdat nielen zo zakaznikmi ale aj z ostatnymi obchodnikmi (pokial to ide) a to vyzaduje trochu iny pohlad.
A to je to,čo mnohí zakaznici nevedia.Preto ja odporučam,pokial ma človek ozaj zaujem o dany tovar, telefon. pripadne osobny kontakt ohladom ceny./ netreba sa unahlit a hned objednavat zo zahraničia/
« Posledná zmena: 04. Január , 2009, 18:25:51 od udry » Zaznamenané
marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #1223 kedy: 04. Január , 2009, 18:33:08 »

A to je to,čo mnohí zakaznici nevedia.Preto ja odporučam,pokial ma človek ozaj zaujem o dany tovar, telefon. pripadne osobny kontakt ohladom ceny./ netreba sa unahlit a hned objednavat zo zahraničia/
S tymto musim plne suhlasit. Nazor, ze daj vsetko podla Thomana alebo este lepsie podla najlepsieho EU obchodu neriesi prezitie obchodu. Suhlasim aj s nazorom, ze v roznych obchodoch mozu mat rozne ceny. u jedneho moze byt lacnejsie jedno u druheho druhe...
Zaznamenané

mcmaros
stály hosť
Príspevkov: 1173

Max for President!

« Odpoveď #1224 kedy: 04. Január , 2009, 19:05:19 »

A  ZARUKA. Maš skusenost s uplatnovanim reklamacie v ramci zaruky?

Ja mam skusenost s Madou, ked mi neboli schopny opravit ani PODxt a pritom sa jednalo iba o zly konektor. A to nebolo kupovane zo zahranicia, ale tu Si píš!!! Co mam zo zaruky Huh!

A tiez si myslim, ze budem nakupovat tam, kde maju lacnejsie. A ten kto zahovara svoje vyssie ceny ma vobec nezaujima a hotovo. Je mi jedno preco to tak je, ja iba nakupujem najvyhodnejsie. Je dobre, ze mame internet a mozeme si porovnat ceny. Na druju stranu je pravda s tym, ze ked objednam nieco co nemaju skladom, tak mi cenu mozu dat aku chcu.

Chcel som kupovat sluchatka AKG z Muzikeru, ktore nemali skladom a pytal som sa na cenu, ci sa nezmeni. Odpisali mi, ze cena plati a mozu mi to objednat. Ozvali sa asi o den/dva neskor, ked som mal uz objednane od inych a dokonca som uz tusim prevzal aj sluchatka od kuriera. Ich smola.
Zaznamenané

tipek
miestny štamgast
Príspevkov: 2847

tovarne na kolena home made is the king

« Odpoveď #1225 kedy: 21. Január , 2009, 16:26:21 »

okoženkovane gitary  ha ha ha
http://greatpointcustomleatherworks.com/photos.html
Zaznamenané

Gaťo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 219

« Odpoveď #1226 kedy: 22. Január , 2009, 16:19:10 »

fuj.. ten firebird je normalne skaredy
Zaznamenané
tipek
miestny štamgast
Príspevkov: 2847

tovarne na kolena home made is the king

« Odpoveď #1227 kedy: 22. Január , 2009, 16:29:09 »

fuj.. ten firebird je normalne skaredy

aj tento?
Zaznamenané

Gaťo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 219

« Odpoveď #1228 kedy: 22. Január , 2009, 18:05:48 »

nie nie.. tento okozenkovany som mal na mysli
Zaznamenané
endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

Melisko usko

« Odpoveď #1229 kedy: 22. Január , 2009, 18:17:05 »

nie nie.. tento okozenkovany som mal na mysli

tak to musi zniet jak z kanala  ha ha ha
Zaznamenané
Strán: 1 ... 80 81 [82] 83 84 ... 212 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.084 sekund, 23 otázok.