joe
|
|
« Odpoveď #1305 kedy: 28. Január , 2009, 13:36:24 » |
|
vdaka Bohu za to kereho by si fikol prveho? ?? to bolo strašne maš pravdu ale neboli všetci cukrary taky G moore,motorhead....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1306 kedy: 28. Január , 2009, 13:37:56 » |
|
to bolo strašne maš pravdu ale neboli všetci cukrary taky G moore,motorhead....
Neviem, ja ked vidim vacsinu stadionovych 80s rockovych kapiel alebo ich klipy, tak az mi naskakuju zimomriavky od nevkusu a trapnosti.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379
dilinožravec
|
|
« Odpoveď #1307 kedy: 28. Január , 2009, 13:38:23 » |
|
kereho by si fikol prveho? ?? to bolo strašne maš pravdu ale neboli všetci cukrary taky G moore,motorhead.... Cest vynimkam
|
|
|
Zaznamenané
|
Respectable people do not write music or make love as a career.
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #1308 kedy: 28. Január , 2009, 13:41:19 » |
|
Neviem, ja ked vidim vacsinu stadionovych 80s rockovych kapiel alebo ich klipy, tak az mi naskakuju zimomriavky od nevkusu a trapnosti. ty nemaš rat Bon Jovi a Europe najvačšich fešuldov? som rad že aj tlsty a bez vlasov s brilamy možu hrat a robit opice na javisku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1309 kedy: 28. Január , 2009, 13:43:11 » |
|
ty nemaš rat Bon Jovi a Europe najvačšich fešuldov? Ked som bol maly, som mal rad Europe samozrejme. Bon Joviho som nikdy nemal rad, neznasam ten ulisny spev.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #1310 kedy: 28. Január , 2009, 13:44:26 » |
|
Neviem, ja ked vidim vacsinu stadionovych 80s rockovych kapiel alebo ich klipy, tak az mi naskakuju zimomriavky od nevkusu a trapnosti. ty mas radsej tych spotenych chlpatych panov co po kvalitnej LSD vytocili vseko do 11 a hrali kakofoniu
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Jurinko
pravidelný návštevník
dilinožravec
|
|
« Odpoveď #1311 kedy: 28. Január , 2009, 13:46:39 » |
|
ty mas radsej tych spotenych chlpatych panov co po kvalitnej LSD vytocili vseko do 11 a hrali kakofoniu slaby protiutok ked si predstavys tu obludnost 80 rocku......... a som presvedceny ze aj vtedy fetovali hudobnici rovnako ako fetuju teraz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #1312 kedy: 28. Január , 2009, 13:46:58 » |
|
Ked som bol maly, som mal rad Europe samozrejme. Bon Joviho som nikdy nemal rad, neznasam ten ulisny spev. ale on je aspon dobry chlapik amici ho miluju je velmi ludsky pomaha inym a bežne sa stretava s fandami a nosi im darčeky,tiež nemam rad ich hudbu su moc sladky ale nevadia mi nezakilloval by som ich ako inych
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1313 kedy: 28. Január , 2009, 13:48:59 » |
|
ty mas radsej tych spotenych chlpatych panov co po kvalitnej LSD vytocili vseko do 11 a hrali kakofoniu Urcite, aspon nesekali tolko prazdnych klise poz. Inak progove kapely moc neficali na drogach, skor tie klasicke rockove. Si precitaj rozhovory trebars s Jethro Tull alebo King Crimson z tych znamejsich.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #1314 kedy: 28. Január , 2009, 13:49:35 » |
|
ale on je aspon dobry chlapik amici ho miluju je velmi ludsky pomaha inym a bežne sa stretava s fandami a nosi im darčeky,tiež nemam rad ich hudbu su moc sladky ale nevadia mi nezakilloval by som ich ako inych preto aj je najlepsie zarabajuca kapela v usa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1315 kedy: 28. Január , 2009, 13:49:54 » |
|
slaby protiutok ked si predstavys tu obludnost 80 rocku......... a som presvedceny ze aj vtedy fetovali hudobnici rovnako ako fetuju teraz Pista si nikdy neodpusti do mna rypnut, aj ked vzdy neuspesne.
|
|
« Posledná zmena: 28. Január , 2009, 13:51:51 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #1316 kedy: 28. Január , 2009, 13:55:18 » |
|
Bon Jovi som videl naživo, šiel by som znovu, Sambora je supergitarista a osobnosť, spieva lepšie ako Jovi, mali vokalistku, ktora hrala na husliach ako Vanesa May a spievala ako nase vsetky stare aj nove talenty dokopy. Tico ma sound ako buldozer a klavesak s basistom hraju k veci. Predajnost a pocty hitov radsej nekomentujem...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jurinko
pravidelný návštevník
dilinožravec
|
|
« Odpoveď #1317 kedy: 28. Január , 2009, 13:56:48 » |
|
I'm a GAY cowboy...wanted....dead or Alive
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #1318 kedy: 28. Január , 2009, 13:57:56 » |
|
......... a som presvedceny ze aj vtedy fetovali hudobnici rovnako ako fetuju teraz kolko gramov im predavas tyzdenne aby sme boli v obraze ze ako fetuju
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #1319 kedy: 28. Január , 2009, 13:58:14 » |